Premijer liga BiH - aktuelno

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 24 avg 2023, 15:55

Ne moze se niko poresiti sa pitarsam. Ja usao jutros, vidim lik o meni tj. mom porodicnom stablu napisao esej u 3 ujutro. Kao da me zna. Kaze, Amidza tvoji su dosli iz srednje Europe da rade na zeljeznici i zato navijas za Zelju, jos Vatikan nesto spominje, satro suptilne neke insinuacije :urnebes:
1921

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 avg 2023, 15:57

da mi je znat odakle ovim pitarima ovolika mrznja i potreba za vrijedjanjem navijaca Želje, nevjerovatna razlika u dijalogu pitara i Željovaca, ja bih rekao da je Amar kriv, on je prvi Željovac kojem su pjesmice pjevali, a kako i nece sta im je radio :D

kompleksi su cudo
FKŽ !

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 24 avg 2023, 15:58

Poznavanje ovih osnovnih metoda pranja love samo teški glupani ne kontaju. Baš me čudi da masa ljudi još uvijek ne može razlikovati te neke osnovne pojmove ekonomije, bez obzira čime se ko bavi.

"vidi ovo sve ekonomi", "bla bla, sve bankari neki" .... najčešči komentar perača guzice iz Njemačke koji je vidio kako se zaradi 100€ i ništa ga živo više ne interesuje na svijetu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 24 avg 2023, 16:03

treba sacekati pitara da dodje sa posla pa da baci kratki hitorijat zelje,ovi ce se odmah okrenuti prici kako su napunuli vise ljudi od veleza na grbavici
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 24 avg 2023, 16:03

TeaM87 je napisao/la:
24 avg 2023, 15:57
da mi je znat odakle ovim pitarima ovolika mrznja i potreba za vrijedjanjem navijaca Želje, nevjerovatna razlika u dijalogu pitara i Željovaca, ja bih rekao da je Amar kriv, on je prvi Željovac kojem su pjesmice pjevali, a kako i nece sta im je radio :D

kompleksi su cudo
Problem je sto vecina sve shvata kao neko prepucavanje. Jucer neko napisa da Sarajevo ima neizbalansiranu ekipu, odmah mu skacu za vrat sa "A KAKVA JE VASA EKIPA???" Valjda kontaju lik ih podyebava, a sto je najgore i budala vidi da je ekipa neizbalansirana :rol:
1921

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2023, 16:07

Imal ko pametan od kona ovdje,vjerovatno svi otisli na drugi forum tkz lobotomci.

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 24 avg 2023, 16:23

realnonerealan je napisao/la:
24 avg 2023, 09:00
Kako pise madridski list AS :
Carlo Ancelotti u Velezu!

Naime iako je dao rijec Brazilskom nacionalnom savezu da njih dolazi preuzeti nakon Reala, nakon poziva predsjednika Kevelja, navijaca Balorde i OnlyLeft22 pomenuti Ancelotti je odlucio da dolazi u Mostar!

Nakon ponude koja se ne odbija ( iz dobro upucenih izvora saznajemo) da je gospodinu Ancelottiju inace velikom zaljubljeniku u vina ponudena cijela vinarija Hepok , a kako je gospodin i u godinama Natural Cosmetics inace generalni sponzor Veleza ce Ancelottiju svakodnevno dostavljati proizvode za pomladivanje sto se njemu posebno svidjelo. Kako je kratko jos rekao u blizini stadiona se nalazi i pijaca gdje svakodnevno mogu kupiti svjeze proizvode, a ako si clan kluba onda dobijes i super popust sto u ovo vrijeme inflacije jako dobro dodje.

