Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
Ne smijem vjeruj mi. Mogu se kladit ali da mi daš dvoznak a ti hendikep da odigraš. I tad bih morao dobro razmisliti.
Ne smijete se kladiti sa ovako losim Zeljom!
Kladim se da si ti vec zegno 4 brufena, ispusio 3 lagana i popio pola litre kisele "Zeljo" i da sutra ujutro ides po novu turu brufena i apaurina jer jbg ponedeljak je jako jako blizu.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
Nije vam prvi put da ste ovako loši i da se ukaze recimo Thiago Faria da ga pogodi negdje u petu i da me šlag udari momentalno.
Ps. Bio sam 98 na tekmi kad je Pehli nabi duž linije. Ne prođe dan da mi to ne ispriča. Tad je Sarajevo igralo zadnji put fudbal po mom ukusu ali… 25 godina prošlo znam napamet utakmicu.
I od tad mogu nabrojati još 20 takvih situacija. Ja se apsolutno nešto ni ne sjećam neke vaše dominacije ali zato se sjećam da sam jer živim tu pored zeljinog stadiona morao do kasno u noć slušati podjebavanja zbog sličnih opklada i plaćat pića ljudima.
Ja bih volio da ste malo bolji tad bih se kladio. Vi ste ko žohar ne možeš iskorijeniti i dzaba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
7-8 godina ? pa dobro ...oni još vjeruju u bajke pa je logično da će se obradovat.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
7-8 godina ? pa dobro ...oni još vjeruju u bajke pa je logično da će se obradovat.
Ma ja vjerujem da su se malci, makar malo, syebali pa i zbog toga takva reakcija. Jbt 7-8 godina imaju, a ne znaju kakav je osjećaj kad je Željo prvak
Fudbalski savez Bolivije odlučio je prekinuti prvenstvo u dva najviša ranga i to zbog namještanja utakmica koje je dokazano nakon višemjesečne istrage.
Fudbalski savez Bolivije odlučio je prekinuti prvenstvo u dva najviša ranga i to zbog namještanja utakmica koje je dokazano nakon višemjesečne istrage.
Pa kod nas Savez namjesta, kako ce prekinuti
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Odgovor na tvoje pitanje je isto kao i odgovor na upit hoce li Zeljo ikad vise biti sampion...
Jbt sta je fudbal, do prije par mjeseci mi na dnu oni nam dolaze i hladno nas dobijaju i ovjeravaju kartu za federalnu. A sad ovo.
Željeznicaru sretno i da se izvuce iz kanala.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kod nas bi se završilo prvenstvo, istraga bi i dalje bila u toku.