Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovolimte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovolimte » 04 okt 2023, 15:04

Dovoljan je napisao/la:
04 okt 2023, 15:01
zeljovolimte je napisao/la:
04 okt 2023, 14:59
let3 je napisao/la:
04 okt 2023, 14:55

Koliko je tek bolesno i morbidno pominjasti Batka cetnika, onog ratnog zlikovca ovdje na sportkom forumu.
A onda cete histerisati moderciji kad Merak pomene drugog zlocinca Karadzica, jelde :puke: krajnje licemjerje.
Yebes cetnike i zlocince, sta ih pominjete non stop koji qrc.
Ono sto je Merak uradio i radi je njihov nacin.
I prvi put da im je neko odgovorio istom mjerom.
Treba gif rahmetli Haseta napraviti malo da se nasmijemo 😂😂😂😂😂😂😂😂
E jeweebooo ti kosti babine u mezaru
Zasto druze??
Pa jesam li ja pravio gifove Ivici Osima, Odovic tenkista???
Jesam li ja Batka spominjao?
Ismijavamo li mi Djildu, Mirzu?
Spominjemo li svako malo reintegracije?
Ko kome ovdje kaci nacionalne predznake malo smo hrvati, malo srbi, cesi, sta vec nismo?

To vi radite ovdje godinama..

Od koga to svo zlo pocinje ispraceno smajli picketinama?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 04 okt 2023, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 04 okt 2023, 15:04

04 okt 2023, 15:02
Dovoljan je napisao/la:
04 okt 2023, 14:58
04 okt 2023, 14:56
Trn u oku su Manijaci svima.
Vodeca grupa u drzavi. Ostale grupe su ih pocele sanjati.
JOJ brate
Svaka grupa ima uspone i padove
Al msm da kad vama krenu kola nizbrdo bit će najbolniji pad u historiji grupa BiH
Danas je takav odnos snaga da se svi udruze ne bi im bili ravnopravni.
Ma da su organizovani jesu
Da su najjači ne znam
Znas i sam kako ti ovi belaji idu ko prvi krene Hajdeeeeee ovo ono jos ako imaš letve da ne znam ko stoji pred tobom sklonio bi se
Tako da ljudi koriste prilike dobro sto jest jest
Odin, I await thee
Your true son am I

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 okt 2023, 15:06

molim te lijepo. Prvo sve su uradili da naprave klip kao sto su HZ sasvim spontano napravile u gruziji, Jer nisu ljudi ocekivali napad. (vjerujem da su i u mostaru imali gopro kameru nego ih stid objavljivati.
A kad vidim ovog Jacka sto je objavio klip i njegov avatar, pa i tu takodjer blijeda kopija loga Hz.

slika

slika

mali, plavi, nekreativni plagijatori
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 okt 2023, 15:08

Virtu4l je napisao/la:
Sretno najvećem mostarskom klubu u Engleskoj. :salut:
Hvala lijepo :thumbup:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 04 okt 2023, 15:08

04 okt 2023, 15:04
Dovoljan je napisao/la:
04 okt 2023, 14:59

Ono sto je Merak uradio i radi je njihov nacin.
I prvi put da im je neko odgovorio istom mjerom.
Treba gif rahmetli Haseta napraviti malo da se nasmijemo 😂😂😂😂😂😂😂😂
Zasto druze??
Ko kome ovdje kaci nacionalne predznake malo smo hrvati, malo srbi, cesi, sta vec nismo?

