sagitarius je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:14
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:55
sagitarius je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:27
Evo nisam i sta sad?Jesi ti sad nesto bitniji?
Jesam.
Jesi al u k!Znaci ljudi koji nemaju para a vise vole klub od tebe su manje navijaci Celika nego ti!?Nabinem ja to tvoje razmisljanje na k!
Ljudi koji nemaju para? Dvije kategorije: nezaposleni i penzioneri. Obje kategorije imaju povlasteno clanstvo, ja bih im cak dopustio i da na rate placaju samo da pokazu tu svoju ljubav.
Kako vole klub vise od mene, a nisu clanovi? Ko mjeri ljubav? I kako? Bas me zanima odgovor na ovo pitanje.
I fulas majstore poentu. Nije poenta marka, niti je poenta para jer i ja dajem koliko imam, a to nije dovoljno ni za kantonalne lige, POENTA je da imam mogucnost da zastitim svoj klub. Ja i 965 drugih osoba (odnosno manje kad se odbiju ovi sto nemaju pravo glasa). Sutra sta god da se desi, ja imam pravo da na najvecem organu kluba, a to je skupstina, ustanem i kazem "ja nisam za to jer ne vodi Celik u pravom smjeru."
Nabijas moje razmisljanje na k, a nemas pojma koliko nisi u pravu. Nemas pojma koliko ne znas i nemas pojma koliko nam jedna osoba znaci u CLANSKOM modelu. JEDAN CLAN, JEDAN GLAS. Da imas, bio bi clan i ne bi srao ovdje nego bi pogurao svoj klub.
Celik!3,2,2.