FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

Bistriksg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bistriksg » 26 sep 2023, 14:58

Vojkoo je napisao/la:
26 sep 2023, 14:44
Rumeni seljak vidio sansu da kupi još jedan stan u Uniticu. Što ne bi kad ima nas budala da kupujemo karte i doniramo pare ublehasima. A on nama dovede rahljavog Rustemovica koji ne zaslužuje 500 da igra za 4000. Majku li vam **** lopovsku svima u upravi
E cuj stan u uniticu, ti si pseto obicno7

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 26 sep 2023, 14:58

dubioza144 je napisao/la:
26 sep 2023, 14:42
Najjace mi je kad zelis opravdat igrace il nekog pa kazes pritisak je kad igras za Željezničar :urnebes:
"Momci su mladi, treba im podrška, treba im vrijeme, igraju za veliki klub. Nikad se nisu susretali sa tim." Mladi, a prosjek godina skoro 29. Rumeni je sa svojim bespotrebnim laprdanjem ušao u opasne vode. Žalosno je postalo kakvu budalu od sebe pravi.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 26 sep 2023, 15:01

Neko napisa da nam igrači imaju 3000 km prosjek ali nije dobro sračunao. Prosjek je 2000 a vjerovatno se radi o brutu i dobro da ikako igraju.

Vojkoo
Kontakt:

Post Postao/la Vojkoo » 26 sep 2023, 15:01

Bistriksg je napisao/la:
26 sep 2023, 14:58
Vojkoo je napisao/la:
Rumeni seljak vidio sansu da kupi još jedan stan u Uniticu. Što ne bi kad ima nas budala da kupujemo karte i doniramo pare ublehasima. A on nama dovede rahljavog Rustemovica koji ne zaslužuje 500 da igra za 4000. Majku li vam **** lopovsku svima u upravi
Sram te bilo da tako pišeš. Malo kulture uvedi u taj šuplji mouak
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 26 sep 2023, 15:02

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
26 sep 2023, 14:49
MojaMalenkost je napisao/la:
26 sep 2023, 14:30

Pogubio se itekako i Basic, da se ne lazemo. Ako zareda jos losih rezultata, otkaz je neminovan, sto je i normalno. Ali prije da je to njegovo gubljenje posljedica, ne uzrok ove krize. Meni bar tako djeluje.
Ko se ne bi pogubio kada igraci, predvodjeni SD-om, bojkotuju.

Bekric:
"Uprava radi veliki posao"
"Igraci nisu zaboravili igrati"
"Doveo je karakterne igrace koji su bili glavni u svojim klubovima"

Brani upravu, brani igrace, brani sebe.

Ostao samo Basic.

Rumeni seljacic i njegova seljacka politika nam nista dobro nece donijeti. Rumeni seljacic ce svakom treneru izmicati tlo pod nogama. Ocigledno je da ima zastitu juga i da to obilato koristi. Ima i onih "nezvanicnih" para kada je dovodjenje nekih anonimnih igraca i njihovo guranje u prvih 11 u pitanju. Ima tu i pored sve krize u klubu nacina da pojedinci omaste brkove.
Ma ne vjerujem ja da se Bekric nesto tali, pusti Hulahopkine gluposti, radi se o mentalno bolesnoj osobi. Da zajedno sa igracima i nekim drugim ljudima minira Basica, to je vec moguce. Ne tvdrim da se to desava, ali ne bi me toliko iznenadilo, pogotovo nakon ovog pressa.
Tale se svi koji se mogu taliti i izvuci bilo kakvu korist. Nemamo pojma sta se godinama desava samo u omladinskom pogonu i koliko mita i korupcije ima.

Zbog cega su dovedeni Alison i Turanjanin? Na osnovu kojih referenci? Biber koji je bio klupa u Igmanu, a prije toga polusezonu van ekipe u nekom klubu u Srbiji?
Pročepit će negdje.

Bistriksg
Kontakt:

Post Postao/la Bistriksg » 26 sep 2023, 15:02

Vojkoo je napisao/la:
26 sep 2023, 15:01
Bistriksg je napisao/la:
26 sep 2023, 14:58
Vojkoo je napisao/la:
Sram te bilo da tako pišeš. Malo kulture uvedi u taj šuplji mouak
Ma ti si lutvo j.e.beni

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 26 sep 2023, 15:02

admin je napisao/la:
06 avg 2023, 14:13
Hulahopka/alijagapetkim banovan zbog korištenja dva nicka.
irfo je napisao/la:
24 sep 2023, 19:10
Hulahopka opet sa iste IP adrese pises
Je li moze vise ban debilu, vrijeme mu je da ide na lijecenje. Ne treba jos i on da skace ljudima po zivcima ovdje.
1921

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 26 sep 2023, 15:04

Jako los "nastup" naseg SD-a. Kao prvo sazvati pres i prva recenica da bude kako nije nista spremao, totalno amaterski i neozbiljno.

Drugo trece...peto deseto.