Kao prvo

Ko ismijava djildu ili mirzu?
To za nacionalne predznake i slično prvi ja radim iz zajebancija i jer me boli k

Kao drugo
Ne možeš uzeti ova piskaranja po forumu i portalima kao relevantno stanje na terenu

Kao treće
Zna se dobro sta su vaši sa juga pjevali kad je momak jedan teško povrijedjen od strane jednog vašeg već sada rahmetlije, zatim sta su radili za Vedrana ista ta ekipa
E to je ono što se može uzet kao relevantno a i ne mora jer je prošlo dosta godina od tog

Tako da ne seri
Odin, I await thee
Your true son am I

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 15:10

letsgofighter je napisao/la:
04 okt 2023, 14:34
U čemu ovdje da se uživa? pa ovo je sramota nad sramotama, nasrnuli sve i jedan sa palicama na momke koji se brane sa stolicama kao štitom...UBI ovoga se čuje (komšija inače iz istog grada) , vas 5 sa palicama na jednog momka koji se zaštitio sa stolicom...pa vi manijaci ste najveće sisice ispali ovdje, muda BEZ, jer ove oklagije su dokaz toga....
Naravno da je svako nasilje sramota. S tim da je ovdje nešto drugo u pitanju, oba puta kad su ovi klinci izdegenečili suparničke navijače ovdje su prvo krenuli sa lažnim informacijama na osnovu kojih su se naslađivali, prvo mostarci pa onda pitari, na kraju kad se saznala istina i ko je u stvari bježao na Ciglane, krenulo se sa moralisanjem i patetitkom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 okt 2023, 15:11

Dovoljan je napisao/la:
Dovoljan je napisao/la:

JOJ brate
Svaka grupa ima uspone i padove
Al msm da kad vama krenu kola nizbrdo bit će najbolniji pad u historiji grupa BiH
Da su najjači ne znam
Znas i sam kako ti ovi belaji idu ko prvi krene Hajdeeeeee ovo ono jos ako imaš letve da ne znam ko stoji pred tobom sklonio bi se
Ne uzimajuci u obzir ovaj zadnji sukob sa Hordama.

Manje ih je bilo na Kupresu, Ultrase tukli na autoputu, Robijase ismijavali uzeli im glavni trans, Sokolove ugasili, Lesinare u BL napadali, otisli fer tucu sa RA pa im uzeli njihove palice i tukli sa njima dok ih nije bilo dosta povrijedjenih.

Da su nezgodni, nezgodni su.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 okt 2023, 15:12

Rigoletto je napisao/la:
04 okt 2023, 14:20
Zrinjski na Villa Parku, pijaćari na Vjetro Parku kraj m17
:kafa:
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 04 okt 2023, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 04 okt 2023, 15:12

Oklagijasi smo jer nam treba za jufkice, moramo ih razvijati,logicno ..

Pa sto ne urade oni ovo na Grbavici, znaju da ce bez noge ostati. Ne opravdavam nasilje, ovo uraditi na kosevu pred njihovo gostovanje ..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2023, 15:13

Zeko87 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
04 okt 2023, 14:47
Zamisli ti bolesnog uma, montiraš kamere da kukavički iz zasjede napadneš palijama momke. To ni Batku četniku nije padalo na pamet kad je harao po Grbavici. Ne kažu džaba "čega se pametan stidi, budala se ponosi"
Koliko je tek bolesno i morbidno pominjasti Batka cetnika, onog ratnog zlikovca ovdje na sportkom forumu.
A onda cete histerisati moderciji kad Merak pomene drugog zlocinca Karadzica, jelde :puke: krajnje licemjerje.
Da ste normalni navijači prvi bi se ogradili od ovih huligana u svojim redovima, a yok vi ćete meni pametovati što vaša djela poredim sa četnicima. Treba mrtva glava da padne pa da pameti dođete. Oklagije su za pite, a ne za udaranja komšije. Hoćete da se furate na beogradsku scenu, onda se spremite i za svakakve nadimke.
Pa vi najvise histerisete o tome. Jedan lik postavio klip a vas 50 odmah potrcalo da replicira i usput nastanca par smilija.
Manijaci vam upali u avliju, rastjerali vam navijace pred polazak na gostovanje i zavrsena prica. Kakve mrtve glave, ko ih priziva, sta ti je :wtf:
Skupite se i vi, napadnite manijake pred Grbavicom, pred polazak na neko gostovanje, vratite istom mjertom - budite mangupi.
Al mani se Batka i tih bolesnih poređenja sa cetnicima :thumbdown:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 okt 2023, 15:14

