Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Na izborima cik izbrojao 291.000 glasova za dodika. U ciku po prikazanom danas i glupi i coravi.
Kakvi pacijenti 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:53ucesnici protesta bas onakvi kakve sam i zamisljao da se jedino i mogu pojaviti

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slika i prilika prosjecnog Srbina."Ja sam došao ovdje iz Norveške nakon 28 godina. Poručujem samo ljubav i mir. Bosna i Hercegovina mora shvatiti jednu stvarnost i realnost da uđe u "BRICS", u kojem su ušle katoličke i sve islamske zemlje", kazao je za N1 nepoznati muškarac koji učestvuje na protestima podrške Miloradu Dodiku u Istočnom Sarajevu.
On je naveo kako “nacisti” na Zapadu “ubijaju djecu” i “prave zlu krv i mržnju između pravoslavlja i islama”.
“Ovo je srpska zemlja, moramo imati prava. Mi Srbi moramo imati naša prava i tradiciju, ko što morate imati i vi vašu”, kazao je za N1, a na kostataciju reporterke N1 da on već 28 godina živi na tom Zapadu, odgovorio je da je “Zapad najveće zlo”.
- akisarajevo92
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:06akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:53ucesnici protesta bas onakvi kakve sam i zamisljao da se jedino i mogu pojaviti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Don't believe the hype.
Hahahahahha a gledaj sirotinje ocm.
Kristijan i jedanjeborac.
Kristijan i jedanjeborac.
Jel to bacaju djecu polarnim medvjedimaEpidaurus je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:14Slika i prilika prosjecnog Srbina."Ja sam došao ovdje iz Norveške nakon 28 godina. Poručujem samo ljubav i mir. Bosna i Hercegovina mora shvatiti jednu stvarnost i realnost da uđe u "BRICS", u kojem su ušle katoličke i sve islamske zemlje", kazao je za N1 nepoznati muškarac koji učestvuje na protestima podrške Miloradu Dodiku u Istočnom Sarajevu.
On je naveo kako “nacisti” na Zapadu “ubijaju djecu” i “prave zlu krv i mržnju između pravoslavlja i islama”.
“Ovo je srpska zemlja, moramo imati prava. Mi Srbi moramo imati naša prava i tradiciju, ko što morate imati i vi vašu”, kazao je za N1, a na kostataciju reporterke N1 da on već 28 godina živi na tom Zapadu, odgovorio je da je “Zapad najveće zlo”.

-
- Kontakt:
Jos jaci su mi Srbi sto zive u Americi. Citam komentare na instagramu, neki lik bio pisao protiv NATOa i zapada, a frajer zivi u ChicaguEpidaurus je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:14Slika i prilika prosjecnog Srbina."Ja sam došao ovdje iz Norveške nakon 28 godina. Poručujem samo ljubav i mir. Bosna i Hercegovina mora shvatiti jednu stvarnost i realnost da uđe u "BRICS", u kojem su ušle katoličke i sve islamske zemlje", kazao je za N1 nepoznati muškarac koji učestvuje na protestima podrške Miloradu Dodiku u Istočnom Sarajevu.

Ovo isto vazi i za nase zaljubljenike u Iran koji zive na zapadu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ASD
- Kontakt:
Kod nas najgora stvar što možeš uraditi je organizovati proteste. Skoro u 100 posto slučajeva autogol.
-
- Kontakt:
Za 2023-u godinu do sad ispade parada ponosa jedini skup ljudi skojima mi nebi bilo mrsko do zeljeznicke tramvajem.
Jbt svi zajedno nemaju 50 maraka u dzepu, al je bitno da podrzavaju Dodicka koji ih 30 godina kradeakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:14jos su veca sega odgovori na pitanja zasto su se okupili i protiv cega protestvuju![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Auu sirotinje sine na skupu, pa logicno bas ce bogatasi doc hahaahah
Sreca pa se ispalih
Sreca pa se ispalih
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice rata 

-
- Kontakt:
Gledao reels gdje lane antilope prelazi rijeku punu krokodila. Mati laneta skace u rijeku i zrtvuje se da lane prezivi.
Ova pjesma na klipu.
Brutalis.
Ova pjesma na klipu.
Brutalis.
Boli tebe tuki, ti u Dojclandu beres parenumanumaye22 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:02Auu sirotinje sine na skupu, pa logicno bas ce bogatasi doc hahaahah
Sreca pa se ispalih

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo kod nas vlast pravi proteste u pichku maternu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 01 sep 2023, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Majka priroda je puna tih stvari koje mogu čovjeku udariti na osjećaje.samoposmatram je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:15Gledao reels gdje lane antilope prelazi rijeku punu krokodila. Mati laneta skace u rijeku i zrtvuje se da lane prezivi.
Ova pjesma na klipu.
Brutalis.
Ako si osjetljiv, ne gledaj kad ptice napadaju na ptice.
One jače jedu mladunčad od ovih slabijih pored bespomoćne majke, i to ih jedu polako žive.
Ljudi žive na paranoji, pogledam nekad na fb watch sve teorije zavjere oni objavljuju, od ravne zemlje do čipovanjaEpidaurus je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:14Slika i prilika prosjecnog Srbina."Ja sam došao ovdje iz Norveške nakon 28 godina. Poručujem samo ljubav i mir. Bosna i Hercegovina mora shvatiti jednu stvarnost i realnost da uđe u "BRICS", u kojem su ušle katoličke i sve islamske zemlje", kazao je za N1 nepoznati muškarac koji učestvuje na protestima podrške Miloradu Dodiku u Istočnom Sarajevu.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nema vecih teoreticara zavjera od srba. Gledam video kako neki srpski astronom/geolog brani tezu da je zemlja okrugla i da nema zid kod antartike, kako ga napade 80% ljudi u komentarima ili isti taj broj brani kontra tezu. Ja se shebo. Sto je najgore nije to izuzetak, vecina videa tog tipa je slicno. Ili video kako lik.objasnjava ljude gustere, ono po miliona ili milion pregleda.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Huske, kraljttbvb i 13 gostiju.