Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bolnica u Bihaću je daleko najgora javna ustanova na ovim prostorima, a i šire. Ko je upućen i 1% ce potvrditi isto
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
au kakvo sranje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa too, hoće li biti ikakve istrage ko to interno dijeli informacije? Saučesnik u ubistvu.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:52Onaj TikTok gdje se optuzuje ova Dzenana Selimovic najednom obrisan. I to upravo sad
otvorio najnormalnije, proslijedio ovom drugu, on kaze ne radi ti link.. kad sam uradio refresh, neeeema
Đeš na policajku slash quravu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
samoposmatram
- Kontakt:
Takve treba Rami Isaku direkt prijaviti.ASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:54Jedan banovički policajac išao u Neum prije par godina, kad su bila ona braća Ćulum. Čekao sat, dva na hodniku da se slika s njima.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:26Ma buraz svuda u BiH je isto, ako ne cak i gore. Evo i ASD ti moze potvrdit kakva je situacija u Banovicima. Osim sto imas 2 politicka klana, u isto vrijeme imas i 2 krimi klana, a nerijetko su veze isprepletene. Divlji zapad bukvalno. Dodje policija da zatvori lokal, kolega policajac mu yebe mater i hoce tuci, jer nije zatvorio drugi lokal zbog straha od gazde i njegovih konekcija s policijom. Rodjak mi radi u specijalnoj policiji, a rostilja s ljudima koji su pod optuzbama od ubistva do teske pljacke, jer da ne ode na isti, vjerovatno ga ne bi ni bilo.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:05Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
Nestalog Aldina Hasukića su tražili skoro mjesec dana!!!
Sabrao se narod i pronašli ga u roku 2 dana, ako ne i isti dan. I to u šahtu koji je 100m udaljen od njegove kuće. Na relaciji kojom je SVAKI DAN HODAO. Samo sto nije poceo trunuti, cekajuci da ga ovi lihvari spase.
Rodjak mi je u istoj toj policiji, lično sam vidio kako ne smije otići tuču između dva lika da zaustavi, zove pojačanje.. A onda par dana kasnije iskače ko mangaš iz džipa i maltretira neke tinejdžere jer piju pivo na Vidari. A ima sto kila, ne bi krug oko stadiona mogao istrčati.
Ovaj drugi, jadna majko draga, ona plava košuljica ko da si je na ofinger okačio.. Mislim kad bi mu čvoku opalio da bi umro na licu mjesta.
Ona stanica treba kompletan hard reset od glave do pete.
Mada opet, upoznat sam koliko se svi ti "mafijaši" po BiH boje zatvora. Nema ga koji ne bi člana porodice prodao.
Pa svi ovi što su u Sky aplikaciji bili su odali jedni druge. Što je još smješnije, i dalje sjede jedni s drugima.
Ma sve i da bude. Ide na tu neku disciplinsku, reći će mu/njoj lay low neko vrijeme, možda neka preraspodjela ili skinu nekoliko % od plate, idući put ti je noga.. i eto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:02Pa too, hoće li biti ikakve istrage ko to interno dijeli informacije? Saučesnik u ubistvu.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:52Onaj TikTok gdje se optuzuje ova Dzenana Selimovic najednom obrisan. I to upravo sad
otvorio najnormalnije, proslijedio ovom drugu, on kaze ne radi ti link.. kad sam uradio refresh, neeeema
Čovjek bi rekao da je narod siguran kao na Islandu koliko zu zaštičeni.
Umjesto da se opiči kazna 20 godina pa da drugi uče iz primjera. Svi se boje zatvora - što neko napisa gore.
The saddest thing in life is wasted talent.
Sta je Receno u tom videu uopsteVivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:52Onaj TikTok gdje se optuzuje ova Dzenana Selimovic najednom obrisan. I to upravo sad
naprijed rejal
- ASD
- Kontakt:
Mada iskreno. Ne možemo govoriti da je sistem zakazao jer mi generalno smo daleko od nesigurne države. Skoro svaka država zapada je nesigurnija od nas.
Kod njih je situacija tako napravljena da su pojedini dijelovi presigurni, a pojedini dijelovi su totalno nesigurni. Ta razlika nam govori da nije do sistema, nego da se to sve donosi iz kuće.
Kod njih je situacija tako napravljena da su pojedini dijelovi presigurni, a pojedini dijelovi su totalno nesigurni. Ta razlika nam govori da nije do sistema, nego da se to sve donosi iz kuće.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 avg 2023, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Šta je ovo jebote
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Prije da je do samih pojedinaca/skupine, odnosno do mentaliteta istih. 2Pac glumac, rapper milioner i dalje gangster, onaj sto je igro u Patriots Aaron Hernandez cini mi se, ugovor 70 miliona, ubijao ljudi vikendom, on some gangsta shit.ASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:27Mada iskreno. Ne možemo govoriti da je sistem zakazao jer mi generalno smo daleko od nesigurne države. Skoro svaka država zapada je nesigurnija od nas.
Kod njih je situacija tako napravljen da su pojedini dijelovi presigurni, a pojedini dijelovi su totalno nesigurni. Ta razlika nam govori da nije do sistema, nego da se to sve donosi iz kuće.
