FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igraci nisu nista losiji od igraca Goska, jaci smo na svim pozicijama i izgubimo, ovo je Basicev poraz. Mozemo mi ovdje srati danima na igrace al realno smo jaci od Goska na svim pozicijama, al Basic se toliko zanese ko da vodi Barselonu, pa neke taktike, mijenja pozicije igracima i ostala sranja. Svaka cast za evropske utakmice al ovo u premijer ligi je za k. kako vodi ekipu.Recimo najbolje krilo koje imamo Ovcina, jucer igrao beka. Zasere i njega i ekipu odmah.
Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 16 sep 2023, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪
-
- Kontakt:
Nama su stoperi na vjetrometini iz tekme u tekmu jer sredina defanzivno ne postoji. Krecu se uzasno bez lopte. Svaka nicija lopta zavrsi u nogama protivnika. Ne pokrivaju nikoga. Protivnici nam se prosetaju do gola.
Pročepit će negdje.
Treba gurati Sabica i ostale momke iz proslogodisnje generacije kadeta, ne mogu nikako gori biti od ovih što igraju trenutno zaštićeno godište. Ni jedan od njih nije kvalitetom ni za Stupcanice.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dovođenje i guranje Turanjanina je najveća do sada pogreška Bekrića i Bašića do sada. Haj da je čovjek zaštićeno godište pa bih shvatio. Kvalitetom ne može nikako ni biti na klupi a ne da on bude prva izmjena svaku temu. Beća je od njega bolji igrač, što dovoljno govori o njemu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Vidim da pojedini pisu da imamo problem sa godistem U21 ja mislim da i za to postoji rjesenje. Zasto ne pokusati Drinu staviti na zadnjeg veznog jer on zna da igra lopte i smatram da bi mogao na toj poziciji odigrati dosta dobro a Selimovica postaviti na njegovo mjesto (stopera) dok bi se Coca i Aco mijenjali na lijevom stoperu a Dubakcic bi mogao po potrebi Selimovica mijenjati. Sto se tice jucerasnje tekme najlosiji igrac ubjedljivo je bio
Drljo. Nemam nista protiv decka al onaj ko ga je doveo on je slijep pored ociju a cinjenica da ga se Zrinjski tako olako rijesio nesto govori. Po meni ja bi Gasala uvijek postavio na njegovo mjesto a ne vidim da i mali Sabic ne zapocinje tekmu jer trebamo sto vise mladih lgraca ubacivati u vatru. Mi iduce godine vjerovatno ostajemo bez najmanje tri vazna igraca pa bi vec sada trebali za njih traziti zamjene a najbezbolnije je da to trazimo u nasem omladinskom pogonu… Basicu velika podrska i siguran sam da ce on to sve opet vratiti na pravi kolosijek a i mi navijaci moramo imati strpljenja, pred nama su sigurno bolji dani u to sam siguran….
Drljo. Nemam nista protiv decka al onaj ko ga je doveo on je slijep pored ociju a cinjenica da ga se Zrinjski tako olako rijesio nesto govori. Po meni ja bi Gasala uvijek postavio na njegovo mjesto a ne vidim da i mali Sabic ne zapocinje tekmu jer trebamo sto vise mladih lgraca ubacivati u vatru. Mi iduce godine vjerovatno ostajemo bez najmanje tri vazna igraca pa bi vec sada trebali za njih traziti zamjene a najbezbolnije je da to trazimo u nasem omladinskom pogonu… Basicu velika podrska i siguran sam da ce on to sve opet vratiti na pravi kolosijek a i mi navijaci moramo imati strpljenja, pred nama su sigurno bolji dani u to sam siguran….
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa kad vidiš koja ga agencija zastupa poslao bi i njega i onog drugog na tribine, jedino ako je uslov bio da uzmemo Turanjanina a Amoah da potpiše novi ugovor.irfo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:22Dovođenje i guranje Turanjanina je najveća do sada pogreška Bekrića i Bašića do sada. Haj da je čovjek zaštićeno godište pa bih shvatio. Kvalitetom ne može nikako ni biti na klupi a ne da on bude prva izmjena svaku temu. Beća je od njega bolji igrač, što dovoljno govori o njemu.
