Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
nurkic je zasluzeno benciran, a i portland je zasluzeno izgubio, vodili su 25 razlike i izgubili
stanje u kom se nalazi ekipa je definicija katastrofe, nista ni sa cim
stanje u kom se nalazi ekipa je definicija katastrofe, nista ni sa cim
Otkad ja to govorim.
Igrati u ovakvoj ekipi nije lako, izgleda i Juki dok.... Praviti blokove i krpiti rupe u odbrani. Do večeras sam mislio dvije loše protiv dva najbolja centra međutim ovo je q... Zbog čega zašto kako al na to miriše.
Nadati se trejdu u ekipu sa glavom i repom, nažalost malo je ekipa kojima bi trenutno trebao igrač tipa Juke.
Psihicki jedan od najfragilnijih igraca u ligi...on vkćjerovatno jos duma o ponizenju protiv Jokica
Ako ne sredi glavu, brze nego sto misli ce zavrsiti kao backup centar u ligi...mozda ne za godinu-dvije, ali vrlo skoro.
Ako ne sredi glavu, brze nego sto misli ce zavrsiti kao backup centar u ligi...mozda ne za godinu-dvije, ali vrlo skoro.
Nije do Juke
Ant je opet kriv

-
- Kontakt:
Samo 2 promašaja , 10/10 partija .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ako i veceras bude igrao kao u prethodne tri tekme, to ce definitivno biti znak da je nezadovoljan zbog necega
za posljednje tri tekme zasluzuje svaku mogucu kritiku, bruka i sramota
za posljednje tri tekme zasluzuje svaku mogucu kritiku, bruka i sramota
Dobar.
aktivan je, dobar ofanzivno, ali defanzivno ne moze cuvati poeltla, nije mogao ni u prethodnom mecu ove dvije ekipe
jbg, lom noge mu je oduzeo korak, ne moze nogama ispratiti ove pokretnije centre, a poeltl ima dobar osjecaj u rukama
jbg, lom noge mu je oduzeo korak, ne moze nogama ispratiti ove pokretnije centre, a poeltl ima dobar osjecaj u rukama
Samo on da ofanzivno bude dobar I da dobiju odbrana ce se zaboraviti
u ovakvim situacijama vidis koliku traumu je na njega ostavio lom noge, mislim da bi isao na zakucavanje da nije slomio nogu
Nije se ni Ploetl nesto naigrao. Jusuf odlican, ali ove rotacije u odbrani na liniji za 3 poena, sramota
Dominira. Ali kako lose brane sut za tri jbt.
Dzabe da pogađas sve, opet igras 24 minute, Billups vjeruje da je Eubanks isti kvalitet igraca kao I Nurk
Dosao danas da igra
Samo Juka zna sta mu bude svaku 4*5 tekmu...

ma prespavam ja sve u zadnje vrijeme, bas slucajno ako sta pogledam, ako izda prostata i mokracna besika:-) U ovim godinama se ne moze funkcionisati cijeli dan poslije nba tekme:-).
Nije im trebalo ono protiv lakersa, pogotovo ne njemu.
Bilo je ocekivati da ce dobiti ovu nejac veceras.
Mada, ne vidim kako ce se ove godine docepati play offa.
Raduje da barem nekada ima 20+ koseva u rukama, nekad covjek pomisli da bi mogao stalno, ali onda te ubrzo demantuje, ima neku kocnicu, koje prirode, ne znam.
Odlican sinoc, bez greske. Pick n Roll je funkcionisao bezprijekorno
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pa drug ima za to jednostavno rjesenje, ujutro ustanes u 7, upalis reprizu i pregledas nabrzaka uz jutarnju kafu.babino je napisao/la: ↑24 jan 2023, 06:59ma prespavam ja sve u zadnje vrijeme, bas slucajno ako sta pogledam, ako izda prostata i mokracna besika:-) U ovim godinama se ne moze funkcionisati cijeli dan poslije nba tekme:-).
Nije im trebalo ono protiv lakersa, pogotovo ne njemu.
Bilo je ocekivati da ce dobiti ovu nejac veceras.
Mada, ne vidim kako ce se ove godine docepati play offa.
Raduje da barem nekada ima 20+ koseva u rukama, nekad covjek pomisli da bi mogao stalno, ali onda te ubrzo demantuje, ima neku kocnicu, koje prirode, ne znam.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, TripleThreat, Vaya i 16 gostiju.