Ima i toga. Jedina stvar koja se mozda razlikuje je generalna brzina reakcije u nekim slucajevima, poput opste opasnosti pod koju svakako i slucaj od prekjuce potpada. Mislim da se mi previse oslanjamo na zastitu drzave, koja je u prvom redu svrha sama sebi pa tek onda u sluzbi gradjanimaASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:27Mada iskreno. Ne možemo govoriti da je sistem zakazao jer mi generalno smo daleko od nesigurne države. Skoro svaka država zapada je nesigurnija od nas.
Kod njih je situacija tako napravljen da su pojedini dijelovi presigurni, a pojedini dijelovi su totalno nesigurni. Ta razlika nam govori da nije do sistema, nego da se to sve donosi iz kuće.
naprijed rejal
- VensanKasel
- Kontakt:
Podsjeća na Krimi rad , skontaj da je ona tu pjesmu izbacila prije 11 godina ... Malop je reći da je spot lud
Da je You Tube bio dostupan svima kao sada , Insomnia bi bila pjesma sa najviše pregleda na našim prostorima i to ubjedljivo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ASD
- Kontakt:
Nije da ih branim. Smatram našu policiju imbecilnom. Ali nisam siguran kako se ove situacije mogu istrenirati. Ovo se u malim gradovima dešava jednom u 50 godina.Sveti je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:33
Ima i toga. Jedina stvar koja se mozda razlikuje je generalna brzina reakcije u nekim slucajevima, poput opste opasnosti pod koju svakako i slucaj od prekjuce potpada. Mislim da se mi previse oslanjamo na zastitu drzave, koja je u prvom redu svrha sama sebi pa tek onda u sluzbi gradjanima
Svi ti stariji policajci su to prvi put doživili da se tako nešto desi, a kamoli ovi mlađi. Plus svi znamo da su oni većinom svezanih ruku, pištolj ne smiju ni dotaknuti.
Mene više brinu neke druge stvari kod policije. Sveopšta korupcija.
Juče sam gledao utakmicu federalne lige, 500 ljudi na stadionu, bilo i policajaca. Kaže spiker, "molimo da vozač golfa bez registarskih tablica pomjeri svoje vozilo".
Situacija je urnebesna. Ali da taj lik ubije nekog s vozilom, ne znaš ko je jer je neregistrovan.
Ista situacija je i juče bila u Gradačcu gdje su informacije izašle iz policijske stanice koje su možda čak i doprinijele do ubistva.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa jesam li ti postavio pitanje ? Šta prestavlja upitnik ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:51Ne kontaš poentu ili nisi u toku cjelokupne priče, pa bi bilo bolje da ne donosiš takve zaključke bez prethodno postavljenog pitanja. Čuvaj se vijesti oko aerodroma.VensanKasel je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:47Koliko sam skontao po tebi je ispod časti raditi u McDonaldsu ?
Postao si bezobrazan , nema potrebe za tim . Da ja tebi napišem drži se ti NBA ?
Tražiš da se članovi banuju , meni određuješ šta da pišem .
Mangupski
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Bundesliga
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- numanumaye22
- Kontakt:
ASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:27Mada iskreno. Ne možemo govoriti da je sistem zakazao jer mi generalno smo daleko od nesigurne države. Skoro svaka država zapada je nesigurnija od nas.
Proporcionalno broju stanovnistva, bukvalno smo medju najgorim. Takodjer imamo i najvise nesreca na cesti kad gledas broj stanovnika.
Top 25 safest countries in the World
1 Iceland 1.11
2 New Zealand 1.27
3 Ireland 1.29
4 Austria 1.30
5 Denmark 1.30
6 Portugal 1.30
7 Czech Republic 1.32
8 Slovenia 1.32
9 Singapore 1.33
10 Japan 1.34
11 Switzerland 1.36
12 Canada 1.39
13 Hungary 1.41
14 Croatia 1.44
15 Finland 1.44
16 Germany 1.46
17 Malaysia 1.47
18 Norway 1.47
19 Bhutan 1.48
20 Slovakia 1.50
21 Netherlands 1.52
22 Belgium 1.53
23 Qatar 1.53
24 Bulgaria 1.54
25 Poland 1.55
- numanumaye22
- Kontakt:
Mene zajebava i govori da radim u McD. Iako to nije istina, vjerovatno ga boli cinjenica da ljudi vani u McD zarade za jedan mjesec njegove 3 plate u Bosni i Hercegovini pa mozda zato spominje.VensanKasel je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:55Pa jesam li ti postavio pitanje ? Šta prestavlja upitnik ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:51Ne kontaš poentu ili nisi u toku cjelokupne priče, pa bi bilo bolje da ne donosiš takve zaključke bez prethodno postavljenog pitanja. Čuvaj se vijesti oko aerodroma.VensanKasel je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:47Koliko sam skontao po tebi je ispod časti raditi u McDonaldsu ?
Postao si bezobrazan , nema potrebe za tim . Da ja tebi napišem drži se ti NBA ?
Tražiš da se članovi banuju , meni određuješ šta da pišem .
Mangupski![]()
Definitivno najiritantniji lik od postanka ovog foruma
Zajebo je @leoreya, osim ako…
Don't hate what you don't understand.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rekoh ja javit će se dok završi smjena u McDonaldsu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.