Picku4l je napisao/la:
04 okt 2023, 15:10
letsgofighter je napisao/la:
04 okt 2023, 14:34
U čemu ovdje da se uživa? pa ovo je sramota nad sramotama, nasrnuli sve i jedan sa palicama na momke koji se brane sa stolicama kao štitom...UBI ovoga se čuje (komšija inače iz istog grada) , vas 5 sa palicama na jednog momka koji se zaštitio sa stolicom...pa vi manijaci ste najveće sisice ispali ovdje, muda BEZ, jer ove oklagije su dokaz toga....
Naravno da je svako nasilje sramota. S tim da je ovdje nešto drugo u pitanju, oba puta kad su ovi klinci izdegenečili suparničke navijače ovdje su prvo krenuli sa lažnim informacijama na osnovu kojih su se naslađivali, prvo mostarci pa onda pitari, na kraju kad se saznala istina i ko je u stvari bježao na Ciglane, krenulo se sa moralisanjem i patetitkom.
Uskraceno ti je pravo da pises na ovoj temi. Bice ti dozvoljeno tek onda kad mi odgovoris na post u spoileru. Do tad, idi ga bali Savi Milosevicu 🤫
Virtu4l je napisao/la:
04 okt 2023, 11:07
Jesi ti haveru pegla 😂

Vazda jedno te isto. Evo ja te pitam ozbiljno, da rascistimo (mada sam siguran da neces odgovoriti): kako i na koji nacin kontas da ce Mirvic, Tan peti, deseti ugasiti Sarajevo? Samo mi molim te objasni logiku.

Normalno da Mirvic ne ocekuje te pare nazad. On ih trosi jer ima i jer mu je kurcu cejf i jer ima odredjene benefite zbog toga. Mozda zaradi, mozda ne, je.be mu se. Kraj. Uostalom, vidjeli smo sta je bilo kad je Nam otisao, uletio Mirvic i cao. Nas klub je zasticen i stablian, za razliku od vaseg i tu sva prica zavrsava.

Evo i da povjerujem u tu tvoju teoriju, je li kontas da je Mirvic toliko lud da misli da mu Sarajevo moze vratiti 20, 30, 50 miliona necega? I to iz kantona, po tebi? Ne bi mu vratili za 50 godina, nije budala covjek. Ako mislis da jeste budala, je li kontas da bi on nas ugasio i tako sebi onemogucio da dobije novac nazad? Gdje je poenta? Znaci nimalno logike nema to sto pises.

Ja ne znam da li ti samo imas viska vremena pa trolas, ili zaista vjerujes u ove gluposti. Ovoliku opsesiju dugo nisam vidio.

Nebitno eto, posto ti sigurno neces odgovoriti, nek odgovori neko drugi ko vjeruje u ove teorije. Recite mi, molim vas, kako kontate da ce investitori ugasiti Sarajevo? Samo mi objasnite, slusacu bez predrasuda. Samo neka ima neka logika, pa makar i pogresna. Moze?

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 okt 2023, 15:14

Vloger možeš biti ti. :urnebes:

Gledaj opreme. :D

slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 okt 2023, 15:17

04 okt 2023, 15:11
[

Manje ih je bilo na Kupresu, Ultrase tukli na autoputu, Robijase ismijavali uzeli im glavni trans, Sokolove ugasili, Lesinare u BL napadali, otisli fer tucu sa RA pa im uzeli njihove palice i tukli sa njima dok ih nije bilo dosta povrijedjenih.

