Možda bi i igrali pošteno ali dok to igra za Borac sve ti je jasno.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:52Sto treba igračima Borca ovo ?
Mislim sto se ovako bacaju jebote , kako vise vam ne dosadi da nepošteno pobjeđujete imate li ikakav mentalitet sportski. Majke mi ja ne bih mogao ovako.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Izgleda da je Dela uletio na poluvremenu medju lesinare
-
- Kontakt:
Borac bolje igra kad ima normalno sudjenje.
Peljto doktor sudjenja.
Peljto doktor sudjenja.
- feniksptica
- Kontakt:
Nemanja sabotira.
Al nie nesto Zrinja.
Da l sto Borac zna da mora igrat fudbal veceras pa i igraju fkt
Dal se cuvaju za Evropu...
Al nie nesto Zrinja.
Da l sto Borac zna da mora igrat fudbal veceras pa i igraju fkt
Dal se cuvaju za Evropu...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nula do kraja da se niko ne ljuti
- TurkishAirlines
Neobična situacija na stadionu Borca, navijači istog se pobunili zbog jedne sudijske odluke na štetu Borca. Svi su u šoku.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 22 okt 2023, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
to Evropa još nije vidjelaTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:02Neobična situacija na stadionu Borca, navijači istog se pobunili zbog jedne sudijske odluke na štetu Borca.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Jelde?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:50Zbog ovakvih kao sto si ti mi je i najdraze kad vas jeeebu sudije protiv Borca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:38Da smo imali bar 40% ovako sudjenje prosetali bi se kroz ovaj hram cetnistva
Eto njih na Kosevo veoma brzo pa ce vidjeti sta su batine i pokidani ligamenti
Utakmica odlicna, Peljto je klasa. Skontas da covjek vec prekosutra sudi ligu sampiona..
Yebite jos malo onda idete nazad gdje vam je mjesto,u ligu koja ima izmisljenu stvar u nazivu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trude se, nemaju se u koga uzdati.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:59Borac bolje igra kad ima normalno sudjenje.
Peljto doktor sudjenja.

-
- Kontakt:
Pa ima istine protiv nas i veleza su bili loši al ogromno guranje sudije. A danas europsko sudjenje Peljte i bolje igraju pa i protiv Austrije su dobro igrali kad nije bilo cirkusa od sudija.fks74 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:09Trude se, nemaju se u koga uzdati.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:59Borac bolje igra kad ima normalno sudjenje.
Peljto doktor sudjenja.![]()
fks74 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:09Trude se, nemaju se u koga uzdati.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:59Borac bolje igra kad ima normalno sudjenje.
Peljto doktor sudjenja.![]()

Ima tu glava uz koje se Bojac moze uzdati
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Peljto je odlican s razlogom nas najbolji sudija, svima osim Borcu je super
-
- Kontakt:
Ne jos malo, yebacemo jos dugo. I nasisas se one stvari..u nazivuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:09Jelde?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:50Zbog ovakvih kao sto si ti mi je i najdraze kad vas jeeebu sudije protiv Borca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:38
Da smo imali bar 40% ovako sudjenje prosetali bi se kroz ovaj hram cetnistva
Eto njih na Kosevo veoma brzo pa ce vidjeti sta su batine i pokidani ligamenti
Utakmica odlicna, Peljto je klasa. Skontas da covjek vec prekosutra sudi ligu sampiona..
Yebite jos malo onda idete nazad gdje vam je mjesto,u ligu koja ima izmisljenu stvar u nazivu
-
- Kontakt:
Ovo je tema titula vrh tabele. Vi se dole zabavite valja vam sad Sablji na noge gošk, Posušje i tako to.
Mirna tekma dvije politicke igracke rusitelja drzave i pusikuratza komsijskih drzava.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ukrade Peljto minut.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Borac osjetno bolji nego zadnje dvije sezone, ali opet nedovoljno da pobjede dva direktna konkurenta za titulu na domaćem terenu.
Prekršaji 17-17.
Prekršaji 17-17.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Borac pokraden. Isti broj faulova, a navikli smo da Borac po utakmici ima plafon 8 faulova, a protivnik po 20+Bazinga12345 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:38Borac osjetno bolji nego zadnje dvije sezone, ali opet nedovoljno da pobjede dva direktna konkurenta za titulu na domaćem terenu.
Prekršaji 17-17.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lagano dogovoren rezultat...
Kako će četaljska krezuba stoka preživjeti Peljtin masakr. Mogao im je barem jedan penal svirati.