Ne mozes ti kao SD JAVNO govoriti koliki je mjesecni budzet za igrace, totalno amaterski i svaljivanje odgovornosti na Upravu.

Zatim ne mozes govoriti kakava je situacija u Klubu, kako sutra mislis privuci i privoliti igraca da dodje u nas klub. Kako mozes javno govoriti da mi mozemo dovesti samo igrace koje treba "OZIVIT", je li to tranzicija i uspostava SISTEMA.

Niti jednog trenutka nisi pruzio podrsku Basicu, niti jednog trenutka nisi preuzeo odgovornost na sebe, ovaj pres je bio cisto da speres sve sa sebe.

Bekricu svi mi volimo Zelju, ali mi ga volimo bez interesa, mi dajemo novac za naseg Zelju, a ti ga volis iz interesa jer si bio igrac i sada SD i za te sve svoje usluge naplatis novac od Zelje.

Za funkciju koju obnasas ipak treba malo vise mozga a manje ljubavi, jer ljudi koji imaju kontakte i kapacitet ce dovesti nekog igraca, a nece ganjati igrace da im "OZIVLJAVAJU" karijere, jer ti to upravo i radis.

Trebali ste na pocetku sezone reci da je ova sezona tranzicijska, a ne da iskaces po portalima i da se nakon Evrope i Borca hvalite kako cemo biti sve bolji i bolji i da nam je izlazak u evropu CILJ.

Nadam se da cemo izboriti opstanak i da cemo od sljedece godine vidjeti tu tvoju tranziciju, ali kada bude 2-3000 navijaca na Grbavici znaj da si ti jedan od krivaca.

Pune tribine donose novac, a ako nema igraca i rezultata nece biti ni novca.

Vidimo se u ponedjeljak i sve ce nam se samo kazati

Vojkoo
Kontakt:

Post Postao/la Vojkoo » 26 sep 2023, 15:05

26 sep 2023, 15:02
26 sep 2023, 14:49

Ko se ne bi pogubio kada igraci, predvodjeni SD-om, bojkotuju.

Bekric:
"Uprava radi veliki posao"
"Igraci nisu zaboravili igrati"
"Doveo je karakterne igrace koji su bili glavni u svojim klubovima"

Brani upravu, brani igrace, brani sebe.

Ostao samo Basic.

Rumeni seljacic i njegova seljacka politika nam nista dobro nece donijeti. Rumeni seljacic ce svakom treneru izmicati tlo pod nogama. Ocigledno je da ima zastitu juga i da to obilato koristi. Ima i onih "nezvanicnih" para kada je dovodjenje nekih anonimnih igraca i njihovo guranje u prvih 11 u pitanju. Ima tu i pored sve krize u klubu nacina da pojedinci omaste brkove.
Ma ne vjerujem ja da se Bekric nesto tali, pusti Hulahopkine gluposti, radi se o mentalno bolesnoj osobi. Da zajedno sa igracima i nekim drugim ljudima minira Basica, to je vec moguce. Ne tvdrim da se to desava, ali ne bi me toliko iznenadilo, pogotovo nakon ovog pressa.
Tale se svi koji se mogu taliti i izvuci bilo kakvu korist. Nemamo pojma sta se godinama desava samo u omladinskom pogonu i koliko mita i korupcije ima.

Zbog cega su dovedeni Alison i Turanjanin? Na osnovu kojih referenci? Biber koji je bio klupa u Igmanu, a prije toga polusezonu van ekipe u nekom klubu u Srbiji?
Ma još par poraza ne može njih niko spasiti. Ove igrače ćeš morati istrpiti i to je sva priča.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 26 sep 2023, 15:05

bojamora je napisao/la:
26 sep 2023, 14:54
Robust je napisao/la:
26 sep 2023, 14:46
bojamora je napisao/la:
26 sep 2023, 14:33

Kakv bolan fin plan. Pa takav plan može napraviti djete iz osnovne škole.

Shvati čovječe da treba napraviti plan kako da se donese što više para u klub a plan kako da se rasporede to je najlakše.
Kakav plan ima Amar Osim kojeg toliko prizivas i njegove ublehe osim nabij novih četiri miliona duga za 1.5 godinu u klubu
Imo je plan da budemo najjači klub u državi i da se i pitari i ostali tresu kad se spomenemo i da redamo pehare na tribinama a ne da budemo klub čiji igrači imaju najmanje plate
Dugove imaju i Mančester i Barselona pa ne uzimaju pare od igrača nego dovode sponzore i ljude sa parama.
A što se tiče priče o tome da je samo Amar napravio dugove to je laž u stilu onih preko Drine i kad se sto puta napiše treba da postane istina. Dobro pratim klub i od rata je uvijek bilo dugova i svi su ih i pravili i vračali ali da se zaustavi sportski dio, da se ne donose pare u klub, da imamo najgori i najjeftiniji kadar u ligi to nikad nije bilo.
Jarane vi koliko ste slijepi i da vam ugasi klub bilo bi neka ga on je u pitanju :urnebes: :urnebes: , tito te ne boje imaju dokazi porezna te tuzila jer nisi placao porez od 2018 do kraja njegovog mandata, on dovodio uprave sa koca i konopca i sve je to laz

Sa ovakvim narodom nije ni čudo sto smo najgluplja nacija u evropi :bow: :bow:

Vojkoo
Kontakt:

Post Postao/la Vojkoo » 26 sep 2023, 15:06

itatabisine je napisao/la:
26 sep 2023, 15:04
Jako los "nastup" naseg SD-a. Kao prvo sazvati pres i prva recenica da bude kako nije nista spremao, totalno amaterski i neozbiljno.