Gospodin Ancelotti ce gledati iducu utakmicu, naime Onlyleft22 mu je namjestio IPTV. Dan nakon utakmice protiv Sarajeva se ocekuje slijetanje novog trenera na Mostarski aerodrom.. :opaopa:
Tako ti je smijesna prica da ni aerodrom vise ne radi kako je dobra prica ...
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2023, 16:34

Guranje nosa u tuđi novčanik. Frajer koji vozi fiću, uči drugog frajera koji vozi ferari kako će voziti ferarija. :rol:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 24 avg 2023, 16:34

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 avg 2023, 15:53
RatoborniMrmot je napisao/la:
24 avg 2023, 15:44
mosarajvosa83 je napisao/la:
24 avg 2023, 15:33

Mrmote,Mirvic ima dosta unosnije biznise po Sarajevu i po Americi,mada je to tebi tesko da shvatis izgleda. Tek su poceli,sacekaj jos malo pa ces vidjet sta su ulaganja Mirvica i njegovih havera,mada ste vi govorili da marke nema,prevarant haha mitomani stari
Druze, nemoj me pogresno shvatiti, al si bas ogranicen, ti i fks74 ste bas katastrofe, pardon antikloc/pitarsam/Fiorentina je isto debakl. Shodno tome vas izbjegavam koliko mogu, kontam da to vase nije prelazno, ako jeste belaj. Odmah radim dekontaminaciju, bacam telefon, mijenjam ruter, sto je sigurno, sigurno je :mrgreen:

Jedno je komsijsko provociranje pa i dusmanluk, sve pet, a sasvim nesto drugo kada si glupan i kloc, to je vec pegla. Zivio.
Dobro to je uobicajeno za vas,medjutim najveci odron ovdje ste vi. Vidis li uopste sta pises? Ja dodjem striktno ponekad da vas malo dresiram,poslije odem i uglavnom ni ne citam vase nebuloze,dok vi ovdje pisete 24 sata na dan,bez uvrede ali je tako. Vazno je da ste vi pametni i da imas sa nekim da komuniciras,meni je ipak vazniji real life,ti nastavi ispijat kafe i pisat nebuloze ovdje. Ovo jesam li glup il nisam nije forum sigurno mjerilo,bujrum javi se pa da se uvjeris koliko sam glup ili da ja vidim na kojem si ti levelu.
Kakve nebuloze, sta pricas, jedini koji pise nebuloze si ti :mrgreen: sve nacrtah i to bukvalno i ti se onda javljas da bi mi napisao kako Mirvic ima "dosta unosnije biznise po Sarajevu" :urnebes: sto apsolutno veze nema sa temom o kojoj sam pisao. Zato sam i napisao da si glupan ili da budem politicki korektan nspisacu ti izvini, nisi glup nego si malo ogranicen i da prilicno sporo procesuiras informacije koje su ti na raspolaganju.

Za kraj, ja nisam govorio da je prevarant i da nema marke u dzepu, cijeli post je promasaj, u fudbalskom zargonu, stadiona :mrgreen:

Zadovoljan ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2023, 16:40

Vanja8 je napisao/la:
24 avg 2023, 15:42
@Tobe je bio i ostao legenda foruma, a te pravopisne propste jednostavno moras shvatiti, jer covjek 90% vremena i prica i pise engleskim...
Poprilično sam siguran da mu engleski nije prvi i maternji jezik, kao i da imamo različite definicije legendi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 avg 2023, 16:42

Ma ima Mirvic bruku para i bruku para ulaze, tek onaj drugi, malezijac. Prava je steta za njih a misterija za ostale kako pored tolikog ulaganja nisu nista konkretno napravili. Ok, vezali su titule ali to je radio i Zeljo, radi evo Zrinjski.
Sa tolikom kolicinom novca oni su trebali bit bar 2 nivoa iznad. Bas za izucavanja.
Meni ne smeta ali zali Boze para njegovih i npr od Husica, koliko je baceno u vjetar.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 avg 2023, 17:23

Virtu4l je napisao/la:
24 avg 2023, 16:40
Vanja8 je napisao/la:
24 avg 2023, 15:42
@Tobe je bio i ostao legenda foruma, a te pravopisne propste jednostavno moras shvatiti, jer covjek 90% vremena i prica i pise engleskim...
Poprilično sam siguran da mu engleski nije prvi i maternji jezik, kao i da imamo različite definicije legendi.
Nisu ni prsti na ruci isti, a kamo li da nam se "definicije" poklope :D

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 24 avg 2023, 17:38

nastrojeni21 je napisao/la:
24 avg 2023, 14:12
Gdje sam ja u svom postu spomenuo posjetu?

