Sve je to uredu što kažeš, ali moraš shvatiti da masa raje ne dolazi na Sjever i ne pridružuje se Fukarama iz raznoraznih razloga. Pa evo svi sa naše teme koji pišu idu na Zapad, gledaju ljudi normalno utakmicu. Šta će iko na Sjeveru navijati kad nije to to, vazda iste pjesme neke, provokacije, ništa što bi nas posjetilo na one stare Fukare. Kažem ti, do boljih vremena grupe, čut ćemo se.chily-rz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:09Ma nije poenta u brojnosti nego u principima, sadašnja garnitura fukara je obrukala ime grupe za sva vremena. Od skupa podrške Azmiru, preko najave bojkota i borbe za promjenu statuta došli su do talenja sa Senadom bez da se išta promijenilo u roku od mjesec dana.
Ove sad provokacije na račun posjete navijača okej, imate pravo, svaka zezancija je dobrodošla ako se ne pretjeruje. Samo ne očekujte brojnije Fukare, tako je kako je, kad bude to to znat ćete.
Ma jasno je sve. Niste vi mali klub neki pa da nemate ni motiv ni imperativ ni želju za najvišim rangom. Ja bih bio najsretniji kad bi završili drugi, pa onda iduće sezone da se prošetate ligom. Draže mi je da mi na Tušanj dođe Čelik i Robija nego neke Sloge, Zvijezde, Posušja, granični prelazi itd.Truhlo je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:26@iceTea ma pusti ove naše, buraz jasan je cilj borba za vrh. Uprava i trener su najavili i ako budemo dobro stajali na polusezoni napad na PL. Treba da nam se puno posloži stvari u i oko kluba do proljeća, ali evo ja ću reći cilj je PL. Da nije, napravili bi jeftinu ekipu, ne bi dovodili Hrelju, Horića, Mašića, Šarića...
Trenutno imate odličnu prednost, vidjet ćemo hoćemo li mi uspjeti malo smanjiti ovu razliku od 9 bodova do direktnog okršaja. Minus 6, 7 bodova prije derby de la federale bi bilo odlično i sve bi gorilo na Bilinom. Realno ako ne podignemo formu, prije će biti 10+ razlike...
U ova četiri kola ja očekujem iskreno lagane pobjede kući protiv najgore ekipe lige MDK i Rahića. Neki remi protiv Radnika ili Goražda u gostima je za očekivati, ne može se svaka ni dobit. U suštini identičan nam je raspored, vi bi trebali riješit glatko Tomislav i TOŠK na BP, ali imate teško gostovanje mesarima u Gračanici. Mogla bi razlika biti ista ta neka od 8-9 bodova.

Barem vi ispoštujte derbi, kad ovi naši neće. Ja ću doći ako Bog da, da obiđem grad malo i da pogledam rahat derbi federacije.