Još jedno pošteno glabanje Tuzle Kitija. Odrat će vas Zrinjski.
Cvajta je sve bliže kako smo i prognozirali. Raspast ćete se.
Moderator/ica: GracanicaAA
Još jedno pošteno glabanje Tuzle Kitija. Odrat će vas Zrinjski.
S kojeg to profila pišeš Balja? Prvi drugi ili treći? Uskoro će te ukloniti sa foruma isto kao što će TC biti uklonjena iz PL.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:29drz se ti prve lige federacije, teska je tema premijer liga za tebe.
Jesi dosadan u p.m.IceTea je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:31S kojeg to profila pišeš Balja? Prvi drugi ili treći? Uskoro će te ukloniti sa foruma isto kao što će TC biti uklonjena iz PL.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:29drz se ti prve lige federacije, teska je tema premijer liga za tebe.
![]()
Jbg moze se da imam tri profila, klub u premijer ligi, a ti nista od togaIceTea je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:31S kojeg to profila pišeš Balja? Prvi drugi ili treći? Uskoro će te ukloniti sa foruma isto kao što će TC biti uklonjena iz PL.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:29drz se ti prve lige federacije, teska je tema premijer liga za tebe.
![]()
IceTea je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:31S kojeg to profila pišeš Balja? Prvi drugi ili treći? Uskoro će te ukloniti sa foruma isto kao što će TC biti uklonjena iz PL.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:29
drz se ti prve lige federacije, teska je tema premijer liga za tebe.
![]()
Bas si coban . @admin Skloni ga sa nase stranice ili ugasi stranicu. Sobzirom da si se "zaduzio" da vodis ovu stranicu , povedi malo racuna.
Ma neka malo zajebancije, šta. Ko ne konta šta ću mu ja.
Klubovi PL imaju prednost to je jasno. Sutra nam dolazi klub koji prvi igra ligu grupne faze ispred države. Trebali bi malo sutra pojačati gledanost jer smo protiv Borca zakazali.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:34Raja može li pomoć? Je li igramo mi sutra?
Jesu li kone iskoristile ekskluzivno pravo igranja četvrtkom?![]()
![]()
![]()
Da znam da ne pogriješim utakmicu
Senad je bio bijesan.Tražio je hitan sastanaksa predsjednikom F/N Saveza Federacije.Prijetio je napuštanjem lige i Kupa.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:34Raja može li pomoć? Je li igramo mi sutra?
![]()
![]()
Sutra vam Zrinja zabija posljednji ekser u sanduk.husrefbeg je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:49Klubovi PL imaju prednost to je jasno. Sutra nam dolazi klub koji prvi igra ligu grupne faze ispred države. Trebali bi malo sutra pojačati gledanost jer smo protiv Borca zakazali.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:34Raja može li pomoć? Je li igramo mi sutra?
![]()
![]()
Ne vjerujem da će biti nešto puno publike. Prvo zbog politike kluba koju dugo kritikujem što zbog termina. Radni dan 15 casova. I ko bi imao volje da dođe teško je uklopiti.husrefbeg je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:49Klubovi PL imaju prednost to je jasno. Sutra nam dolazi klub koji prvi igra ligu grupne faze ispred države. Trebali bi malo sutra pojačati gledanost jer smo protiv Borca zakazali.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:34Raja može li pomoć? Je li igramo mi sutra?
![]()
![]()
Pa već su napustili PLtuzlac je napisao/la: ↑26 sep 2023, 21:23Senad je bio bijesan.Tražio je hitan sastanaksa predsjednikom F/N Saveza Federacije.Prijetio je napuštanjem lige i Kupa.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:34Raja može li pomoć? Je li igramo mi sutra?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.