Chelsea FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Pensioner26
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la Pensioner26 » 20 avg 2023, 22:02

Sta reci a ne zgriješiti dušu? Daj još milijardu utroši…

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 20 avg 2023, 22:44

Nije sve toliko crno kad se sumira.
Stvarale su se neke sanse logicno realizacija Boze sacuvaj.
Da je Enzo dao gol iz penala momentum bi totalno otisao na nasu stranu na pocetku drugog preuzeli smo bili utakmicu.
Ovako se samo oni digli.
Yebiga malo smo se mi nahajpali ali ovo je nova ekipa vecinom.
Caicedo je izgledao tacno kako i treba da izgleda igrac koji je nedavno dosao u ekipu :mrgreen: .
Dugorocno mene najvise brine formacija to sto nemamo 10tku jer je Nkunku povrijedjen i Disasi ako ga bas bude koristio.
Sterling danas bio mozda i najbolji Jackson se hrvao ali njemu treba gol bas da procepi.
Mudryk isto imao horor show trebao bi poceti sljedecu lagan protivnik da malo digne samopouzdanje.
Uglavnom mogli bi se mi jos patiti dok se ovo ne poslozi trebat ce i Caicedu i Laviji vremena da se uklope.
Colwill mi je top dobar sa loptom bas u nogama posebno za stopera ali nekako ga previse naprijed gura.
Tu formacija igra ulogu...

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 22 avg 2023, 00:41

wadethegreat je napisao/la:
20 avg 2023, 22:44
Yebiga malo smo se mi nahajpali
Pričaj za sebe :thumbup:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 22 avg 2023, 15:30

slika

Koliko puta ćemo nešto ovako dočekati ove sezone? Sa obzirom na povrede vjerujem nikad. Doduše moze se tu jos kombinivati umjesto Disasia i Sterlinga.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 17:05

Pensioner26 je napisao/la:
22 avg 2023, 15:30
slika

Koliko puta ćemo nešto ovako dočekati ove sezone? Sa obzirom na povrede vjerujem nikad. Doduše moze se tu jos kombinivati umjesto Disasia i Sterlinga.
Ja lose ekipe majko moja mila a ulupana milijarda,pa ovdje nemas dva i pol igraca i to solidna igraca a ne neka vanserijska,boze mili i dragi :wtf: :wtf:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Wlad55
Kontakt:

Post Postao/la Wlad55 » 22 avg 2023, 17:54

topnik1 je napisao/la:
22 avg 2023, 17:05
slika

Ja lose ekipe majko moja mila a ulupana milijarda,pa ovdje nemas dva i pol igraca i to solidna igraca a ne neka vanserijska,boze mili i dragi :wtf: :wtf:
Poserem ti se na vrh topa, mrs odavde.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 18:07

Wlad55 je napisao/la:
22 avg 2023, 17:54
topnik1 je napisao/la:
slika

Poserem ti se na vrh topa, mrs odavde.
:rol: :rol: :rol:
Istina je tesko uocljiva zato je treba naglasiti jakim i upadljivim bojama :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Wlad55
Kontakt:

Post Postao/la Wlad55 » 22 avg 2023, 18:11

Istina je da nisu doveli nikoga sa zvucnim imenom nego sve "buduce" zvijezde tj. potencijale, ali ti si dosao ovdje da podjebavas.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 18:25

Wlad55 je napisao/la:
22 avg 2023, 18:11
Istina je da nisu doveli nikoga sa zvucnim imenom nego sve "buduce" zvijezde tj. potencijale, ali ti si dosao ovdje da podjebavas.
Ma ne podjebavam brate samo opusteno,ja kazem trenutno kada pogledam ekipu Nkunku,Fernandez,James(kad je zdrav)i to je otprilike to ,zato kazem trenutno ekipa ispodprosjecna,Sterling meh,Colwil ima potencijal,(Lavia i Caicedo vidjet cemo)ovu krampu Disisa necu ni komentarisati :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 22 avg 2023, 18:49

topnik1 je napisao/la:
slika

Pa ko je u vas igrač dragi topniče, budimo realni. Dali ste sanse Arteti, izgradili neki sistem i igra vam liči na nešto, a sad da imate neke zvijezde, nemate, necemo se lagati. Ova ekipa uz zdravlje naravno, ima veliki potencijal da postane veoma opasna, što se ne moze instant očekivati. Svaki normalan insan zna da tu treba vremena.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 19:20

22 avg 2023, 18:49
topnik1 je napisao/la:
slika

Pa ko je u vas igrač dragi topniče, budimo realni. Dali ste sanse Arteti, izgradili neki sistem i igra vam liči na nešto, a sad da imate neke zvijezde, nemate, necemo se lagati. Ova ekipa uz zdravlje naravno, ima veliki potencijal da postane veoma opasna, što se ne moze instant očekivati. Svaki normalan insan zna da tu treba vremena.
Partey,Saliba,Gabriel,Rice,Saka,Martineli,Jesus,Zinchenko,Withe,Odegard ako to nisu dobri igraci ja nezz po cemu onda vrjednujete dobre igrace :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 avg 2023, 19:59

Sve mogu svarit osim zinchenka i jesusa. Kakav **** su oni od igraca
I arteta doveo zamjenu zinchi.

