Igrao je za Aston Villu, Partizan, Parmu, a vodio je Olimpiju (
Omjer:
51 pobjeda
10 neriješenih
22 poraza
Najčešće igra sa formacijom 4-2-3-1
Treća sreća?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Otjeraš čovjeka koji je igrao za BiH poslije dva kola da bi doveo čovjeka koji je rođen u BiH a nije želio igrati za nju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:08Ne razumijem čemu gadljivost povodom eventualnog izbora Save? Šta, što je izjavio to za Slobu? Pa ja koliko se sjećam, imali smo selektora koji je krivoustog Tuđmana dizao u nebesa i volio ga više nego rođenu mater.
To je druga priča brate. I to je nešto što Kodro proživljava po drugi put. Mene nerviraju priče Savo izjavio ovo-ono. A šta je Ćiro izjavljivao sve?Espiritosanto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:16Otjeraš čovjeka koji je igrao za BiH poslije dva kola da bi doveo čovjeka koji je rođen u BiH a nije želio igrati za nju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:08Ne razumijem čemu gadljivost povodom eventualnog izbora Save? Šta, što je izjavio to za Slobu? Pa ja koliko se sjećam, imali smo selektora koji je krivoustog Tuđmana dizao u nebesa i volio ga više nego rođenu mater.
Uz to mu CV ništa bolji od ovog prvog.
Ma Ćiro pokojni je hiljadu puta govorio da je ustajao na noge kad ga Tuđman zove na telefon..MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:24To je druga priča brate. I to je nešto što Kodro proživljava po drugi put. Mene nerviraju priče Savo izjavio ovo-ono. A šta je Ćiro izjavljivao sve?Espiritosanto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:16Otjeraš čovjeka koji je igrao za BiH poslije dva kola da bi doveo čovjeka koji je rođen u BiH a nije želio igrati za nju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:08Ne razumijem čemu gadljivost povodom eventualnog izbora Save? Šta, što je izjavio to za Slobu? Pa ja koliko se sjećam, imali smo selektora koji je krivoustog Tuđmana dizao u nebesa i volio ga više nego rođenu mater.
Shvatili smo poentu. Ali drug moj, naša mantra je da nečije g.ovno smrdi manje ili više, kako hoćeš. Zato smo tu gdje jesmo.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:34Ma Ćiro pokojni je hiljadu puta govorio da je ustajao na noge kad ga Tuđman zove na telefon..MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:24To je druga priča brate. I to je nešto što Kodro proživljava po drugi put. Mene nerviraju priče Savo izjavio ovo-ono. A šta je Ćiro izjavljivao sve?Espiritosanto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:16
Otjeraš čovjeka koji je igrao za BiH poslije dva kola da bi doveo čovjeka koji je rođen u BiH a nije želio igrati za nju.
Nego dovesti lika kao Savo ili Krstajić na ovu situaciju je smiješno.Ništa stručniji nije ni od Faruka ni Kodre.
Vodio Partizan i Olimpiju nešto slično Prosinečkom ako dođe tako će vjerojatno i završiti.
Plus ovo što je rođen u ovoj zemlji a nije želio igrati za nju.
Po kvaliteti ništa bolji trener od Brune Akrapovića koji je bar igrao za reprezentaciju.
Da oni dovode nekoga ko je neko ime,dobar stručnjak pa hajde.
Molim bez nasilja ovaj put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.