sta je hejteri:-)
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ispast ce da se nasladjujem, ali evo na ovoj tekmi se vidi sta znaci biti velik, jak i znati koristiti tu snagu (Jokic), a i kako to izgleda kada si traljav uz svu tu snagu (Nurkic). iritantno je kako nema osjecaja u toj igri na postu, kako refleksivno izbacuje tu loptu, kako su mu tvrdi ti izbacaji bez ikakvog luka. Imam osjecaj da uvijek razmislja o tome kako ce ga neko zalijepiti i kako to mora sto prije zavrsiti. Nema osjecaj da cita protivnika, da ga izfintira, da sek koncentrise na taj izbacaj.
Ali prestao sam se nervirati davno jer to on ako nije mogao do sada popraviti, nece nikad. A sto je najgore, vjerujem da je mogao popraviti, ali mislim da nikada nije ulozio novce u sebe da uzme vrhunskog trenera da mu pomogne u igri u postu. Nego se fokusirao na taj vanjski sut. Mislim da nije ni sam svjestan da ga je to kostalo dosta novca, jer je igra u postu trebala uvijek biti njegovo najjace oruzije.
Jbg, tako je to. Nadati je se da ce barem Dzanan raditi bolje na tome da svoje mane ispravi.
Ali prestao sam se nervirati davno jer to on ako nije mogao do sada popraviti, nece nikad. A sto je najgore, vjerujem da je mogao popraviti, ali mislim da nikada nije ulozio novce u sebe da uzme vrhunskog trenera da mu pomogne u igri u postu. Nego se fokusirao na taj vanjski sut. Mislim da nije ni sam svjestan da ga je to kostalo dosta novca, jer je igra u postu trebala uvijek biti njegovo najjace oruzije.
Jbg, tako je to. Nadati je se da ce barem Dzanan raditi bolje na tome da svoje mane ispravi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vidimo hejteri se rađaju jutros
- Shategabri
- Kontakt:
Razbio ga Jokić i hajd. Čovjek jedan šut fulio. 36 poena na 14 uzetih šuteva.
Triple-double mašina.
To su fakti, nikakvo naslađivanje.
Nurk u oba smjera katastrofalan.
Triple-double mašina.
To su fakti, nikakvo naslađivanje.
Nurk u oba smjera katastrofalan.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ništa on nije bolji. Ispucavač lopti. Nazad rupa ko i Simmons. Boliqrc. Imaš osjećaj da mu je ispod časti igrati bilo kakvu odbranu.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 04:08Nas slunto i Simons ce dokrajciti ovaj Portland...jedino mi zao Lillarda, svoj prajm protrati sa ovakvim antitalentima oko sebe
On i nije za više od ovakvog Portlanda. Zato je i ostao cijelu karijeru tu.
Koševo Zapad
Čuj nije naslađivanje. Odigrao 2 odlicne tekme zaredom I 10 komentara od toga pola njih sa nekom hinjskom dozom kritike I onda kad odigra loše 2 stranice ispišu dežurni "objektivni analitičari".
- Shategabri
- Kontakt:
Vratio sam se kroz komentare nazad, imaš pravo.
Ima onih koji su jedva dočekali da nazivaju Nurka raznim imenima i eto kako je lopata.
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav si ti drug poseban slučaj, to je za izučavanja. Nurkić ima 17-18 miliona godišnje i ono što je on odigrao u zadnjem periodu su bile utakmice za ocjenu 10/10 i 9/10.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jan 2023, 07:27Po parametrima košarkaških stručnjaka @baboedindzeko09 i @nerkolfc samo 7 promašaja je dovoljno za ocjenu 10/10![]()
![]()
![]()
Jokić je 2x MVP i max igrač, čovjek koji prima 50 miliona godišnje da radi to što radi.
Drugo je što ste vi košarkaške neznalice i što ste postavili neke parametre i očekivanja od igrača koji zarađuje srednji salary u ligi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
" " $ & $ сезону, 14,5 поена, 10 & за 28,5 " по ' уз 52,8% % " " је " него $. $ је " " $, " у " & 4." " " $ " & " са 20+ поена по ', $ је ? $ по $ " (Player Efficiency Rating, ? $ " у " " ? $ " јер се $ " " ¥ у ? '). % се " $, " се " & $ ухвате & & (& 10.') за ?-оф, $ ? - ", $ " & " $ ? по " % ? ? знају ". % ' " & ' $ " јер су на " прага пореза на ? (151 ?.$), $ " $ " " - $ $ ? " % $ за узврат, а ' %.
" ' $ су " на ¥ " $, - вођене " " $ $ се ? " ' за ?. " своје $, " снажан, & не ", ' " " у ен-"-еју " &, $ $ &, са ? остварује &, " " ', " $ је у " ? " ту се % " не ' пуно $. " " " - ", ? у " ' " & ". Но на његову ? " у ен-"-еју је & " ', " све " " " на " центра " ", ? центре па " оне & 2 ', & у ?-офу, " то на ', % је " $ ? " " & " за " ? / ? Јусуфов ?.
" " $ ен-"-еј сезону, " пету сезону на & " ", " на ' " $ " $ је у " 2019/20 $ & 8 ', то је " него $. ? " уговор је у $ са " ", у $ 4 $ 2022-26 $ ? 70 ?.$, " ' " " зарађују ? ? ?, ? то је " за ен-"-еј $ $ пара. 2026.$ " 32 $, 12 ен-"-еј сезона " & са не ? ', $ ? - " % $ уговор " $ $ ?, " ен-"-еј се ", " " у & ' - " $. & $ $ то је $ " & ".
