Ne prati niko manje klubove
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
Jbt i ovi ispusili Veigu i to Al Ahli im ga uzeo 

- Beduin
- Kontakt:
Ti djecko stvarno pojma o fudbalu nemas. Cuj 2 penala nije svirao.
Daj usporene snimke. Ja sam gledao prvo poluvrijeme i onaj ubacaj Danila uz korner liniju, ako se ne varam, kad pogadja protivnika u glavu pa zakaci ruku, na to mislis kao nedosudjen penal?
A nisam vidio, pise se ovdje i da Bologni nije sviran cist penal, istina?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Di Lorenzo i jedan od najboljih desnih bekova danasnjica
Lik je Calabrijin brat blizanac

- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio ako večeras izgubi, moglo bi se desiti da sezonu počnu sa tri poraza, jer sljedeće kolo gostuju Napoliju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
a poslije napolija, gostuju juventusuRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:36Lazio ako večeras izgubi, moglo bi se desiti da sezonu počnu sa tri poraza, jer sljedeće kolo gostuju Napoliju.
realno je da ce izgubiti obje tekme i to ce biti cetiri poraza, ekipa izgleda uzasno u svakom smislu, sta su oni radili na priprema...
Retegoui nastavlja trpat
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mauricio Sari je poznat po lošoj fizičkoj pripremi ekipa koje trenira. Njegov Napoli u Europi nije mogao da se nosi sa Šahtarom iz Donjecka zbog nespremnosti na intenzitet igre koji su ovi nametnuli.
Seria A je ove sezone kvalitetom napravila korak naprijed u odnosu na prošlu godinu i Lacio će pored brojnih pojačanja teško ponoviti rezultat iz sezone lani.
Nadam se da će Lotito što prije otjerati onog odvratnog ovisnika o nikotinu sa klupe.
Seria A je ove sezone kvalitetom napravila korak naprijed u odnosu na prošlu godinu i Lacio će pored brojnih pojačanja teško ponoviti rezultat iz sezone lani.
Nadam se da će Lotito što prije otjerati onog odvratnog ovisnika o nikotinu sa klupe.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Mislio sam cekati kraj mercata da bih dao sud o Juventusu pa i napoliu, ali nema potrebe nakon sinoc, moja prognoza je:
1. Milan
2. Inter
3. Napoli
4. Juventus
5. Lazio
6. Roma
Milan najtalentovaniji i najjaci tim lige. Odlican mercato s ciljanim pojacanjima, a sve mladji igraci puni potencijala.
Inter puno izgubio, ali imaju dovoljno snage za 2 mjesto.
Napoli - iako imaju i dalje jak tim, Rudi Garcia je trenerska prevara koja je vjerujem sposobna upropastiti ovaj tim.
Juventus četvrti samo i iskljucivo ako Pogba bude zdrav da spasava gu*icu dinosauru, sve drugo je katastrofa, i sinoc se vidjelo da je na 40% posebna kategorija, klasa koje ako ne bude na terenu Juventus se nece ugurati u top 4 jer Juventus ima najgoreg trenera u Evropi i fantasticno je da je i lani uprkos njemu na terenu bio treci. Ovaj roster je dovoljan za top 4 i skandalozno je da to mora doci u pitanje s ovom ublehom.
1. Milan
2. Inter
3. Napoli
4. Juventus
5. Lazio
6. Roma
Milan najtalentovaniji i najjaci tim lige. Odlican mercato s ciljanim pojacanjima, a sve mladji igraci puni potencijala.
Napoli - iako imaju i dalje jak tim, Rudi Garcia je trenerska prevara koja je vjerujem sposobna upropastiti ovaj tim.
Juventus četvrti samo i iskljucivo ako Pogba bude zdrav da spasava gu*icu dinosauru, sve drugo je katastrofa, i sinoc se vidjelo da je na 40% posebna kategorija, klasa koje ako ne bude na terenu Juventus se nece ugurati u top 4 jer Juventus ima najgoreg trenera u Evropi i fantasticno je da je i lani uprkos njemu na terenu bio treci. Ovaj roster je dovoljan za top 4 i skandalozno je da to mora doci u pitanje s ovom ublehom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
inter ce iduce sezone ako nastavi s prodajama , a sve manje je kvalitetnih igraca koje mogu prodati (Lautaro,Barella,Bastoni, Di Marco) , izgledati kao sto je izgledao 2012/13. Vec su najstarija ekipa Calcia. Politika dovodjenja iskusnijih igraca se isplati kratkorocno pogotovo u njihovoj financijskoj situaciji. Mozda iduca sezona bude zadnja za Lia kao vlasnika samo tesko ce biti prodati klub.
Juventus ce proigrati jednom kad dovedu normalnog trenera. Imaju vise nego dobar igracki kadar , ali ybg ovakav tip fudbala ubije igrace u pojam.