Stavi nekog od tih igraca u proslogodisnji celsi ovdje bi se pisalo kako se o amaterima radi.

Kad sistem klikne i xhaka izgleda majstorski.
Tak da, ak celsi ikad izgradi sistem pisat ce se o ovim amaterima kao igracinama

Stavi caiceda, enzu, laviu, nkunkua, colwilla itd u arsenal, pisat ce se kako su strasni

I gore kolega sto je stavio sastav, badiashile il silva umjesto disasia
Sterlingu nema zamjene dok neko od ovig flopova ne poksze suprotno

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 22 avg 2023, 20:11

soxx je napisao/la:
22 avg 2023, 19:59
Sve mogu svarit osim zinchenka i jesusa. Kakav **** su oni od igraca
I arteta doveo zamjenu zinchi.

Stavi nekog od tih igraca u proslogodisnji celsi ovdje bi se pisalo kako se o amaterima radi.

Kad sistem klikne i xhaka izgleda majstorski.
Tak da, ak celsi ikad izgradi sistem pisat ce se o ovim amaterima kao igracinama

Stavi caiceda, enzu, laviu, nkunkua, colwilla itd u arsenal, pisat ce se kako su strasni

I gore kolega sto je stavio sastav, badiashile il silva umjesto disasia
Sterlingu nema zamjene dok neko od ovig flopova ne poksze suprotno
Zincenko i Jesus su tehnicko savrsenstvo zahvaljujuci Pepu, pogotovo Zincenko. Da igra u Celziju shvatio bi koliko kontrole o smirenosti on donosi. Njih 2 su podigli nivo arsenalove igre za 50% od prve minute bez ikakvog potrebnog vremena za prilagodjavanje.
Timber je isti tip kao i Zincenko samo mnogo bolji u odbrani i bio je zvijezda predsezone, rasturao je. Nazalost ode ACL
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2023, 07:13

Ljudi su u pravu. Skrsit ovolike pare, a ne dovest wc igraca.Za potencijale se ne daju ovolike pare, vec za formirane igrace. I dalje se pitam kako smo se, haman 2 godine i 3 mjeseca poslije uzimanja lp gdje je ekipa izgledala sjajno i gdje je izgledalo da nam trebaju samo dva igraca (mozda neko klasicno krilo i spic), doveli u ovu situaciju.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 23 avg 2023, 13:54

darker10 je napisao/la:
23 avg 2023, 07:13
Ljudi su u pravu. Skrsit ovolike pare, a ne dovest wc igraca.Za potencijale se ne daju ovolike pare, vec za formirane igrace. I dalje se pitam kako smo se, haman 2 godine i 3 mjeseca poslije uzimanja lp gdje je ekipa izgledala sjajno i gdje je izgledalo da nam trebaju samo dva igraca (mozda neko klasicno krilo i spic), doveli u ovu situaciju.
Pa Kante je propao fizicki on je najvise zasluzan za tu titulu nekim nehumanim performansima.
Jorginho je otisao on ionako je bio sistemski igrac.
Havertz je imao taj gol u finalu i to je to.
Mount prosle godine propao kao i komplet ekipa.
Dugo smo mi odlagali rebuild moj darkeru i fulali sa raznim igracima Lukaku, Werner, Havertz itd.
Mislim da previse sudite nakon dvije utakmice.
Imamo najmladju ekipu u ligi.
Kako bude odmicala sezona bolji cemo biti nemam sumnje u to ni u Pocha sto se tice dizanja i postavljanja sistema na mladu ekipu.
To da ovdje nema igraca je cista glupost.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 23 avg 2023, 14:17

topnik1 je napisao/la:
22 avg 2023, 19:20
22 avg 2023, 18:49
topnik1 je napisao/la:

Partey,Saliba,Gabriel,Rice,Saka,Martineli,Jesus,Zinchenko,Withe,Odegard ako to nisu dobri igraci ja nezz po cemu onda vrjednujete dobre igrace :mrgreen:
To su dobri igrači kao i ovi samo sa trenutno nekim sistemom. A sada govoriti da su oni dobri a ovdje nema 2 i po igraca je cisto preseravanje.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 23 avg 2023, 20:28

Jbg koji su se ti world class igrači pokazali u Chelsiju? Ja se sjećam samo Balacka (koji je bio WC igrač, ali ipak nije pružao partije kao u Bayernu i Bayeru) i eventualno Makelele (mada njega nisu smatrali klasom jer su ga olako pustili).
Svi igrači koji su ostavili traga u Chelsiju su bili igrači koji nisu bili velike zvijezde do dolaska u klub.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 avg 2023, 12:51

topnik1 je napisao/la:

A Jorginho, Havertz nista? Vidi se da trolas.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 avg 2023, 13:33

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
24 avg 2023, 12:51
topnik1 je napisao/la:

A Jorginho, Havertz nista? Vidi se da trolas.
:D
Jorgan se do sada pokazao kao fenomenalno pojacanje kada god je odigrao ,igrao je savrseno za ono sto Arteta trazi od njega i ekipe,dok za Havertza treba jos sacekati ali ako se po jutru dan poznaje bit ce to epski promasaj :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 24 avg 2023, 16:24

Mudri se povrijedio na treningu :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: darker10, Pensioner26 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []