Ludilo nad ludilom
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Naravno da sam ludio, jer su nam napadaci tada bili Bronja i Salkanovic. Od cega Bronja nije mogao ni igrati.limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:41Truhlo, prvi si ti vršio pritisak na upravu po forumu da se dovode jaki igrači, čak si i sihirbazio ovdje, tako da te smatram najvećim krivcem što nam je propao Bronja u prvom dijelu.Ne svaljuj na druge!
![]()
A što se tiče ovih kazni, već sam govorio o tome, da se ne ponavljam, ali treba popravljati svijest publike i ove imbecile što bacaju predmete nekako dovesti pameti. Treba dati legitimitet zaštitarima da ih odmah predaju policiji, a imamo mi zakone za to i kazne nisu male, samo ih treba primijeniti, uočiti (kamerom možda) počinitelja, pa da se provode. Jbt par kretena izbije nam milju eto tek tako, a platio vjerovatno samo 7km, i više neće ni doći do Slobode na tekmu. Snimiti ga i neka plati visinu kazne, pa ti bacaj ako ti je ćejf. Ništa mi nije žalije od potrošenog novca kluba na kazne, fuj!
Qrqo bi u vrhu sada bili da se Masic nije doveo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Organizator je kriv, zato on mora platit kaznu. Stoki,gamadi,govedima oduzmeš sve što se može ubacit u teren i nema kazni.phillies je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:14...jer su nam u publici goveda. Nije isto kad se zapale baklje i malo protehnike, ali kad publika na klupu gostiju i delegata baca kisobrane, flase vinjaka (doduse unucice), i ostale stvari koje su imali pri ruci. Zato treba zapad staviti 10 maraka, zbog goveda.
Ode 3000 km u vjetar!!!! Zbog budala i gradskog seljakluka! Najgori je gradski seljak na svijetu! Dobro smo i prošli zaslužili smo i 5000km kazne! I vječiti problem klupe s rezervnim igračima i gradski seljaci na zapadu! Nosi klupe na istok ebo im ja mater i klupi i rezevnom igraču! Koliko se para izdavalo od Amara PAKAŠA Osima do raznih trenera i gadjanja! Do sad se mogla zlatna mreža spustiti od krova zapada do ograde da zaštiti klupe i trenere koliko se para izdavalo za kazne! Al mreža kao u areni kad je rukomet iza golova,crna neprimjetna a ne čelična žičana kao za kokošinjac što je bila. Ebo je više i klupa tjeraj to na istok ebi im mater više!!! I šta mi može organizator i što me pregleda na ulazu,kad se popnem na zapad odem gdje je wc i svako mi s ceste može dodati šta hoču da unesem,bocu,kamen,limenku,flašu,električni šporet!!!
::::SAMO ČELIK::::
Moli se Truhlo da dovi da prodjemo Buducnost i onda dobijemo Zeljeznicar 
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Izvinite na upadu
Drago mi je kako radite i vadite se iz dugova ali vi kao navijači obratite pažnju na omladinske ekipe, nemojte da vam zbog pohlepe trenera momci koji rade jako propadaju a babini sinovi igraju
Lp
Drago mi je kako radite i vadite se iz dugova ali vi kao navijači obratite pažnju na omladinske ekipe, nemojte da vam zbog pohlepe trenera momci koji rade jako propadaju a babini sinovi igraju
Lp
Udjem na FB i izbaci mi sliku ova stranica Prva Liga Federacije igrači Jedinstva upravo treniraju u Tuzli tj dosli dan ranije da ne putuju na dan utakmice. Igraju valjda sutra u susjednom Srebreniku.
Nadam se da i naši igrači će imati takve uslove da na udaljenja gostovanja tipa Rahić, Tomislav ili Bihać odu dan ranije da se ne krljalju u autobusu po 5 sati na dan utakmice i tamo dodju umorni od dalekog puta.
