Imas li kakvu preporuku za ljetni?
I neki jaci za izlazak u klub i to?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imas li kakvu preporuku za ljetni?
ja ga imam, dobar je, ali moje licno misljenje je da nije nikako za raje ispod 30 godinaBeduin je napisao/la: ↑19 jul 2023, 08:48THD upravo muzevan i ozbiljan parfem, jak za nos cak i onome koji ga "nosi na sebi". Ostaje trag za tobom, ne mozes biti neprimjecen.
Meni, onako individualno misljenje, dosta vuce na neke Tom Ford parfeme po toj jacini i izrazenosti note, po postojanosti na tijelu. Ako zelis ostaviti dojam i privuci paznju, onda je ovo odlicna incesticija.
A to ti je uvijek rizik, taman da uzimas od originalnog prodavaca. Vidi koliki je pozitivni feedback. Komentara ce uvijek biti i pozitivnih i negativnihbob je napisao/la: ↑21 jul 2023, 19:07jel sig kupovati satove preko ebay ma jedan koji mi se svidio mogu naci oko 140 eura a na drugim stranicama
je preko 300 km pa me zeza carina… jesu li sig ovi prodavaci preko 1000 prodaja
ne znam citam komentare ima pozitivnuh ima negativnih
pa sam u nekoj dilemi
![]()
Pogledas recenzije, one su uglavnom dobar pokazatelj, a osim toga ebay je jako korektan i uglavnom ce se odlucit u tvoju korist ako otvoris spor protiv prodavaca u slucaju da nesto nije u redu. Imao sam vec par puta situacije gdje prodavac nije htio primit proizvod nazad, pa mi je jednom dosao pokvaren massage gun tj. nesto se culo kao da zapinje motor. Svaki put je odluceno u moju korist, a u vecini slucajeva i sami prodavaci se s tobom direktno dogovore, jer niko ne zeli negativnu recenziju. To je osnovno pravilo marketinga. Jedan negativni feedback ti izbrise 100 pozitivnih.bob je napisao/la: ↑21 jul 2023, 19:07jel sig kupovati satove preko ebay ma jedan koji mi se svidio mogu naci oko 140 eura a na drugim stranicama
je preko 300 km pa me zeza carina… jesu li sig ovi prodavaci preko 1000 prodaja
ne znam citam komentare ima pozitivnuh ima negativnih
pa sam u nekoj dilemi
![]()
Armaf club de nuit siguricaAshburtonG je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:08Kilian Musk Oud mi se pokazao kao savrsen parfem za ovo vrijeme. Iako sam vjeran CDMILE, moram priznat da mi se ovaj vise svidja sopstvenom nosu, dok mi Armaf donosi mnogo vise komplimenata od drugih.
CDNI je top, ali mi je nekako postao kao Sauvage - prošetaš gradom, svaki drugi lik ga nosi.FoSte95 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:59Armaf club de nuit siguricaAshburtonG je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:08Kilian Musk Oud mi se pokazao kao savrsen parfem za ovo vrijeme. Iako sam vjeran CDMILE, moram priznat da mi se ovaj vise svidja sopstvenom nosu, dok mi Armaf donosi mnogo vise komplimenata od drugih.
Sad kontam šta kupiti za jesen![]()
Versace Eros se nikako ne uklapa u moj budžet 50ml oko 150 kmSurreal je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:28CDNI je top, ali mi je nekako postao kao Sauvage - prošetaš gradom, svaki drugi lik ga nosi.FoSte95 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:59Armaf club de nuit siguricaAshburtonG je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:08Kilian Musk Oud mi se pokazao kao savrsen parfem za ovo vrijeme. Iako sam vjeran CDMILE, moram priznat da mi se ovaj vise svidja sopstvenom nosu, dok mi Armaf donosi mnogo vise komplimenata od drugih.
Sad kontam šta kupiti za jesen![]()
Stigao dekant Black Irisa, meni se strašno dopao, ali hanuma nije oduševljena. Ako su ti cilj komplimenti i ideš na siguricu mislim da bi Eros mogao fino odraditi jesenji period.
Ozbiljna priča od parfema.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:04Supremacy in Oud od Afnana ako bude hladnija jesen, a onda ga imas i za zimu. U budzet ulazi hladno.
Zavisi od budzeta, tipa izlaska i tvog nosa, odnosno kako zelis da te ljudi dozive
ma budjet svejedno