FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:48

AmanijakzO je napisao/la: 2:1 u pripremnoj utakmici. Velika je razlika na prvenstvena utakmica i pripremna.
Nije pripremna utakmica,vec generalna proba sinko!Postoji velika razlika,vjeruj mi.Generalna proba je skoro pa kao prvenstvena,tu se daje maksimum,da se vidi sta se napravilo tokom pauze.

Ja uopste necu da podcjenjujem rezultate Zeljeznicara,vec samo kazem,on spominje kao "niste mogli Drinu demolirati",a ja kazem,pa sta?Drina je jaka ekipa,ima odlicnog trenera,i ako ovako nastave uopste nece ispasti.Uostalom,ko je gledao utakmicu,vidio je da je Borac propustio bezbroj sigurnih sansi,cak 100%nih...

Samo kazem,bez podcjenjivanja.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 17:52

jubitubi je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la: 2:1 u pripremnoj utakmici. Velika je razlika na prvenstvena utakmica i pripremna.
Nije pripremna utakmica,vec generalna proba sinko!Postoji velika razlika,vjeruj mi.Generalna proba je skoro pa kao prvenstvena,tu se daje maksimum,da se vidi sta se napravilo tokom pauze.

Ja uopste necu da podcjenjujem rezultate Zeljeznicara,vec samo kazem,on spominje kao "niste mogli Drinu demolirati",a ja kazem,pa sta?Drina je jaka ekipa,ima odlicnog trenera,i ako ovako nastave uopste nece ispasti.Uostalom,ko je gledao utakmicu,vidio je da je Borac propustio bezbroj sigurnih sansi,cak 100%nih...

Samo kazem,bez podcjenjivanja.

jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:55

nick je napisao/la: jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
Jeste!I svaka vam cast na tome!Nema sta...Bili ste bolji,i okej.Ali to je bilo tada,a Borac je sad ipak malo drugacija ekipa.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 18:00

jubitubi je napisao/la:
nick je napisao/la: jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
Jeste!I svaka vam cast na tome!Nema sta...Bili ste bolji,i okej.Ali to je bilo tada,a Borac je sad ipak malo drugacija ekipa.
po cemu? niste se bas naigrali kuci i pokazali neki kvalitet, drina je imala odlicnu priliku... u sirokom svi u 16 i cekaj kontru... nismo ni mi nista pokazali ali brate ni vi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 08 mar 2011, 18:02

Pirke_TM87 je napisao/la:Svejedno je bilo koga cemo dobiti u polufinalu kupa, a ovo govorim iz razloga da bi se kad tad morali sresti sa istom tom ekipom koju smo mozda mogli dobiti i u polufinalu kupa. Siroki se nije bas pokazao ni na pripremama a ni u ovom proljetnom dijelu sezone, bar ne uova dva kola. Redovno su bili nasa musterija kako kuci tako i na strani, tako da ne vidim problem u tome. Celik je ekipa koja igra klasicni bunker na gostujcem terenu i ceka svoju priliku iz kontra-napada sto nama nikako ne odgovara jer se pokazalo bezbroj puta da za bunker ekipe tesko nalazimo rjesenje. Siroki igra slicno kao mi, napadacki od prve do posljednje minute, pa sta bude bude. Igrali smo sa Sirokim na pripremama, bili bolji rival fakticki na njihovom terenu u Medjugorju, zasto to nebi ponovili i sada kada je potrebnije. pozdrav
sorry al moram ti napisat da ste sveukupno osvojili 3 boda na pecari i to sjajnom predtavom prosle godine, prije tog niste x izvukli eto samo da kažem, bez ljutnje..bit ce to sjajne tekme pa nek pobjedi bolji!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 mar 2011, 18:09

sb citizen je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Svejedno je bilo koga cemo dobiti u polufinalu kupa, a ovo govorim iz razloga da bi se kad tad morali sresti sa istom tom ekipom koju smo mozda mogli dobiti i u polufinalu kupa. Siroki se nije bas pokazao ni na pripremama a ni u ovom proljetnom dijelu sezone, bar ne uova dva kola. Redovno su bili nasa musterija kako kuci tako i na strani, tako da ne vidim problem u tome. Celik je ekipa koja igra klasicni bunker na gostujcem terenu i ceka svoju priliku iz kontra-napada sto nama nikako ne odgovara jer se pokazalo bezbroj puta da za bunker ekipe tesko nalazimo rjesenje. Siroki igra slicno kao mi, napadacki od prve do posljednje minute, pa sta bude bude. Igrali smo sa Sirokim na pripremama, bili bolji rival fakticki na njihovom terenu u Medjugorju, zasto to nebi ponovili i sada kada je potrebnije. pozdrav
sorry al moram ti napisat da ste sveukupno osvojili 3 boda na pecari i to sjajnom predtavom prosle godine, prije tog niste x izvukli eto samo da kažem, bez ljutnje..bit ce to sjajne tekme pa nek pobjedi bolji!!
Nisam siguran ali mislim da smo prije prosle sezone zabili samo jedan gol na pecari,mislim da je zabio vladavic,bio sam na tekmi ali ne znam dali bio kup ili prvenstvo.Ne mogu se vise sjetiti ali ste nas dva puta cini mi se izbacivali u kupu,u jednoj od tih tekmi nas pobijedili i na grbavici mislim golom abramovica ali opet mi smo kako se amar vratio prekinuli mnoge niszove,tako da...
AMAR OSIM!!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 18:16