Gdje je go pro u Mostaru :rol:

Ili je sramota postaviti kada prva ekipa od 80 ljudi ne moze metar pomjeriti 20 RA i kad se 60 ljudi krije iza zida :kafa:
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 04 okt 2023, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 okt 2023, 15:17

HordasOdMalena je napisao/la:
04 okt 2023, 15:14

slika
Iiiii pozdravvvvv rajaaaaa u danasnjem klipu vam pokazujemo nas outfit.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 04 okt 2023, 15:18

Dovoljan je napisao/la:

Da su najjači ne znam

Lesinare u BL napali ?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 okt 2023, 15:19

let3 je napisao/la:
04 okt 2023, 15:13
Zeko87 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Da ste normalni navijači prvi bi se ogradili od ovih huligana u svojim redovima, a yok vi ćete meni pametovati što vaša djela poredim sa četnicima. Treba mrtva glava da padne pa da pameti dođete. Oklagije su za pite, a ne za udaranja komšije. Hoćete da se furate na beogradsku scenu, onda se spremite i za svakakve nadimke.
Pa vi najvise histerisete o tome. Jedan lik postavio klip a vas 50 odmah potrcalo da replicira i usput nastanca par smilija.
Manijaci vam upali u avliju, rastjerali vam navijace pred polazak na gostovanje i zavrsena prica. Kakve mrtve glave, ko ih priziva, sta ti je :wtf:
Skupite se i vi, napadnite manijake pred Grbavicom, pred polazak na neko gostovanje, vratite istom mjertom - budite mangupi.
Al mani se Batka i tih bolesnih poređenja sa cetnicima :thumbdown:
srijeda 13H, gostovanje u kupu u Gornjem Vakufu. Mudro ste izabrali momenat kad napasti. I sad je to herojstvo..
nego bubanj spreman za derbi da udaramo :D :wave:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 okt 2023, 15:20

Dovoljan je napisao/la:
04 okt 2023, 15:08
Dovoljan je napisao/la:

Zasto druze??

Kao prvo

Ko ismijava djildu ili mirzu?
To za nacionalne predznake i slično prvi ja radim iz zajebancija i jer me boli k

Kao drugo
Ne možeš uzeti ova piskaranja po forumu i portalima kao relevantno stanje na terenu

Kao treće
Zna se dobro sta su vaši sa juga pjevali kad je momak jedan teško povrijedjen od strane jednog vašeg već sada rahmetlije, zatim sta su radili za Vedrana ista ta ekipa
E to je ono što se može uzet kao relevantno a i ne mora jer je prošlo dosta godina od tog

Tako da ne seri
Ja pisem o onom na forumu sto se desava.

Nemoj da vam postove trazim. Imate covjeka koji vam pise sa cetri akaunta. Skoro svaki dan pise o rahmetli Djildi dok ostali tapsu.
Pogibje Mirze i Mehmeda se u 5 dnaa spomrne sa vase strane. Kao i sav ovaj jad koji kruzi forumom sa vase strane dolazi 90% toga.

Nacionalni predznak za fudbalski klub? Pojedinima su komunisti, srpsko-hrvatska propagana mozak popile. Kakav bolan FK moze imati nacionalni predznak. Osim kod cetnika i ustasa nigdje to ne postoji.

Boli li te **** za Batka? Znas li ti kakve je on zlocine pravio po Grbavici? Procitajte nesto, imate internet nemojte da vas edukuje forum i pitarsam.

Sta su radili za Vedrana?
Koliko je parola sa juga upuceno Vedranu, koliko je puta skandirano? Kako vas nije stid? Jel ikad taj momak spomenut na ovom forumu na nacin koji su spomenuti Mirza i drugi?

Rekao sam neki dan jos jednom. Nemojte o postenju molim vas.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 04 okt 2023, 15:21

LaHaineLaHaine je napisao/la:
04 okt 2023, 15:18
Dovoljan je napisao/la:

Da su najjači ne znam

Lesinare u BL napali ?
Sve to i još je zaboravio da su napali i Franju Ferdinanda
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 okt 2023, 15:22

Danas pravimo pitu.

Za recept nam je potrebno:
1. Oklagija….

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 04 okt 2023, 15:24

Aduka87 je napisao/la:
04 okt 2023, 15:17
HordasOdMalena je napisao/la:
04 okt 2023, 15:14

slika
Iiiii pozdravvvvv rajaaaaa u danasnjem klipu vam pokazujemo nas outfit.
Great karavlah ninja :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Lecler, PeppermintSA, perodeformero, samirr i 25 gostiju.