Post se odnosi na to da ste prvo bili protiv Mirze, pa kad je zaredao dobrih rezultata onda ste bili uz Mirzu. Na evropskoj utakmici sve divno i krasno do primljenog gola, onda tek skandirate osobi koja je popisala i vas i grupu prije 10 godina, znaci dok je rezultat tu sve je super. Isto to vazi za Ajlu, dok je dzaba karta i rezultat dobar sve je dobro, kad ispadnes tjeraj Ajlu koja vam je isto grupu i klub popisala 6 mjeseci ranije. :twisted:
Sada smo došli do toga jer se slabo ili nikako skandiralo protiv pojedinaca. Kada vidiš da ti posjeta ne odgovara jer si očekivao da će nas malo doći, onda se prebacuješ na sasvim nešto drugo. Kačiš se na priču koja je toliko glupa da ne vrijedi uopšte išta govoriti. Ove priče prije nije bilo. Zanimljivo.

Ispade još da je svima odgovarao džaba ulaz, a bilo po 7, 8 i više hiljada. Još jedna zanimljiva teorija. Čuj protiv Torpeda sve divno i krasno do primljenog gola. :rol: Pa ovo bolan govori koliko ne znaš, koliko nisi upućen.

p.s. I uvijek smo bili protiv Mirze. Od onog trenutka kada je potpisao ugovor, preko utakmica pa sve do njegovog odlaska. Podržavalo ga možda 1%, a od ovih 1% dobar dio otpada na ljude koji se lično znaju sa njim. Isto važi i za Ajlu.

**** ga, znam da ti je sve ovo teško prihvatiti, ali šta ćeš.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 avg 2023, 18:30

slika

Željo je u utorak predstavio novu garnituru dresova, a danas otkrio koliko ih je već prodao
PREMIJER LIGA BIH24/08/2023 u 15:51 h
Fudbalski klub Željezničar objavio je da je za samo jedan dan prodao 253 dresa iz nove garniture.

Klub sa Grbavice je novu garnituru Macron dresova predstavio u utorak, a navijači Željezničara su što prije željeli obezbijediti isti te su u jednom danu kupljena 253 komada.

Glavna garnitura je plave boje sa motivima željezničke stanice u Sarajevu, dok je druga garnitura dresova bijela sa tamno plavim rukavima.

Novi dres kluba za sezonu 2023/2024 izrađen je od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji.

Dres je dostupan u veličinama od XXS do 4XL, a cijena dresa je 114,00 KM. Za aktivne članove Kluba cijena dresa iznosi 101,50 KM.

Prodaja se vrši svakim radnim danom u Shopu od 9:30 do 17:30 sati, a u subotu, na dan utakmice sa Tuzlom, Shop će raditi od 9:30 do 20:45 sat

GOLEM SI ZELJO

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 24 avg 2023, 18:42

24 avg 2023, 15:00
tabba77 je napisao/la:
24 avg 2023, 13:54
Može li mi neko od upućenijih komšija u PP ili ovdje objasniti kako se pere novac u FKS?
U slučaju da zaradim milione, kupim Željkana i operem pare preko istog.
Objađnjavao sam jedno milion puta, ne pratiš na času :mrgreen:

Al sam nešto dobre volje pa mi nije mrsko da to uradim ponovo. Vidiš jesam fin :mrgreen:

Pranje para je netačan termin jer to znači da se nelegalno zarađeni keš ubacuje u legalne tokove novca. To se radi preko građevina, rent a cara, autopraonica odnosno svih poslova gdje je dosta keša u opticaju. Banke također peru pare, al to je već viši nivo prevare.

Ovo je klasičan primjer izvlačenja novca iz legalnih tokova za nelegalne stvari, Koje nelegalne stvari, namještanje tekmi, gudra ili nešto deseto, Naime, ako imaš milion na banci, džaba što je tvoj ti ne možeš otići na šalter i reći dajte mi milion u kešu, ne daju žohari, kontrola, jbg. Onda nađeš banana državu/države, "kupiš klub", dovodiš igrače kamionima, daješ im jake i dugačke ugovore, raskineš sa njima, isplatiš im cijeli ili dio iznosa, dio ide tebi, dio igraču i svi sretni. Igrač dobio keš na ništa, a platiša dobio keš da muti i dalje :mrgreen:

Jel ti ovo zvuči možda poznato. Svaka sličnost sa stvarim događajima je namjerna :wave:
E hvala prijatelju. Volio bih da samo izneseš neki dokaz kad znaš da Mirvić to tako radi. Te priče rekla-kazala i tvoja nagađanja ostavi negdje drugo.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 avg 2023, 18:56

Nego kad ce nam se virto konacno predati pravosudnim organima BIH?

