AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tonali danas odmah zabio gol na debiju u engleskoj. Hvala i sretno. Omogucionje svojom prodajom dobar mercato za Milan i ove godine titula je prioritet.
- Beduin
- Kontakt:
Pored aktivne i pametne kupovine, svidja mi se sto na vrijeme uspjevaju i prodati igrace sto je raritet kod nas.
Skoro pa sav visak su se rijesili, samo jos Origi i Ballo i sve za 5. Vjerovatno ce i Adli, sto mi je ok, ali ne i prioritet kao ova dvojica.
Skoro pa sav visak su se rijesili, samo jos Origi i Ballo i sve za 5. Vjerovatno ce i Adli, sto mi je ok, ali ne i prioritet kao ova dvojica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ja te zamolio da ne objavljujes re post ovog bolida posto sam uvidio malformacije ranije ( morao ga blokirati al evo iskace ko iz pastete ), vidis da je lik kompleksas da se indirektno pohvali da je na Maldivima, tako samo papci i kompleksasi rade, ocaj.....
I ja bih se hvalio da sam na Maldivima. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bome meni bi ovaj Bartesaghi startao prvu, ali za to treba imati daMu. Mister toga nema
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bartesaghi baš talenat. Stoper i lijevi bek. Da ga forsiraju moglo bi biti nešto od njega. Samo onaj Mirante je teška rupetina. Bolje da su nekog mladog golmana iz omladinskog forsirali, oni stavljaju onog bolida od 40+ godina. Baš bezveze.
Odlicno , malo je vjetrovito sezona monsuna, ali stvarno je extra ovdje.Cisto sumnjam da znas ko sam
Memaga uplatim ti ja odmor u kakvoj psihijatrijskoj bolnici mentolu raspali
- Beduin
- Kontakt:
Uzivaj kad ti je Bog dao, sigurno nisi naprosio, nego zaradio i otisao uzivati.
Ali da si preofirno to provuk'o ovdje, jesi vala.
A utalit cemo se za tog pajsera da ga se izlijeci. Sevap je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nemam pojma ba salim se, nego i prijatelj mi jedan otisao tu na odmor a i on je navijac Milana pa reko to si tiOdlicno , malo je vjetrovito sezona monsuna, ali stvarno je extra ovdje.Cisto sumnjam da znas ko sam
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Mogli bi da su sposobni da zarade još nekih 80M. United se interesuje za Tomorija poslije prodaje Maguirea. Kad su sličnu cifru tada dali za njega to je za Tomorija malo para i dobro bi United prošao.
-
ACMilan100
- Kontakt:
Srecea njegova pa ga ne uzesmo, da je dosao kod nas sad bi vjerovatno bio u seriji c na posudbi jer imamo genijalca na klupi..ACMilan100 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 05:12https://football-italia.net/when-milan- ... y-caicedo/
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mercato se privodi kraju. Milan će vjerojatno do kraja augusta angažovati u svakoj liniji po jednog igrača. I to bi bilo to, za ovo ljeto.
Od odlazaka očekuje se još da klub napuste, Colombo, Sale, Ballo, Caldara i Origi. Tu bi se moglo uzeti 25-30M.
Bit će zanimljivo vidjeti ko će biti novi veznjak i novi napadač.
Od odlazaka očekuje se još da klub napuste, Colombo, Sale, Ballo, Caldara i Origi. Tu bi se moglo uzeti 25-30M.
Bit će zanimljivo vidjeti ko će biti novi veznjak i novi napadač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Možda jedino ako neka dobra ponuda stigne, vjerujem da Pioli računa na njega. Nekako slična stvar kao sa Krunićem.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dovoljno je sta su napravili sa Kerkezom, jbg o tome se isto ne pise...sad ce pojedini 101 razlog zasto je to tako ispalo....Rosson3r je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:02Srecea njegova pa ga ne uzesmo, da je dosao kod nas sad bi vjerovatno bio u seriji c na posudbi jer imamo genijalca na klupi..ACMilan100 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 05:12https://football-italia.net/when-milan- ... y-caicedo/
-
ACMilan100
- Kontakt:
https://sempremilan.com/ml-milan-highes ... -full-list
Imamo jos da se kojega igraca rijesimo sa velikom platom jer doprinos ekipi im je 0!
Imamo jos da se kojega igraca rijesimo sa velikom platom jer doprinos ekipi im je 0!
Origija se bitno riješiti. Dobro bi bilo unovčiti i Fikru al ne vjerujem da ce to raditi sad pred početak prvenstva. MM pod hitno produžiti ugovor uz značajno povećanje plate. Smiješno je da je tek 10. na listi sa 2,8 mil.
Il Club più titolato al mondo!
-
ACMilan100
- Kontakt:
Nemoj da pogresno razumijete ali mislim da je Maldini dosta ovdje usro stvari kroz ove godine(dosta je i dobrog uradio), ali mislim da je vise gresaka napravio nego dobrog jer koliko je navuko smeca u tim to je nenormalno a samo zato sto su bili jeftini pa u primaveri ima bolji igraca nego sto je on kupovo i baco pare na smece
Ma lahko je nama svima sada prosipati naknadnu pamet. Pitanje je sta bi mi uradili u datom momentu kada imaš ograničen budžet a puno rupa za popuniti. Da je imao grešaka jeste al generalno je po meni vise dobrog uradio. Kao sto sam i ranije pisao ne opravdavam njegov odlazak al razumijem vlasnika. Kumovao je tu i Maldinijev temperament i ego jer on je htio da vodi glavnu rijec sa tuđim parama. Mislim da je mogao ostati da je pristao da mu se ograniče ovlasti na nivo koji je imao pod Eliotom. On to nije prihvatio i logičan je bio razlaz.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.