De Laurentis je sjebao Napoli, gledam ih sinoc i izgledaju malo bezidejno. Spalletijev Napoli bi ispratio Sassuolo od sinoc sa 6 komada kuci.
Lazio i Roma ne zna se ko je gori. Na Laziu se vidi koliko im je znacio SMS i da je Kamada ogroman downgrade u odnosu na njega. Roma je postala House of the rising sun za propale fudbalere i ne vidim stvarno kako oni mogu u top 4 s Belottijem kao prvim napadacem i ovakvim veznim redom.
Juventus ce proigrati jednom kad dovedu normalnog trenera. Imaju vise nego dobar igracki kadar , ali ybg ovakav tip fudbala ubije igrace u pojam.
De Laurentis je sjebao Napoli, gledam ih sinoc i izgledaju malo bezidejno. Spalletijev Napoli bi ispratio Sassuolo od sinoc sa 6 komada kuci.
Lazio i Roma ne zna se ko je gori. Na Laziu se vidi koliko im je znacio SMS i da je Kamada ogroman downgrade u odnosu na njega. Roma je postala House of the rising sun za propale fudbalere i ne vidim stvarno kako oni mogu u top 4 s Belottijem kao prvim napadacem i ovakvim veznim redom.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 28 avg 2023, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Osim one akcije kod izjednačujućeg gola, Juventus izgleda ko posvađan s loptom.
Jbt, oni se pate na svom terenu da prenesu loptu preko centra protiv Bologne
Ne znam kako su prvu dobili 0-3, al ono sinoć ništa ni sa čim.
Jbt, oni se pate na svom terenu da prenesu loptu preko centra protiv Bologne

Ne znam kako su prvu dobili 0-3, al ono sinoć ništa ni sa čim.
Koševo Zapad
Ako Dybala i Lukaku budu zdravi Roma će sigurno biti u top 4
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je i dalje u fazi uigravanja i tek trebaju napraviti pravi tim. A to dolazi sa odigravanjem što više zajedničkih utakmica. Očekujem klimav start u prvih 10ak utakmica. Unatoč što su prva dva meča dobili laganije od očekivanog.Pogba je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:33Mislio sam cekati kraj mercata da bih dao sud o Juventusu pa i napoliu, ali nema potrebe nakon sinoc, moja prognoza je:
1. Milan
2. Inter
3. Napoli
4. Juventus
5. Lazio
6. Roma
Inzaghi je najbolji trener u ligi vjerovatno sa najjačim sredinom i to bi moglo biti ključni za Inter ove sezone. Jesu najstariji tim vjerovatno i igraju na kartu iskustva. Pa ćemo da vidimo.
Juve i Napoli će također biti u priči za scudetto.
Lazio i Roma su pravili rolokoster. Sa njima se nikad ne zna. Oni mogu da izgube od Leccea a mogu dobiti Milan ili Inter.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dybala počinje sezonu sa povredom dok Lukaku ako i dođe počinje sezonu bez pripremnih utakmica. A i niko je garantuje da će kliknuti ikako. Pogotovo što je Romelu veliki problem u svlačionici kad nije po njegovom.
Veliki rizik za Romu jer računaju da im može donijeti LŠ fudbal, ali biti će problem ako stvari ne kliknu jer im je ovo preveliki finansijski zalogaj iako već sad loše stoje. Ako se na varam, ukupno će morati potrošiti dvadesetak miliona za igrača na običnoj posudbi.
Lukaku-Dybala u teoriji zvuči super, ali ako sezona bude prošarana povredama, lošom formom i Lukakuovim kanceroznim uticajem na ekipu, onda će biti belaj.
Lukaku-Dybala u teoriji zvuči super, ali ako sezona bude prošarana povredama, lošom formom i Lukakuovim kanceroznim uticajem na ekipu, onda će biti belaj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Romin roster nikakvog balansa nema. Šteta što nisu iskoristili onaj momentum nakon osvajanja Konferencijske.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
To su veliki upitnici. Sa dybalom se zna ti na njega ne mozes racunati odredjeni dio sezone, a lukaku ce imati veliki problem jer su mu prave pripreme u predsezoni otisle u nepovrat i bice ona legendarna ima viska kila ceka sa da udje u formu, a to bi moglo bas potrajati.
I dalje je najveci problem rome mourinho, nema tu neke igre, uigranih akcija i slicno sve se svodi na to njegovo hajcanje i sto ima neki autoritet pa ga igraci postuju.Romi bi najbolje bilo da su angazovali nekog mladjeg kao sto je de zerbi, tipovi kao sto su mourinho i allegri dolaze na gotove ekipe koje imaju glavu i rep, njima kad uvalis vruc krompir da nesto stvore i budu kreativni dobijes ove ziheraske pristupe i jednog i drugog koje ne vode ni cemu.