nick je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
po cemu? niste se bas naigrali kuci i pokazali neki kvalitet, drina je imala odlicnu priliku... u sirokom svi u 16 i cekaj kontru... nismo ni mi nista pokazali ali brate ni vi...
Hoćeš da kažeš jednako smo loši? Al opet ne možeš staviti znak jednakosti između nas, vi ste malo lošiji :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2011, 18:18

U srijedu protiv sirokog ? U kolko sati ?
svoj ti pos'o !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 mar 2011, 18:33

Pozdrav željovcima od jednog rođenog. Želim vam da uzmete titulu, jer ste zaslužili, a u subotu je početak toga. Ako nam savez suspenduju ovi koji su krivi treba ih automatski isjterati iz lige pa nek između sebe igraju. Uvijek ću cijeniti želju......................

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 18:36

Hoćeš da kažeš jednako smo loši? Al opet ne možeš staviti znak jednakosti između nas, vi ste malo lošiji :D
gledajuci medjusobne duele u ovoj godini ne bih se slozio :D

efendija
Kontakt:

Post Postao/la efendija » 08 mar 2011, 18:54

Pirke_TM87 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...
Ma ne moras ti nista ni napisati odmah se zna da ce to sto ti je u glavi biti protiv Zelje. Da igramo sa podgrmecom ti bi rekao da je podgrmec kvalitetnija ekipa i da dajes njim vece sanse. Komplex je jedno a objektivnost drugo. Siroki ima dobrih pojedinaca ali su ko ekipa ****. Vidjet cemo ko ce se na kraju radovati, ja se iskreno nadam da cemo to biti MI, a ne vi i skripari. Razligu sa ove teme, dosadan si sa tim podmuklim provokacijama.
pa ta ista ekipa koju mrzim vam je spucala 4 hladno tako da bas ne mozes reci da su k****...realno

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 mar 2011, 18:56

Renovirane svlačionice na pomoćnom terenu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/re ... nom-terenu
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 mar 2011, 19:00

ellaxaz je napisao/la:Renovirane svlačionice na pomoćnom terenu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/re ... nom-terenu
Odlicno bilo je ruzno gledati kako nasi moraju pjehe preko ceste :D eto sad imamo bolje uslove i za mladje kategorije...jel mi neko moze reci kako stojimo na tabeli juniori kadeti...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 mar 2011, 19:04

Grbavica moj zivot je napisao/la:U srijedu protiv sirokog ? U kolko sati ?
Stole iz Bora je napisao/la:Prve polufinalne utakmice Kupa BiH igrati će se 16. marta sa početkom u 15.00 sati, dok su uzvratni susreti na rasporedu 6. aprila u 16.00 sati.
;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 mar 2011, 19:25

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav željovcima od jednog rođenog. Želim vam da uzmete titulu, jer ste zaslužili, a u subotu je početak toga. Ako nam savez suspenduju ovi koji su krivi treba ih automatski isjterati iz lige pa nek između sebe igraju. Uvijek ću cijeniti želju......................
A mi cemo uvijek cijeniti VELEZA!!! :D :D :D :D HVALA RODENI!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2011, 19:42

ellaxaz je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:U srijedu protiv sirokog ? U kolko sati ?
Stole iz Bora je napisao/la:Prve polufinalne utakmice Kupa BiH igrati će se 16. marta sa početkom u 15.00 sati, dok su uzvratni susreti na rasporedu 6. aprila u 16.00 sati.
;)
Ja termina u pm valjda moze zeljo to odgoditi na 19.00
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2011, 19:42

Nije tačna ova satnica da je tekma u 16 h, prije 17 h sigurno nije, prvenstveno radi većeg odziva publike a i mogućeg TV prenosa na BHT 1.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 08 mar 2011, 20:02

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav željovcima od jednog rođenog. Želim vam da uzmete titulu, jer ste zaslužili, a u subotu je početak toga. Ako nam savez suspenduju ovi koji su krivi treba ih automatski isjterati iz lige pa nek između sebe igraju. Uvijek ću cijeniti želju......................

Hvala drug moj ! :D aBd da pobijedite u subotu i obezbijedite opstanak ove sezone a sljedece aBd sa nama u evropska takmicenja. I samo da kazem da mi je Velez pored Želje najdrazi klub u BiH a i šire, nezz sto al jednostavno su mi dragi.

Pozz drugg od TM
Razumijes ti mene burazere moj :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 mar 2011, 20:32

Siroki nije imao srece...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 08 mar 2011, 21:50

Zajebano, po trenutnoj formi mozda bolje neg celik da smo izvukli, al mislim da moramo dobiti min 3:0 da bi bili sigurni finalisti.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, pinki i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []