Lepinja ima sredinu, somun nema pa je dosta deblja. Zato se i može natopit, somun bi se raspo
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne postoje sarajevski cevapi, postoji samo sarajevski sendvic sa cevapima 

Stone hands👊
- Centre forward
- Kontakt:
aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Šalim se druže

Nek svako peče i pristavlja hranu onako kako mu prija i godi. Jest da je lagano vatra, ali puno je 4 sata. Nadam se da si krompir i mrkvu pred kraj stavio.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovu plecku sam naleto dzaba, 7 poundi skoro, to je 3 kile, platio $16, halal im bilo. Teletina je $10 po poundi, znaci oko 450 grama, piletina je dzaba, batci jrila i to 5 kila, $5.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:36aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
Uzmi sebi dutch oven, nadji kako je na nasem mora imati, sto duze peces, to se raspada, k'o pretis lonac

- Centre forward
- Kontakt:
Kako je naš život "ovdje dole" pljačka mi nismo svjesni ni promil.alemsa je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:41Ovu plecku sam naleto dzaba, 7 poundi skoro, to je 3 kile, platio $16, halal im bilo. Teletina je $10 po poundi, znaci oko 450 grama, piletina je dzaba, batci jrila i to 5 kila, $5.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:36aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kako nije, kod vas za vase standarde je skupo nema sta, u Americi je hrana jeftina, plus u Texasu ne placas pdv na hranu.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:11Kako je naš život "ovdje dole" pljačka mi nismo svjesni ni promil.alemsa je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:41Ovu plecku sam naleto dzaba, 7 poundi skoro, to je 3 kile, platio $16, halal im bilo. Teletina je $10 po poundi, znaci oko 450 grama, piletina je dzaba, batci jrila i to 5 kila, $5.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:36aleme, koliko košta kilogram recimo junetine, piletine i jagnjetine u USA. Znam da je zemlja ogromna i da nije isto u Montani i CA,al' recimo kod tebe u nekoj tvojoj lokalnoj mesnici ?
-
- Kontakt:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ja bi kupio ako bi bilo budala da mi daju marku za čep19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:18Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#

I Mostarske kiše kao da su stale
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Čime se baviš?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:23Ja bi kupio ako bi bilo budala da mi daju marku za čep19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:18Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#![]()
- Valjam djeci sok po školama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najjača dva soka uvijek i zauvijek.Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:23Ja bi kupio ako bi bilo budala da mi daju marku za čep19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:18Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- VensanKasel
- Kontakt:
Isti oni šlageri što kupuju smeće od energisa19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:18Koja bi budala ovo uopste kupila?Espiritosanto je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:25”https://crna-hronika.info/djeca-u-bih-l ... -km/550140#

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Narode, ako moze pomoc, zna li neko slucajno ima li igdje kupiti ovih klapni za kamine, svugdje sam gledao, nema nigdje...a moj kamin nema fabricki ovu klapnu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da li se pasos moze izvaditi u nekoj drugoj opstini mimo opstine trenutnog prebivalista?
ZZ
Odes kovacu, tokaru ili bravaru i naprave tiPapastathopoulos je napisao/la: ↑26 okt 2023, 08:31Narode, ako moze pomoc, zna li neko slucajno ima li igdje kupiti ovih klapni za kamine, svugdje sam gledao, nema nigdje...a moj kamin nema fabricki ovu klapnu![]()
![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 4 gosta.