I lik po onom što je prikazao je klasični destruktivac a ne desetka, zna uzeti loptu a s njom ništa ne zna...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
Sjecam se utakmice protiv Leotara zabi Drljo golcinu i posle utakmice ide prica Santos ako ne zeli produzit staviti ga na tribine Drljo je bolji igrac 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Optuživali su nas da smo domaćinska ekipa! Svima smo sinoć začepili usta! Bolno je gledati kako neki igrači igraju. Za pojedince je sinoćnja utakmica bila alarm za mijenjanje profesija, jer se od fudbala hljeba neće najest.
Žao mi je Bašića, sav teret pada na trenera naravno, ali valja trpiti idiote, ja bi ih podavio. Pokazao je da zna, da živi fudbal, ali se bojim da će prgavi karakter naših navijača biti koban za njega. Ne bih volio mijenjati ga, jedini je koji priča otvoreno, koji tačno zna gdje je problem, šta se ne radi kako treba. To što će ovim mazlumima od igrača trebati duže da usvoje neke stvari(ako ikad usvoje), to moramo istrpiti. Zato i kaže da treba vrijeme, da se pravi selekcija igrača koji će moći i onih koji neće moći. Istrpimo sve, **** ga, tako nam grah pao, nikad rahat..
Žao mi je Bašića, sav teret pada na trenera naravno, ali valja trpiti idiote, ja bi ih podavio. Pokazao je da zna, da živi fudbal, ali se bojim da će prgavi karakter naših navijača biti koban za njega. Ne bih volio mijenjati ga, jedini je koji priča otvoreno, koji tačno zna gdje je problem, šta se ne radi kako treba. To što će ovim mazlumima od igrača trebati duže da usvoje neke stvari(ako ikad usvoje), to moramo istrpiti. Zato i kaže da treba vrijeme, da se pravi selekcija igrača koji će moći i onih koji neće moći. Istrpimo sve, **** ga, tako nam grah pao, nikad rahat..
Ako se vec eksperimentise, mislim da se moze eksperimentisati i sa drinom na dmf. I dalje stojim da ako se dubackicu pruzi sansa nekoliko kola i ako se nametne kao prvotimac, mozemo imati koristi od njega.Mana je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:25Vidim da pojedini pisu da imamo problem sa godistem U21 ja mislim da i za to postoji rjesenje. Zasto ne pokusati Drinu staviti na zadnjeg veznog jer on zna da igra lopte i smatram da bi mogao na toj poziciji odigrati dosta dobro a Selimovica postaviti na njegovo mjesto (stopera) dok bi se Coca i Aco mijenjali na lijevom stoperu a Dubakcic bi mogao po potrebi Selimovica mijenjati. Sto se tice jucerasnje tekme najlosiji igrac ubjedljivo je bio
Losija stvar po sve nas je da ova uprava ne zna ni prodati igraca. A klubovi koriste tu situaciju da nam uzimaju igrace kad postanu slobodni. Amoah je sljedeci. Ne kazem da je top klasa, ali da su se.mogle pare uzeti za njega, mogle su. Nekad ne treba sjediti skrstenih ruku i cekati da dodje ponuda, nekad ti trebas otici i prodati igraca.
Nek plate neki privatni kurs/seminar kod tate Mamica, bar je u nasoj drzavi. A ne uhljebi iz drzavnih firmi navikli cekati da im dodje na noge sve. I sve dok budemo imali ovakve uprave u kojima sjede drzavni ili politicki uhljebi necemo imati napredka sto se tice poslovanja.
Pa da u sljedecim tekmama drljo ili turanjanin zabiju zrinjskom ili sarajevu opet bi ti ista prica bila. Ovdjr ljudi ne prate fudbal nego golove.dubioza144 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:27Sjecam se utakmice protiv Leotara zabi Drljo golcinu i posle utakmice ide prica Santos ako ne zeli produzit staviti ga na tribine Drljo je bolji igrac![]()
Ne umanjujem kvalitet nijednog, ovo samo kazem kako se igraci pljuju u zavisnosti kako su odigrali posljednju utskmicu.
-
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 jul 2023, 11:17Moramo se pomiriti da necemo biti ozbiljni konkurenti godinama. Bojim se da navijaci nece to izdrzati, Basic ce biti trener do jedno sedmog kola, ni kriv ni duzan.

