FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- morsecode
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.nfsbih.ba/savez/izvrsni-odbor/?start=10
Sve ove balije treba smaknut, ovo su oni krivi majku im yebem
Sve ove balije treba smaknut, ovo su oni krivi majku im yebem
"To je jednostavno SARAJEVO"
FIFA i UEFA su pod kontrolom zapada, mogu ovo sve riješiti ali ne žele, kako u političkom tako i u fudbalskom svijetu, namjerno ih puštaju da rade ovo kako bi zakuhavali na ovom prostoru i pravili vječite podjele kao i dizbalans odnosno nemire. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Igman i Sloga su nam prevazne utakmice, tu moramo uzet 6 bodova.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo se nadam da ćemo ovu stoku adekvatno dočekati za par sedmica na Koševu. Ne znam da li je ikada jedan igrač bio ovakav jad kao Kvrzic večeras, ja ne znam šta je ono.
Ništa mi od FIFE i UEFE nemamo, ovi ljudi su izabrani na mjesta koja obnašaju. Nije niko tu došao i rekao 'eh od sad ja sjedim u ovoj fotelji'. Šta tu mogu FIFA ili UEFA da urade? Ima statut kako je koji delegat/član izabran i tu završava sva priča.
Ono što mene zanima, ako neko poznaje statut, jeste da li postoji način da se opozove, smijeni ili šta već neko od glavešina i B komponente u bilo kojem dijelu saveza - od obora do komisija.
Ono što mene zanima, ako neko poznaje statut, jeste da li postoji način da se opozove, smijeni ili šta već neko od glavešina i B komponente u bilo kojem dijelu saveza - od obora do komisija.
Pozz od Manijaka. Strasno igrate i treba rame uz rame da se borite sa Zrinjskim za titulu. Danas su 3 boda bila vise nego zasluzena bas kao protiv nas.
Problem svih nas je sto mi shvatamo problem i kao poduzimali bi nesto tek kad dozivimo to. A kad drugog osteti, a ti uzmes 3 boda, sve ok, nit mi u dzep nit iz dzepa.
Problem su Bosnjacka imena u savezu. Stid raje priznat i napisat radi tuzbi i gubitka posla ili statusa u stranci. Ne znam sta cekaju navijacke grupe, predstavnici klubova. Znam da je i UEFA ko i borac, ali ne smije se cekati vise.
Sretno nam.
Problem svih nas je sto mi shvatamo problem i kao poduzimali bi nesto tek kad dozivimo to. A kad drugog osteti, a ti uzmes 3 boda, sve ok, nit mi u dzep nit iz dzepa.
Problem su Bosnjacka imena u savezu. Stid raje priznat i napisat radi tuzbi i gubitka posla ili statusa u stranci. Ne znam sta cekaju navijacke grupe, predstavnici klubova. Znam da je i UEFA ko i borac, ali ne smije se cekati vise.
Sretno nam.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Samo da naredne dvije dobijeno, protiv Vicine prčije će biti 20000+ na Koševu
-
- Kontakt:
Raja moramo biti pamtni i mudri, mi smo veceras igrali protiv 11igraca,3sudije, i citavog saveza, prodanih balija koji po svaku cijenu su imali samo namjeru da nas ostete.
I nije im uspjelo, mi smo hvala BOGU sve jaci i jaci.
Mi aBd osvajamo titulu jer imamo sve za to.
Moramo samo zbiti redove i biti skupa uz nase FKS
Oni znaju kako su dosli do boda
A mi znamo kako smo izgubili 3 boda
Velika je to psiholoska razliku, a vjeruj te da ce se aBd vratiti
Jer smo prejaki i poceli biti jako ozbiljno, sto prije ni blizu nismo bili.
Titula na Kosevu ce se aBd slaviti
I nije im uspjelo, mi smo hvala BOGU sve jaci i jaci.
Mi aBd osvajamo titulu jer imamo sve za to.
Moramo samo zbiti redove i biti skupa uz nase FKS
Oni znaju kako su dosli do boda
A mi znamo kako smo izgubili 3 boda
Velika je to psiholoska razliku, a vjeruj te da ce se aBd vratiti
Jer smo prejaki i poceli biti jako ozbiljno, sto prije ni blizu nismo bili.
Titula na Kosevu ce se aBd slaviti
Svaka čast momcima nije lako bilo pod ovakvim okolnostima, šteta sto Renan nije ono zabio.
Napisao sam i prije, sad ću opet.
Nemogu da shvatim i sramota je da svi klubovi (osim Borca jer njima odgovara ovo) šutu na ovo sve? Imali i ko mudrosti, da barem 1 klub nesto kaže protiv saveza i ove sramote koja se dešava godinama već? Ako zna ovaj Forum da nešto nije uredu, kako svi klubovi to neznaju??