Ne bih se bas slozio. Nije problem Mou vec sto Roma nema za kiflu i sto se dovode igraci kao Renato Sanches, Belotti, Paredes, Lukaku , Matic, Smalling itd. Pokusao se rijesiti Karsdropa pa mu se ovaj vratio , a kako nema kvalitetnih rjesenja on mu mora igrati.miki09 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:12I dalje je najveci problem rome mourinho, nema tu neke igre, uigranih akcija i slicno sve se svodi na to njegovo hajcanje i sto ima neki autoritet pa ga igraci postuju.Romi bi najbolje bilo da su angazovali nekog mladjeg kao sto je de zerbi, tipovi kao sto su mourinho i allegri dolaze na gotove ekipe koje imaju glavu i rep, njima kad uvalis vruc krompir da nesto stvore i budu kreativni dobijes ove ziheraske pristupe i jednog i drugog koje ne vode ni cemu.
Roma nema novca za De Zerbia niti bi on imao ambicije da vodi klub kao sto je Roma sa trenutnim igrackim kadrom uz duzno postovanje. Za razliku od Allegrija Mourinho je bio u situacijama gdje je stvarao ekipe(Porto) i gdje je preuzimao vruc krompir(Real Madrid). Ono sto je problem za Mourinha je to sto igraci nisu kao nekad tesko je naci ratnike koji ce izgarati za njega kao nekad u interu, Portu i Chelseju.
Roma je igracki slabija od Fiorentine, Atalante, Sassuola i mozda na nivou Bologne i Torina jedan Dybala , koji je trenutno najvrijedniji igrac Rome , ne mijenja nista.
Nadam se da si upratio Vinu u Sassuolu lik je rupa teska a prosle sezone je taj isti igrac bio Mourinhou starter.
Igraci koju nemaju gdje zavrse u Romi to je surova stvarnost. Daj sta das.
Ma pusti ti to sta je bilo prije 20 god. sa portom, znamo svi kakav se danas fudbal igra i ko su najbolji treneri. Filozofija totalno suprotna onoj koju furaju mourinho i allegri.Opet ponavljam ta neka taktika gdje su ti cvrstina i kompaktnost iznad svega je dobra kad imas kvalitetne igrace pa na neki individualni kvalitet dobijas tekme a pozadi si beton, al kad imas neki miks ili ne tako kvalitetna imena onda ti treba neko ko igra progresivan fudbal. Pogledaj recimo sinoc mottu protiv juvea ili de zerbija u brightonu. Nemaju ni oni neka zvucna imena al imaju jako dobre sisteme koji gaje napadacki fudbal i od tih stvari se treba krenuti kad pravis ekipu za vece stvari ili kada si u tranziciji.meepo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:37Ne bih se bas slozio. Nije problem Mou vec sto Roma nema za kiflu i sto se dovode igraci kao Renato Sanches, Belotti, Paredes, Lukaku , Matic, Smalling itd. Pokusao se rijesiti Karsdropa pa mu se ovaj vratio , a kako nema kvalitetnih rjesenja on mu mora igrati.miki09 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:12I dalje je najveci problem rome mourinho, nema tu neke igre, uigranih akcija i slicno sve se svodi na to njegovo hajcanje i sto ima neki autoritet pa ga igraci postuju.Romi bi najbolje bilo da su angazovali nekog mladjeg kao sto je de zerbi, tipovi kao sto su mourinho i allegri dolaze na gotove ekipe koje imaju glavu i rep, njima kad uvalis vruc krompir da nesto stvore i budu kreativni dobijes ove ziheraske pristupe i jednog i drugog koje ne vode ni cemu.
Roma nema novca za De Zerbia niti bi on imao ambicije da vodi klub kao sto je Roma sa trenutnim igrackim kadrom uz duzno postovanje. Za razliku od Allegrija Mourinho je bio u situacijama gdje je stvarao ekipe(Porto) i gdje je preuzimao vruc krompir(Real Madrid). Ono sto je problem za Mourinha je to sto igraci nisu kao nekad tesko je naci ratnike koji ce izgarati za njega kao nekad u interu, Portu i Chelseju.
Roma je igracki slabija od Fiorentine, Atalante, Sassuola i mozda na nivou Bologne i Torina jedan Dybala , koji je trenutno najvrijedniji igrac Rome , ne mijenja nista.
Nadam se da si upratio Vinu u Sassuolu lik je rupa teska a prosle sezone je taj isti igrac bio Mourinhou starter.
Igraci koju nemaju gdje zavrse u Romi to je surova stvarnost. Daj sta das.
I ne bih se slozio da je roma igracki slabija od fiorentine, atalante, sassa, tu je to negdje samo je razlika u pristupima tj. trenerima koje te ekipe imaju. I takodjer ta prica kao nema vise ratnika koji ce ginuti za njega je ispuhala, to moze macku o rep okaciti i dodatno potvrdjuje moju tezu da tu nema nekog revolucionarnog taktickog pristupa koji smo vidjali sa portom i na pocetku njegove karijere, vec je to vecinom hajc i insallah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.