To, to, bacaj kost kad sve ide kako treba!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To, to, bacaj kost kad sve ide kako treba!
I ako sam podrzao bojkot opet tvrdim da je to velika greska. Nismo mi tu zbog te krave ili zalizanog vec iskljucivo zbog Sarajeva. Da opet kazem i tada i bilo kad da bojkot nije rijesenje.
Ima tu i plave fekalijeAVNOJ je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:41Prvo bi trebalo ovih 77 što nisu zadovoljni Rožmanom i IbričićemJavierBosnia je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:34Dalo bi se izvuci postovi onih sto su pisali "Od svih Brazilaca mi nasli onog sto ne zna lopte sutnuti"![]()
Ljudima se drugacije ne moze utuviti u glavu, a evo ti ni nakon nekog vremena nisi shvatio sta je bojkot znacio i sta znaci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 13:31I ako sam podrzao bojkot opet tvrdim da je to velika greska. Nismo mi tu zbog te krave ili zalizanog vec iskljucivo zbog Sarajeva. Da opet kazem i tada i bilo kad da bojkot nije rijesenje.
Ne govorim brate za rezultat, nego pune tribine, atmosfera sve za pohvalu.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 okt 2023, 13:03Nemoj da budemo kao anamooni po tom pitanju.
Da uvezemo dva poraza ne bi bilo nikome svejedno nego bi se pocelo psovati. Derbi ko derbi bitna utakmica, ali ne zaboraviti utakmica za 3 boda kao i svaka druga.
U bl nista ne ocekujem osim borbe i 120% zalaganja. Svjesni smo da ce nas unistavat jer njima pobjeda gura ih zestoko prema tituli, a poraz nama daje vjetar u krila koji bi stao Bog zna gdjee.
Na momcima je da poginu pa nek njima silji toliko ofirno da evropa kompletna vidi.
Ocekujem Kazlagica za glavnog sudiju ili Njegomirovica eventualno.
Na nama je da slj kolo na Koševu dodjemo u sto vrcem broju bar 5000, iako ce zima biti kvalitetna.
Ne trebamo se puno zanositi Rožmanom kako je došao kod nas tako može i otici primjer Jakirović. vidimo da je covjek profesionalac ko zna koji su mu ciljevi i ambicije u karijeri a vec je dokazao da ima kapacitet za velike stvari. A i niko od nas ne zna kakav mu je ugovor sa nama.
vala nek osvoji jednom titulu i nek izadjemo sa njim u evropu jednom i nek ideAVNOJ je napisao/la: ↑11 okt 2023, 14:11Ne trebamo se puno zanositi Rožmanom kako je došao kod nas tako može i otici primjer Jakirović. vidimo da je covjek profesionalac ko zna koji su mu ciljevi i ambicije u karijeri a vec je dokazao da ima kapacitet za velike stvari. A i niko od nas ne zna kakav mu je ugovor sa nama.
Ma naša jedina šansa ta neka minimalna što se tiče titule je da uzmemo Borca 3 puta i tako nadoknadimo barem dio tih svih krađa koje ovi imaju i imat će do kraja sezone. Dakle ove sada 2 utakmice sa njima će već dati otprilike odgovor šta očekivati do kraja sezone i za šta se boriti. U Banja Luci sumnjam da će smjeti ići na neku epsku krađu i lakrdiju, suđenje će biti za njih ali uz pravi pristup može se gore dobiti, a onda nam dolaze na Koševo za desetak dana i s još jednom pobjedom to bi već egal bio, a oni imaju igrati i sa Zrinjskim sad nekad poslije pauze i tu će biti prosipanja bodova.
18.10 Borac - Sarajevo, Zrinjski - Velezbodi123 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 14:40Ma naša jedina šansa ta neka minimalna što se tiče titule je da uzmemo Borca 3 puta i tako nadoknadimo barem dio tih svih krađa koje ovi imaju i imat će do kraja sezone. Dakle ove sada 2 utakmice sa njima će već dati otprilike odgovor šta očekivati do kraja sezone i za šta se boriti. U Banja Luci sumnjam da će smjeti ići na neku epsku krađu i lakrdiju, suđenje će biti za njih ali uz pravi pristup može se gore dobiti, a onda nam dolaze na Koševo za desetak dana i s još jednom pobjedom to bi već egal bio, a oni imaju igrati i sa Zrinjskim sad nekad poslije pauze i tu će biti prosipanja bodova.
Niko i ne misli da Borac ima jači tim od nas. Nećemo mi ni bod izvuć al ne zato što će nas nadigrat
kontinuitet su 2-3 godine istog tempa. 10 utakmica vala nije. Nastavimo bordo braco.bordobijeli je napisao/la: ↑11 okt 2023, 13:48Evidentan je napredak, treba nastaviti s podrskom i posjetom. Al realno ovo je pocetak i još nista nije specijalno uradjeno ne treba se previse zanositi samo sabur i podrška i bit ce sve ok.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, Homelander, MaroonBjelave, miguelramos, mosarajvosa83, skoJaa, svabonja i 80 gostiju.