-
- Kontakt:
Kosorić i Coca ne mogu više igrati zajedno u ovakvim utakmica kada idemo na pobjedu i kada je igra otvorena na obe strane,treba biti jedan brži štoper ili zadnji vezni koji siječe te lopte,to je bio Hodžić,taj igrač nama fali na sredini,probati sa Dubačkićem,ovaj poraz boli ali bi vjeru opet vratila 3 boda protiv Sloge,bit ce tesko ali treba napasti tamo,mislim da ćemo proigrati konačno na strani,ako ne to je već kriza potencijalna u najavi,onda ide Široki,ili Zrinjski derbi,teške utakmice.
Realan domet ove ekipe je 4,5 mjesto na tabeli.
Realan domet ove ekipe je 4,5 mjesto na tabeli.
Tuga, jad i cemer
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zašto igraju Drljo i Turanjanin eto samo bih to volio znati?
Sipovic voli Zelju više od svega i zamislite koliko mi nemamo novca pa je covjek morao da ode u Igman a ne kod nas.
Zato što Bašić tjera inat i dokazuje ono što se ne može dokazati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:11Zašto igraju Drljo i Turanjanin eto samo bih to volio znati?
Svaki put smo nakon njegovih izmjena bili lošiji i utakmica nam se raspala nakon toga.
Kosorić neće igrati sljedeću zbog kartona i jasno je da će mu to biti razlog da ubaci Drinu i popuni zaštićeno godište. Drina će po običaju biti najgori na terenu, napraviće kriminalnu grešku, skriviće gol, i onda ide kmečanje.
Ne treba biti previše pametan pa predviditi takav scenario.
Umjesto da ubaci Dubačkića, da Gasalom popuni zaštićeno godište jer Gasal od ovih U21 amatera pravi najmanju štetu po nas.
Bašić ima neke druge vizije i samo je pitanje koji će gigant u prvu postavu, Turanjanin, Biber, Beća, Drina, uz svakako očajne Jašara i Galića. Sastaviće on ponovo tim sa bar dva amatera u prvih 11 koji će nam skakati po živcima i ponovo ćemo se ibretiti kako ne umiju, kao da to više nije jasno i pticama na grani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bekriću sram te bilo!
Inace ovi insajderi ivdje nek se poklope za sva vremena
Sramota bi me bilo ofulati toliko puta i opet tjerat
Inace ovi insajderi ivdje nek se poklope za sva vremena
Sramota bi me bilo ofulati toliko puta i opet tjerat
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Koga god da stavi u21, taj ce se najvise kritikovati a ostali prizivati. Jer su svi tanki ko rizla. Sad je Drljo na tapeti jer je on igrao, vjeruj da bi i Gasal bio. Jednostavno su prelosi.Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:22Zato što Bašić tjera inat i dokazuje ono što se ne može dokazati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:11Zašto igraju Drljo i Turanjanin eto samo bih to volio znati?
Svaki put smo nakon njegovih izmjena bili lošiji i utakmica nam se raspala nakon toga.
Kosorić neće igrati sljedeću zbog kartona i jasno je da će mu to biti razlog da ubaci Drinu i popuni zaštićeno godište. Drina će po običaju biti najgori na terenu, napraviće kriminalnu grešku, skriviće gol, i onda ide kmečanje.
Ne treba biti previše pametan pa predviditi takav scenario.
Umjesto da ubaci Dubačkića, da Gasalom popuni zaštićeno godište jer Gasal od ovih U21 amatera pravi najmanju štetu po nas.
Bašić ima neke druge vizije i samo je pitanje koji će gigant u prvu postavu, Turanjanin, Biber, Beća, Drina, uz svakako očajne Jašara i Galića. Sastaviće on ponovo tim sa bar dva amatera u prvih 11 koji će nam skakati po živcima i ponovo ćemo se ibretiti kako ne umiju, kao da to više nije jasno i pticama na grani.
1921
- dubioza144
- Kontakt:
Onaj iz zadruge je bolje krilo od svih nasih krila u ekipi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Sve u svemu bolji su bili kad nisu imali plate nego sad.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.