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 24 avg 2023, 19:40

tabba77 je napisao/la:
24 avg 2023, 18:42
24 avg 2023, 15:00
tabba77 je napisao/la:
24 avg 2023, 13:54
Može li mi neko od upućenijih komšija u PP ili ovdje objasniti kako se pere novac u FKS?
U slučaju da zaradim milione, kupim Željkana i operem pare preko istog.
Objađnjavao sam jedno milion puta, ne pratiš na času :mrgreen:

Al sam nešto dobre volje pa mi nije mrsko da to uradim ponovo. Vidiš jesam fin :mrgreen:

Pranje para je netačan termin jer to znači da se nelegalno zarađeni keš ubacuje u legalne tokove novca. To se radi preko građevina, rent a cara, autopraonica odnosno svih poslova gdje je dosta keša u opticaju. Banke također peru pare, al to je već viši nivo prevare.

Ovo je klasičan primjer izvlačenja novca iz legalnih tokova za nelegalne stvari, Koje nelegalne stvari, namještanje tekmi, gudra ili nešto deseto, Naime, ako imaš milion na banci, džaba što je tvoj ti ne možeš otići na šalter i reći dajte mi milion u kešu, ne daju žohari, kontrola, jbg. Onda nađeš banana državu/države, "kupiš klub", dovodiš igrače kamionima, daješ im jake i dugačke ugovore, raskineš sa njima, isplatiš im cijeli ili dio iznosa, dio ide tebi, dio igraču i svi sretni. Igrač dobio keš na ništa, a platiša dobio keš da muti i dalje :mrgreen:

Jel ti ovo zvuči možda poznato. Svaka sličnost sa stvarim događajima je namjerna :wave:
E hvala prijatelju. Volio bih da samo izneseš neki dokaz kad znaš da Mirvić to tako radi. Te priče rekla-kazala i tvoja nagađanja ostavi negdje drugo.
Burazeru, ti pitao a ja odgovorio odnosno dao svoje misljenje. Za ostatak, jbg, treba nam SIPA odnosno neko tuzilastvo :mrgreen: Znam, reci ces prijavi, neka, to ostavljam smekerima, nije takva rabota za mene. Smekeri i drotovi su najgora sorta ljudi, realno.

Al da je sumnjivo, blago receno da jeste. Al bas sumnjivo.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 avg 2023, 19:52

godrina je napisao/la:
24 avg 2023, 16:42
Ma ima Mirvic bruku para i bruku para ulaze, tek onaj drugi, malezijac. Prava je steta za njih a misterija za ostale kako pored tolikog ulaganja nisu nista konkretno napravili. Ok, vezali su titule ali to je radio i Zeljo, radi evo Zrinjski.
Sa tolikom kolicinom novca oni su trebali bit bar 2 nivoa iznad. Bas za izucavanja.
Meni ne smeta ali zali Boze para njegovih i npr od Husica, koliko je baceno u vjetar.
Zbog mahale. Dzaba ti i Abramovic ako ce ga obrlatit neki Runda, Mirza ili neko takav. Od kluba napravili BHTelecom, uhljebili nesposobne i podobne ljude na sve pozicije. Da su ovi ljudi od starta postavili strance, druga bi se pjesma pjevala.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 24 avg 2023, 21:36

MocMahale444 je napisao/la:
20 avg 2023, 21:08
vico desilo ti se ono sto se mladicu desilo, kad mu se cerka sama roknula.
Zanimljivo, i dalje piše nakon ovih bolesnih riječi. Administracija 🤔

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2023, 22:14

Vjeverica777 je napisao/la:
24 avg 2023, 21:36
MocMahale444 je napisao/la:
20 avg 2023, 21:08
vico desilo ti se ono sto se mladicu desilo, kad mu se cerka sama roknula.
Zanimljivo, i dalje piše nakon ovih bolesnih riječi. Administracija 🤔
Jos ova vjeverica nije banovana?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, CAZIN, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, KarlMarx, n0dix i 37 gostiju.