Jos neki ljudi kažu sudija je oke, eto vam sad jeli sad oke? Ovo je Sramota sta se dešava, da ti svaku utakmicu sa borcem moraš biti 1000% oprezan, jer eto oni imaju sudije na svojoj strani i nesmiš ni jednu grešku napravit, ovo nema ni u kongo.
Na kraju mi smo svi sami krivi, a što to? Jer smo dozvolili ovo sve. Oni godinama u Savezu radu sta žele, a mi samo gledamo i nerviramo se, umjesto da mi navijači svi klubova pravimo proteste protiv ove nepravde. Ovo neće nikad prestatit, dok mi sami nešto ne uradimo protiv ovoga. Do tad mi ćemo nastavit da se između napadamo, dok ovi lopovi iz BL uživaju uz kriminaluk.
Ako mi sami nemožemo ovo riješit, nek nas uefa izbaci 100 godina iz svi takmičenja, jer ovo je previše! Svake godine uvjek isto, uvjek se krade, uvjek iste priče i psovke, a niko nista da poduzima nesto protiv lopova.
Bruka i Sramota više ovo sve, uvjek isto...
Napisao sam i prije, sad ću opet.
Nemogu da shvatim i sramota je da svi klubovi (osim Borca jer njima odgovara ovo) šutu na ovo sve? Imali i ko mudrosti, da barem 1 klub nesto kaže protiv saveza i ove sramote koja se dešava godinama već? Ako zna ovaj Forum da nešto nije uredu, kako svi klubovi to neznaju??
Jos neki ljudi kažu sudija je oke, eto vam sad jeli sad oke? Ovo je Sramota sta se dešava, da ti svaku utakmicu sa borcem moraš biti 1000% oprezan, jer eto oni imaju sudije na svojoj strani i nesmiš ni jednu grešku napravit, ovo nema ni u kongo.
Na kraju mi smo svi sami krivi, a što to? Jer smo dozvolili ovo sve. Oni godinama u Savezu radu sta žele, a mi samo gledamo i nerviramo se, umjesto da mi navijači svi klubova pravimo proteste protiv ove nepravde. Ovo neće nikad prestatit, dok mi sami nešto ne uradimo protiv ovoga. Do tad mi ćemo nastavit da se između napadamo, dok ovi lopovi iz BL uživaju uz kriminaluk.
Ako mi sami nemožemo ovo riješit, nek nas uefa izbaci 100 godina iz svi takmičenja, jer ovo je previše! Svake godine uvjek isto, uvjek se krade, uvjek iste priče i psovke, a niko nista da poduzima nesto protiv lopova.
Bruka i Sramota više ovo sve, uvjek isto...
Problem Bošnjaka jeste što nemamo karakter i što se lahko prodajemo. Dok se ovo ne promijeni nama nema napred.caseres je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:46Pozz od Manijaka. Strasno igrate i treba rame uz rame da se borite sa Zrinjskim za titulu. Danas su 3 boda bila vise nego zasluzena bas kao protiv nas.
Sretno nam.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sportsport

Trener Banjalučana još jednom je diplomatski govorio na press konferenciji, a naravno gol iz čistog ofsajda njegovog tima nije komentarisao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Burberry46
- Kontakt:
Zasluzili smo uzeti 3 boda. Ovo sto guraju Borca nikakvog smisla nema, ja bi se stidio na njihovom mjestu. Guraju te i izadjes u evropu i ispadnes od nekog B36. Ima li ijednog igraca Borca da ga je stid. Zalosno
Bravo momci bravo Simone idemo dalje, imamo finu ekipu. Idemo po pobjedu u Konjic
Bravo momci bravo Simone idemo dalje, imamo finu ekipu. Idemo po pobjedu u Konjic
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Koliko mi je žao one šanse Renana i one kad je mrtvi Trako upropastio sve
Čestitam redakciji SportSport.ba na večerašnjim člancima. Počeli su stvari nazivati pravim imenima. Tako trebaju dvi mediji u BiH da rade. Dok se ovo ne riješi.
Ako je Borac najbolji neka bude 10 godina zaredom prvak, ali na ovaj način da uzimaju prvenstvo je kiriminal i mora im se stati na crtu.
Ako je Borac najbolji neka bude 10 godina zaredom prvak, ali na ovaj način da uzimaju prvenstvo je kiriminal i mora im se stati na crtu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Hvala kurcu pa nisam gledao utakmicu da jesam na bio bi trenutno pri slomu zivaca...GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:56Koliko mi je žao one šanse Renana i one kad je mrtvi Trako upropastio sve
odo spavat pa na posao, nadam se da ce ubrzo sukob neki to me jedino vadi jer sam agresivan po prirodi laku noc svima!
GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:56Koliko mi je žao one šanse Renana i one kad je mrtvi Trako upropastio sve

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hajde da je metar nego 5 metara opsajd i kriminalci ne sviraju
Samo je Slovenac gospodin pravi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- PeppermintSA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.