Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Dođe 65000 ljudi da te gleda, super atmosfera. I ti je smiješ izađi sa svojih 30 metara sa makar 4 igrača. E moj Murinjo, jesi legenda ali penzija je najbolji izbor.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličan u ova dva i pol meča. Kad se prilagodi Italiji i Milanu trebao bi biti još bolji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Belotti vise vremena provede valjajuci se po travi nego sto je na nogoma. Italijanstina sa dna kace.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Imaš osjećaj da Milan igra protiv Iskre Bugojno, a ne protiv Rome. Nije belaj izgubiti, ali ovakav način igre - fuj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Apsolutna dominacija Milana, baš lijepo izgledaju pa eto i taj Loftus-Cheek kojeg nisam nešto cijenio doslovno jede cijeli vezni red Rome (dobro to i nije baš teško), Reijnders, Pulišić, Giroud koji je valjda neku katarzu proživio, jedino ko mi kvari dojam je Calabria, jer kada dođu ozbiljna krila vjerovatno bi imao probleme. Ovakav Milan je definitivno glavni kandidat za titulu, a u drugom poluvremenu će zabiti makar još dva.
Sa druge strane Roma strašan očaj, kad god pomislite da vam je teško sjetite se da Manuel, Denno i ja gledamo svaku utakmicu ovog jada i još nemamo sucidalne misli (ok ja malo imam). Nekako da se makar vidi neka želja, agresivnost, presing štagod - apsolutno ništa. Moruinho kao da je zadovoljan da ovako izgubi, što je samo po sebi strašno. Sa klupe eventualno Spina kojeg će i onakav Calabria pojest i eto Lukaku koji je tu da dobije aplauz oko 80te minute i da ne primi loptu.
Sa druge strane Roma strašan očaj, kad god pomislite da vam je teško sjetite se da Manuel, Denno i ja gledamo svaku utakmicu ovog jada i još nemamo sucidalne misli (ok ja malo imam). Nekako da se makar vidi neka želja, agresivnost, presing štagod - apsolutno ništa. Moruinho kao da je zadovoljan da ovako izgubi, što je samo po sebi strašno. Sa klupe eventualno Spina kojeg će i onakav Calabria pojest i eto Lukaku koji je tu da dobije aplauz oko 80te minute i da ne primi loptu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- muha milanez
- Kontakt:
Roma mi djeluje kao stari dizelaš poslije hladnog starta, čini mi se da imaju potencijal ali da treba vremena da se sve to zagrije i pokrene. Tako su ušli u sezonu, kao da su ručnu zaboravili spustiti.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mou da se otvori s ovim igracima vec bi bio potop u prvom poluvremenu. Covjek zna da ne moze otvoreno da igra pa se brani tamo do 70-80 minute pa sta dragi bog da.Surreal je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:41Sa druge strane Roma strašan očaj, kad god pomislite da vam je teško sjetite se da Manuel, Denno i ja gledamo svaku utakmicu ovog jada i još nemamo sucidalne misli (ok ja malo imam). Nekako da se makar vidi neka želja, agresivnost, presing štagod - apsolutno ništa. Moruinho kao da je zadovoljan da ovako izgubi, što je samo po sebi strašno. Sa klupe eventualno Spina kojeg će i onakav Calabria pojest i eto Lukaku koji je tu da dobije aplauz oko 80te minute i da ne primi loptu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rafa 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rafa majstoreee.
A odličan i Rodri Krunić.
A odličan i Rodri Krunić.
Bravo Leao majstore
Odbrana Rome u rangu Zvijezde 09.Toliko od ove utakmice.

Odbrana Rome u rangu Zvijezde 09.Toliko od ove utakmice.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jad
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Milan ima najboljeg talijanskog strucnjaka u ligi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A gdje ces to reci, sad ce pojedini da te ubijede kako je Pioli odron

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedina ekipa koja može nauditi ovom Milanu je Inter i možda Napoli u Napulju. Ostali nisu dorasli.
Vec iduce kolo ovom prosjecnjaku Simone ponovo cita lekciju. Veceras skoro sam kriv za prosuta 3 boda. Ima da slavim dan kad ode celavac
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nije da nismo navikli da se opće mišljenje mijenja na mjesečnoj osnovi u zavisnosti od serije posljednjih rezultata, sad si pokojnik a sutra pukovnik i tako, možda nakon narednog kola Inzaghi bude najbolji trener u ligi ako mu Milan ni u 5-oj uzastopnoj utakmic ne zabije gol 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Rimski klubovi 18. i 19. na tabeli. Gdje im je i mjesto 

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inzaghi ima svojih mušica ali je bolji od Piolija. Nije možda ni toliko razlika, ali ga je Pioli uspio nadigrati triput otkako je u Milanu. Vrijeme je i za četvrti put.Biscione je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:56Nije da nismo navikli da se opće mišljenje mijenja na mjesečnoj osnovi u zavisnosti od serije posljednjih rezultata, sad si pokojnik a sutra pukovnik i tako, možda nakon narednog kola Inzaghi bude najbolji trener u ligi ako mu Milan ni u 5-oj uzastopnoj utakmic ne zabije gol![]()

3 problema koja su prisutna od starta sa Stefanom:
a) ne zna praviti izmjene. Ni tajming, ni odabir igraca skoro nikad ne valja
b) uigrane akcije su strani pojam. 5 dobrih kornera u 3 sezone mozes izdvojiti
c) tvrdoglavost. nikada nije ni pokusao naci soluciju za taktike sa 3 nazad i dupli blok
Ligu nasi mogu uzeti na individualni kvalitet, a realno ni konkurencija nema neku trenercinu. Pa je i to neki plus. Mnogi od prosle sezone brzo zaboravljaju onaj uzasan niz Simonea sa interom. Msm da mu je cak i prijetio otpust. Garcia malo slabiji od Stefana. Max krs. Opet, i takav Inzaghi je vrv najbolji trener lige, u najgorem slucaju top2. Zavisno od toga kakav Sarri bude.
a) ne zna praviti izmjene. Ni tajming, ni odabir igraca skoro nikad ne valja
b) uigrane akcije su strani pojam. 5 dobrih kornera u 3 sezone mozes izdvojiti
c) tvrdoglavost. nikada nije ni pokusao naci soluciju za taktike sa 3 nazad i dupli blok
Ligu nasi mogu uzeti na individualni kvalitet, a realno ni konkurencija nema neku trenercinu. Pa je i to neki plus. Mnogi od prosle sezone brzo zaboravljaju onaj uzasan niz Simonea sa interom. Msm da mu je cak i prijetio otpust. Garcia malo slabiji od Stefana. Max krs. Opet, i takav Inzaghi je vrv najbolji trener lige, u najgorem slucaju top2. Zavisno od toga kakav Sarri bude.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