Što pravdas ovakvu glupost?
Gubis golmana nemaš sad rezervnog radi posudbe, real ga neće otkupiti to je sigurno
Yebem ti putine majku radi tebe nas ovaj retardirani Amer preuze
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Što pravdas ovakvu glupost?
Sta ces zadrzavati koji qurac Kantea kad je vise na urgentnom nego na terenuaqarius je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:26I dalje midlim da je ova postava totalni promašaj.Naš 26 Colwil mislim jednostavno ispada od Salaha,Mo je jednostavno brži i bolji...ama svaku ga je uzeo jedan na jedan i napravio nam opasnost.Naši wing bekovi ne mogu probiti po boku a ne mogu stići pomoći odbrani.Čilija vratiti da čuva Salaha..ispred njega nekog punog probojnijeg em bi zatvorili stalnu opasnost,em bi naprijed bili mi opasniji.Greška je prodaja Kantea,ovdje bi sa Enzom legao samo tako..i sa 40 će biti bolji od sve i jednog trenutnig našeg veznjaka..i de više ljudi nije do Amera po Poketinja je..pa on pravi postavku..
Pa bio je prošlu sezonu na urgentnom..valjda se oporavio za godinu dana.Pereira je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:30Sta ces zadrzavati koji qurac Kantea kad je vise na urgentnom nego na terenuaqarius je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:26I dalje midlim da je ova postava totalni promašaj.Naš 26 Colwil mislim jednostavno ispada od Salaha,Mo je jednostavno brži i bolji...ama svaku ga je uzeo jedan na jedan i napravio nam opasnost.Naši wing bekovi ne mogu probiti po boku a ne mogu stići pomoći odbrani.Čilija vratiti da čuva Salaha..ispred njega nekog punog probojnijeg em bi zatvorili stalnu opasnost,em bi naprijed bili mi opasniji.Greška je prodaja Kantea,ovdje bi sa Enzom legao samo tako..i sa 40 će biti bolji od sve i jednog trenutnig našeg veznjaka..i de više ljudi nije do Amera po Poketinja je..pa on pravi postavku..![]()