NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma to ja vise radi sebe, jer mi ovaj termin od 16.30 nikako ne odgovara.
Postujem.
Iskreno Gorazde, pa Tomislav, pa Bratstvo, ne mozes tu privuci publiku troreflektorima. Nogama se u guzicu udarati ako se prebaci 5000 ulaznica na sve tri utakmice ukupno.
Iskreno se nadam da cemo upisati pobjede u narednim utakmicama i drzati prikljucak za Slobodom, cisto da ovi seratori vide da nema tu prostora za nova pojacanja od razlike u prodanim ulaznicama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi moramo biti svjesni da nam omladinski pogon ne igra najjaci nivo u drzavi. Nasi omladinci se prvi put susrecu sa ovim intenzitetom. Treba vremena da se priviknu.
Ne treba zaboraviti da nam je Ali bio u top 3 igraca prosle godine, a bili su tu i Karic i Salcin.
Ne treba zaboraviti da nam je Ali bio u top 3 igraca prosle godine, a bili su tu i Karic i Salcin.
Celik!3,2,2.
I opet razlika je ogromna izmedju seniorskog i juniorskog nogometa.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:02Mi moramo biti svjesni da nam omladinski pogon ne igra najjaci nivo u drzavi. Nasi omladinci se prvi put susrecu sa ovim intenzitetom. Treba vremena da se priviknu.
Tabakovic je osvojio juniorsku PL sa Sarajevom, bio kapiten, najbolji, bla bla, ne moze se sastaviti sa loptom u prvoj ligi. Skols izgleda kao pravi Skols pored njega.
Zato mi je drago sto su oni momci otisli u drugu ligu centar da se celice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno, svaki prelazak u seniorski fudbal nosi rizik sa sobom, to je posebna nauka. Uz to, nasi omladinci su rang ispod.
Nasa buducnost lezi u sto boljim domacim igracima, ali to onda znaci da mi moramo imati strpljenja. Ni Kenan Horic nije odmah briljirao, vec je prelaskom na stopera pokazao svoj nivo, ali vjera u njeg je dovela da postane igrac. Naravno, ima i put Dzide ili Isakovica, ali to trebamo sto vise izbjegavati. Najbolji igraci naseg kantona moraju igrati u Celiku.
Zato ja ocekujem da Ahmetspahic krene sa treninzima sa seniorima. Ok, treba pokusati ostvariti plasman u visi rang, ali je ipak prioritet svega dobar igrac za prvi tim. A mi moramo biti strpljivi i istrpiti svaku gresku.
Nasa buducnost lezi u sto boljim domacim igracima, ali to onda znaci da mi moramo imati strpljenja. Ni Kenan Horic nije odmah briljirao, vec je prelaskom na stopera pokazao svoj nivo, ali vjera u njeg je dovela da postane igrac. Naravno, ima i put Dzide ili Isakovica, ali to trebamo sto vise izbjegavati. Najbolji igraci naseg kantona moraju igrati u Celiku.
Zato ja ocekujem da Ahmetspahic krene sa treninzima sa seniorima. Ok, treba pokusati ostvariti plasman u visi rang, ali je ipak prioritet svega dobar igrac za prvi tim. A mi moramo biti strpljivi i istrpiti svaku gresku.
Celik!3,2,2.
Vidim sve utakmice u 16:30 upisane
Nada posljednja umire barem u 18:00

@phillies i ja ga pušim ako bude u 16:30

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zvanično je u 16:30h.
Prenos utakmice na My TV za ove koji ne mogu doći.
Prenos utakmice na My TV za ove koji ne mogu doći.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Sjeti me se u dovama Hodža

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Objavi zvanicna tvoju vijest, ovo bez poraza godinu dana

Idu linijom manjeg otpora, ispostuju te za vijest, a niko se ne hvata maltera i farbe da se srede zidici.
Koja lakrdija od suđenja u Premier ligi.Dok VAR ne stigne nema im pomoći.Suđenje u 1.FL je Pierluigi Collina za PL.
Najbolji momenti ne igranja PL-a.
Najbolji momenti ne igranja PL-a.
- limvolikce1945
- Kontakt:
@AllGuns
Sjecam se Horica kad je poceo tek iz juniora na zadnjem veznom, odmah je briljirao i osvojio publiku.
Sjecam se Horica kad je poceo tek iz juniora na zadnjem veznom, odmah je briljirao i osvojio publiku.
Moze za vas čelikovce sve

Koji Karic bolan on da bude vezni i plejmejker sa 36 godina da trči i pokriva sredinu terena
Daleko največi promašaj njegov ostanak i uzimanje bezveze plače a ne igraš! To je trebalo davno otjerat,uhljeb.Ne znam zašto i ima li ko da objasni momcima kako se igra u veznom redu??? Nije nešto da pametujem samo pitam ima li iko da pokaže kako se daju dubinske lopte po zemlji,dugi pasovi,otkrivanje,markiranje,trčanje.To treba trenirat non stop...Nije vezni koji daje prvom do sebe,to može svaka taraba s ceste da ga dovedeš dat prvom do sebe. Nadam se ipak pobjedi protiv Goražda i najmanje 3000 gledalaca.
::::SAMO ČELIK::::
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mene je impresionirao kada je na Kamberovicu isao glavom na dzon da izbije loptu. Mislim da je tad vec igrao stopera.limvolikce1945 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:05@AllGuns
Zahirovic je recimo u prvoj svojoj tekmi odigrao fantasticno. Ako se ne varam debi bio protiv Sarajeva.
Celik!3,2,2.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Jarane zasto da izbacujemo Bajramovica koji se pokazao kao top igrac a ubacujemo Piljuga, i plus mijenjati Sivcu poziciju? Ne bi japrisonbreak je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:09Sivi umjesto Bajramovica, a Piljug umjesto Sivog.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:03Durmo
Sivi-Horic-Isakovic-Bajramovic
Vardo-Mehic
Ali
Karalic-Saric
Masic
Ako ne bude islo Alija, probati sa Salkanovicem.
Bajramovic svakako ne ide previse naprijed, tako da moze Saric dobit malo slobode.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Zato sto mu je piljug jaran i puse shishu zajednoZenicanin988 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:06Jarane zasto da izbacujemo Bajramovica koji se pokazao kao top igrac a ubacujemo Piljuga, i plus mijenjati Sivcu poziciju? Ne bi japrisonbreak je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:09Sivi umjesto Bajramovica, a Piljug umjesto Sivog.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:03Durmo
Sivi-Horic-Isakovic-Bajramovic
Vardo-Mehic
Ali
Karalic-Saric
Masic
Ako ne bude islo Alija, probati sa Salkanovicem.
Bajramovic svakako ne ide previse naprijed, tako da moze Saric dobit malo slobode.

- prisonbreak
- Kontakt:
Piljug top igrac
Malo se prostora momku daje.

Malo se prostora momku daje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jos je U21 igrac. Trebao bi dobiti vise minuta umjesto Karalica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.