Drugo trece...peto deseto.

Ne mozes ti kao SD JAVNO govoriti koliki je mjesecni budzet za igrace, totalno amaterski i svaljivanje odgovornosti na Upravu.

Zatim ne mozes govoriti kakava je situacija u Klubu, kako sutra mislis privuci i privoliti igraca da dodje u nas klub. Kako mozes javno govoriti da mi mozemo dovesti samo igrace koje treba "OZIVIT", je li to tranzicija i uspostava SISTEMA.

Niti jednog trenutka nisi pruzio podrsku Basicu, niti jednog trenutka nisi preuzeo odgovornost na sebe, ovaj pres je bio cisto da speres sve sa sebe.

Bekricu svi mi volimo Zelju, ali mi ga volimo bez interesa, mi dajemo novac za naseg Zelju, a ti ga volis iz interesa jer si bio igrac i sada SD i za te sve svoje usluge naplatis novac od Zelje.

Za funkciju koju obnasas ipak treba malo vise mozga a manje ljubavi, jer ljudi koji imaju kontakte i kapacitet ce dovesti nekog igraca, a nece ganjati igrace da im "OZIVLJAVAJU" karijere, jer ti to upravo i radis.

Trebali ste na pocetku sezone reci da je ova sezona tranzicijska, a ne da iskaces po portalima i da se nakon Evrope i Borca hvalite kako cemo biti sve bolji i bolji i da nam je izlazak u evropu CILJ.

Nadam se da cemo izboriti opstanak i da cemo od sljedece godine vidjeti tu tvoju tranziciju, ali kada bude 2-3000 navijaca na Grbavici znaj da si ti jedan od krivaca.

Pune tribine donose novac, a ako nema igraca i rezultata nece biti ni novca.

Vidimo se u ponedjeljak i sve ce nam se samo kazati
:bow: :salut:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 26 sep 2023, 15:08

Jel kad se prijavi post prijava ide adminu ili internim modovima?
Pročepit će negdje.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 26 sep 2023, 15:08

Vojkoo je napisao/la:

slika

Stan u Uniticu bravo kompjuteru level provale sta ce nam ekonom u klubu :urnebes: :urnebes: :urnebes: , levat misli da bekriceva Hanifa stere ves na 22 spratu A kule :mrgreen:

daj ba admine smijurija je sta lik uradi od teme

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 sep 2023, 15:09

Prosle godine Bekric u ova doba tata mata igre. Nasao Santosa, Amoaha, Hodzica.. sad vezee nema.
Moramo imati sredinu u svemu.

Ako je istina za 70.000, onda je to to sa ulaganjima.
Mogao je budzet biti jos manji da nismo bespotrebno doveli Turanjanina, Rustemovica.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 26 sep 2023, 15:15

Mi smo kao student koji studira i radi i prica kako je progresivan, a nit ima para nit sta polaze na fakultetu

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 sep 2023, 15:17

Rumenko, frizurko. Sramoto jedna zavalio si klub igracima koje ne bi doveo pofalicki.

Gdje onaj ker 1921boy sto rece da ce se bekric popisati po navijacima kakva ce pojacanja dovesti, on doveo Turanjanina i Rustema :rol:

Odlazi rumenko **** te ko te cuva.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 26 sep 2023, 15:23

Napoleon1921 je napisao/la:
26 sep 2023, 15:15
Mi smo kao student koji studira i radi i prica kako je progresivan, a nit ima para nit sta polaze na fakultetu
Podsjeti me na moje studentske dane :rol: :rol: :rol:
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 sep 2023, 15:25

Ovaj press je očito Bekrićevo pranje ruku od Bašića. Nijedna riječ podrške treneru. Ovo je čisto odgovor na Bašićevu izjavu nakon utakmice u nedjelju. Očito je izabrao stranu. Ljigavo.
Bio sam ljut na Bašića neku noć što neće da kaže otvoreno, sada ga razumijem. Šta čovjek da kaže kada ti i direktor sapunja dasku. On je tu još utakmicu, dvije i ode, a nama ostade Bekrić i tim rahitičara.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 sep 2023, 15:26

Stan u Uniticu? Kad vidim ko sve pljuje po Bekricu povucem rucnu i ja.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 26 sep 2023, 15:29

Podrska Basicu. Bekricu keru odlazi iz kluba i povedi sa sobom karaktere koje si doveo.
Pročepit će negdje.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.