" ' $ су " на ¥ " $, - вођене " " $ $ се ? " ' за ?. " своје $, " снажан, & не ", ' " " у ен-"-еју " &, $ $ &, са ? остварује &, " " ', " $ је у " ? " ту се % " не ' пуно $. " " " - ", ? у " ' " & ". Но на његову ? " у ен-"-еју је & " ', " све " " " на " центра " ", ? центре па " оне & 2 ', & у ?-офу, " то на ', % је " $ ? " " & " за " ? / ? Јусуфов ?.
" " $ ен-"-еј сезону, " пету сезону на & " ", " на ' " $ " $ је у " 2019/20 $ & 8 ', то је " него $. ? " уговор је у $ са " ", у $ 4 $ 2022-26 $ ? 70 ?.$, " ' " " зарађују ? ? ?, ? то је " за ен-"-еј $ $ пара. 2026.$ " 32 $, 12 ен-"-еј сезона " & са не ? ', $ ? - " % $ уговор " $ $ ?, " ен-"-еј се ", " " у & ' - " $. & $ $ то је $ " & ".
- Shategabri
- Kontakt:
Pogotovo izuzetna kad se uzme u obzir njegov put do NBA.
Bosanski Tavares
Bosanski Tavares

Koševo Zapad
Ponovo bez volje :thumbdown Bravo Juka
Raznijeli ga Jokic Embiid
Raznijeli ga Jokic Embiid
Po logici nasih forumasa Embiid je promasio 10 suteva I imao 5 faulova znaci da je I on lose odigrao. JUKA samo 8 promasio.
U odbrani je bio OK, ali u napadu totalno van ritma. Kad se mora puno trositi nazad, isporucuje skroz slabo u ofanzivi.
U odbrani je bio OK, ali u napadu totalno van ritma. Kad se mora puno trositi nazad, isporucuje skroz slabo u ofanzivi.
-
- Kontakt:
Jest promasio osam, al nas 10 suteva, dok je Embiid promasio 10, al na 22 suta, ogromna razlika. Do sada sam uvijek branio Nurkića, al sad bas nemam nikakav alibi da ga branim, u zadnja 2 poraza su upravo falili Nurkicevi poeni koje ubacuje prosjecno da bi izbjegli poraz, a suteva je itekako imao. Mora popraviti realizaciju podhitno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čovjek igrao protiv dva MVP kandidata i dva top5 ofanzivna centra u historiji lige, uz to je Embiid jedan od najboljih defanzivnih centara lige, šta je s vama? Napunio ga faulovima, kao i svakoga što napuni i to je to, izbačen iz ritma.
Ima sad 3 utakmice zaredom najlakše moguce matchupove za centra, najgore centarske odbrane lige. Lakersi, Spursi i Jazz, očekujem 20+ u svakoj
Ima sad 3 utakmice zaredom najlakše moguce matchupove za centra, najgore centarske odbrane lige. Lakersi, Spursi i Jazz, očekujem 20+ u svakoj
Vidi se da ne razumijes kosarku19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 09:18Jest promasio osam, al nas 10 suteva, dok je Embiid promasio 10, al na 22 suta, ogromna razlika. Do sada sam uvijek branio Nurkića, al sad bas nemam nikakav alibi da ga branim, u zadnja 2 poraza su upravo falili Nurkicevi poeni koje ubacuje prosjecno da bi izbjegli poraz, a suteva je itekako imao. Mora popraviti realizaciju podhitno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odbrambeno loše za sad, dropa se poslije svakog picka i ostavlja dosta prostora Bryantu koji je to iskoristio do sad, u napadu što je dobio iskoristio je osim jedne lopte koja je iscurila iz koša
...i onda napravi dva nevjerovatno glupa, brza faula, klupa do kraja poluvremena sa 3 faula
...i onda napravi dva nevjerovatno glupa, brza faula, klupa do kraja poluvremena sa 3 faula

zbog ovog covjeka stvarno ne vrijedi vise paliti streamove u gluho doba.
Ukljucim se u prvom napadu druge cetvrtine i prvo sto sam vidio, nekakav glup faul u napadu bez lopte. Poslije jos jedan gluplji u odbrani i vozdra, klupica sa 3 licne i 2 poena....bez mene #hadzomoj.
Ukljucim se u prvom napadu druge cetvrtine i prvo sto sam vidio, nekakav glup faul u napadu bez lopte. Poslije jos jedan gluplji u odbrani i vozdra, klupica sa 3 licne i 2 poena....bez mene #hadzomoj.
Igra najlosiju i najneinteligentiju kosarku u karijeri. Ovo bi mu se inekako moglo tolerisati da je ruki, a ovako je zivi ocaj.babino je napisao/la: ↑23 jan 2023, 03:53zbog ovog covjeka stvarno ne vrijedi vise paliti streamove u gluho doba.
eubanks treba poceti drugo pol, najprije zbog toga sto je odigrao mnogo bolje nego nurkic, a zatim i da mu billups posalje poruku
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Nah1d, Normus90, Proximic, TripleThreat i 22 gosta.