sve regularno

A ko da im yebe mamice tamo u Savezu ? BHF ? novinari i mediji ? domaci klubovi
Aduka budi miran, nismo se tako dogovoriliAduka87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:05Mama ti je ****, **** te kroz usta vise.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Sa istoka jos odjekuju aplauzi za Milosa Gigovica, ah ta bordo qrva, bas je qravela
Takvi kao ti su najgori. Treba vam zabraniti da pisete na sarajevskom forumu, da zarađujete platu u federaciji, sve bi ja vama ukinio ne jer vas mrzim nego jer ste male pickice koje će igrat drugu ligu čim ova bratija ide iz saveza. Gdje vam objektivno i jest mjesto.
NAPUNIM TI KURCEM SVE ZENSKO U RODU SMRADU BIJEDNI
**** ti mezar u koji ćeš leciMeraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Sa istoka jos odjekuju aplauzi za Milosa Gigovica, ah ta bordo qrva, bas je qravela
Vidimo se na Kosevu, gore ce vam pakao, dzehenem biti zapamti ovu recenicu , hoce vas doci dosta na Kosevo?AvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:09Tuzla Široki i GOŠKscudetto89 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:07@ Avanti igrali ste protiv zelje na strani, gdje jos???
Jel vam malo 7 min, po meni ste trebali 15 nadoknade dobiti, pa ja da ko ljudi nas pobjedite , za vas smo Real !!!
Ali lakapo stat ce se i vici i svima u kraj !!!!
MRZIM BORAC I BANJA LUKU !!!!!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.