Vasi igraci pretezno mogu igrati u svim BH klubovima
Zeljkovica svi hoce sebi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
onaj nekakav Bordo Div piše po FB
Kakvih gluposti je bilo na tom fb profiluPeppermintSA je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:19onaj nekakav Bordo Div piše po FB
Majstore ne idu Hase i Pape... Idu balta, ikic i serbecic nikakvi igraci sta vam jescudetto89 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:21Bojim se na kraju da ne zavrsimo tamo 6, 7 mjesto, izgleda da sve najbolje neko trazi, ili ovi ciste #samokazem#
Ja bokte haahahaha, ko da prodajemo prajm Benku i Rahmana. I za Kevinom se kuka ko da je Vinicius Jr. jbt, niko ziv ga nije gledao osim na hajlajtsima.keli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:22Majstore ne idu Hase i Pape... Idu balta, ikic i serbecic nikakvi igraci sta vam jescudetto89 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:21Bojim se na kraju da ne zavrsimo tamo 6, 7 mjesto, izgleda da sve najbolje neko trazi, ili ovi ciste #samokazem#
Pusti ba ljudenapoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:25Ja bokte haahahaha, ko da prodajemo prajm Benku i Rahmana. I za Kevinom se kuka ko da je Vinicius Jr. jbt, niko ziv ga nije gledao osim na hajlajtsima.keli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:22Majstore ne idu Hase i Pape... Idu balta, ikic i serbecic nikakvi igraci sta vam jescudetto89 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:21Bojim se na kraju da ne zavrsimo tamo 6, 7 mjesto, izgleda da sve najbolje neko trazi, ili ovi ciste #samokazem#![]()
Do:Bomba s Koševa: Ajdin Hasić novo pojačanje za bordo tim
Što je gore jeste činjenica da su navijači u najmanju ruku uzeli ovu odluku na zub kao da je Simon doveo ove igrače, a ne zatekao ovdje. Povrh svega toga ova odluka još nije ni zvanična. Ljudi mi smo navijači i naše je da dajemo podršku, a ne da se petljamo u trenerove zamisli, taktike i ideje.plakanja što čovjek ne računa na igrače koji mu se ne uklapaju u zamisli, propadamo borimo se za sredinu tabele
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, EastMadness, galia95, JavierBosnia, MokraKifla, PeppermintSA, Proximic, Rajvosa4ever, senad82 i 100 gostiju.