Nadam se da i naši igrači će imati takve uslove da na udaljenja gostovanja tipa Rahić, Tomislav ili Bihać odu dan ranije da se ne krljalju u autobusu po 5 sati na dan utakmice i tamo dodju umorni od dalekog puta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da smo vodili 2:0 vjeruj da ne bi niko nista baco. Dakle poruka za igrace i strucni stab, povedite na vrijeme da ne bi flase, kisobrani i ostali predmeti letili u terenphillies je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:14...jer su nam u publici goveda. Nije isto kad se zapale baklje i malo protehnike, ali kad publika na klupu gostiju i delegata baca kisobrane, flase vinjaka (doduse unucice), i ostale stvari koje su imali pri ruci. Zato treba zapad staviti 10 maraka, zbog goveda.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Juniori danas igraju derbi kola u Vitezu protiv Romarij
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Što se tiče sutrašnje utakmice igramo je protiv slabije ekipe od naše, ako budemo na nivou, rutiniramo ih.
Oni će sigurno imati motiva i želje zbog svoje publike ali isto očekujem i od naših. 90 minuta borbe, želje za pobjedom.
Ono gdje treba obratiti pažnju su centaršutevi i gužve u 16. Ako to odbranimo i svedemo ubacaje, kornere itd na minimum već smo na pola puta do pobjede. Zato uzeti posjed i igrati svoju igru i nametnuti svoj ritam.
Jači smo, ne praviti dječije gluposti, igrati svoju igru, smireno bez obzira na pritisak, prilaziti krilnim igračima da ne mogu centrirati i to je to.
Ovo je skoro pa identična utakmica protiv Mladosti samo što će ovdje oni imati veću podršku publike i motivaciju za razliku u Doboju kod Kaknja.
Nadam se će i naši igrači biti motivasani, zeljni 3 boda jer to sigurno znaci i nekoliko hiljada ljudi u Kupu za 4 dana.
Oni će sigurno imati motiva i želje zbog svoje publike ali isto očekujem i od naših. 90 minuta borbe, želje za pobjedom.
Ono gdje treba obratiti pažnju su centaršutevi i gužve u 16. Ako to odbranimo i svedemo ubacaje, kornere itd na minimum već smo na pola puta do pobjede. Zato uzeti posjed i igrati svoju igru i nametnuti svoj ritam.
Jači smo, ne praviti dječije gluposti, igrati svoju igru, smireno bez obzira na pritisak, prilaziti krilnim igračima da ne mogu centrirati i to je to.
Ovo je skoro pa identična utakmica protiv Mladosti samo što će ovdje oni imati veću podršku publike i motivaciju za razliku u Doboju kod Kaknja.
Nadam se će i naši igrači biti motivasani, zeljni 3 boda jer to sigurno znaci i nekoliko hiljada ljudi u Kupu za 4 dana.
Posto si gledao Rahic, u odnosu na Mladost po ovom postu su tu negdje. Jedina prevaga su im navijaci i pun stadion kuci?avenija je napisao/la: ↑09 sep 2023, 12:29Što se tiče sutrašnje utakmice igramo je protiv slabije ekipe od naše, ako budemo na nivou, rutiniramo ih.
Ne treba zanemariti ni povratak Hrelje kod nas, Isakovic ce mozda moci iznjeti i cijelu utakmicu u odnosu na Mladost. Plus nam je takodjer forma Sarica i Masica, kao i Varde.
Odbrana nam je stabilna i siguran sam da ide tu clean sheet. Trebaju nam raspolozeni Vardo i Zuna u sredini, da zadrze posjed i kreiraju koju sansu za Sarica, Karalica i Masica. Ubijedjen sam da ce jedan od ove trojice zabiti barem jedan gol. Rahic nema sanse u napadu protiv Durme, Sivca, Hore, Isaka i Bajramovica
@convicts ko radi prijenos? Mozes li zakaciti ovdje link ako bude. Hvala.
@Truhlo nema prijenosa. Benjamin Ahmetspahić postiže gol za 1:1.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Prijenos sutra, mislio sam na seniore
Nadam se da ce Ahmetspahic biti barem na klupi protiv Banovica u srijedu. Momak cijepa u juniorima, ako bude prilike, da upise debi u seniorima
0:6
https://www.nsfbih.ba/takmicenja/omladi ... i-centar-2
Savez je redizajnirao stranicu, sve takmicenja su tu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.