Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Za mjesec dana isto ko prosle sezone imat cemo 22 povrijedjena igraca 
Zato mladih oyebina tzv talenata na bacanje eno potpisao jos jedan, ja sranja braco draga
Zadnja rečenica ključ i suština cijele priče.jose je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:28Jbg koji su se ti world class igrači pokazali u Chelsiju? Ja se sjećam samo Balacka (koji je bio WC igrač, ali ipak nije pružao partije kao u Bayernu i Bayeru) i eventualno Makelele (mada njega nisu smatrali klasom jer su ga olako pustili).
Svi igrači koji su ostavili traga u Chelsiju su bili igrači koji nisu bili velike zvijezde do dolaska u klub.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne odustaje brat od formacije...
Jos jedan poter ako se ne opameti.
Pa kad skontaš koga ima na raspolaganju, ovo je vjerovatno najjačih 11.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Procepilo, ubleha sterling zasad najbolji u obje zadnje utakmice
- wadethegreat
- Kontakt:
Cemu spustanje ritma ne kontam.
Ovaj luton bi trebali sa peticom u mrezi ispratiti ocajni su...
Ovaj luton bi trebali sa peticom u mrezi ispratiti ocajni su...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne do Bog da mi imamo neku zavrsnicu.
Barkley 1-1
- wadethegreat
- Kontakt:
Napokon.
Gusto i Caicedo odlicni veceras.
Gusto i Caicedo odlicni veceras.
Imamo igru koliko toliko dobru, medjutim zavrsnica 0 bodova. Zao mi Jacksona neda mu se 
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Bitan gol za Jacksona.
Kad će sponzor na dresove ili ostaje ovako do kraja sezone?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad vam liga da dozvolu, moraju provjeriti da nije sta sumnjivo, jer ste nasli neke koji su povezani sa Boehlyem i on ima udjela u vlasnistvu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kontam ovo je super period za kupiti dres. Jedinstvena prilika da imaš original dres bez reklame, i to poprilično lijep dres.
Samo još kad bi sezona bila za pamćenje.
Samo još kad bi sezona bila za pamćenje.
Hajde da vidimo i neku pozitivu...mada ja često volim oprati po njima.
Liverpool...za mene solidno,moglo otići i njima i nama,stvarali smo šanse malo koncetracije i mogli smo uzeti puni plijen.
Wes Ham..izjednačili ,da je Enzo pogodio vjerovatno bi uzeli tri bobe,na kraju rezultat nerealan,vidjeli smo gdje škripi .odbrana spora i premekana gdje je prednjačio Disasi.
Luton..odrađeni,sve vidjeli.
Moglo je puno bolje naročito protiv čekićara.Stvara se puno šansi,brine loš procenat neiskorištenih takoreći zicera.Pozitvno...meni Džekson..imam osjećaj sko krene mogao bi lako na +20,
Loše..puno povreda i opet taj Disasi..onolika ljudina,spor,premekan,isprepadan...opet ako se sjetimo klade Ridigera..na kraju postade vrhunski odbrambeni igrač..možda uspijemo nešto uraditi i sa ovim našim...b
napredak je uočljiv..vjerujem da se svakim kolom podižemo...
Liverpool...za mene solidno,moglo otići i njima i nama,stvarali smo šanse malo koncetracije i mogli smo uzeti puni plijen.
Wes Ham..izjednačili ,da je Enzo pogodio vjerovatno bi uzeli tri bobe,na kraju rezultat nerealan,vidjeli smo gdje škripi .odbrana spora i premekana gdje je prednjačio Disasi.
Luton..odrađeni,sve vidjeli.
Moglo je puno bolje naročito protiv čekićara.Stvara se puno šansi,brine loš procenat neiskorištenih takoreći zicera.Pozitvno...meni Džekson..imam osjećaj sko krene mogao bi lako na +20,
Loše..puno povreda i opet taj Disasi..onolika ljudina,spor,premekan,isprepadan...opet ako se sjetimo klade Ridigera..na kraju postade vrhunski odbrambeni igrač..možda uspijemo nešto uraditi i sa ovim našim...b
napredak je uočljiv..vjerujem da se svakim kolom podižemo...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Bitno je imati sistem koji ce podici ovu ekipu, s vremenom. Kad stvari ne budu isle kako treba, onda isti mjenjati. Mi od Conteove prve sezone to nismo imali. I naravno bitno usaditi pobjednicki mentalitet, a sa mladom ekipom je prava prilika da to Poketino uradi.
Onda, moraju dosta poraditi na zavrsnici, ovo je za sada nastavak od prethodnih sezona.
Onda, moraju dosta poraditi na zavrsnici, ovo je za sada nastavak od prethodnih sezona.
Kad smo kod sistema, Milanov trio Pulisic - RLC - Giroud funkcionišu kao da su Xavi - Iniesta - Messi u najmanju ruku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.