RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Жика Павловић
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 09:57

SRETO je napisao/la:Ovaj Gedzo nema pojma isto kao i Rovcanin! Utakmica dogovorena dva dana ranije na sastanku u Sa,kome su prisustvovali Odovic,Vila i neki mladji lik oko 35 godina. Cilj je Borcu titula a povaljivanje Zelje i kombinacija sa Celikom kao finalistom Kupa! u SVIM kladionicama iza 11h na utakmicu Velez-Borac se igrala iskljucivo x ! Rudar ne pristaje na te kombinacije i protiv Veleza ide na 3 boda tako da se Velezu ne pise dobro znajuci da je Gracic dao imperativ pobjede u Sirokom i Mostaru kao zadatak igracima i strucnom stabu!
$ '! '$ % у $! :mrgreen:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 10:52

Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža... 8-) ..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu :lol: :lol: :lol:
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 mar 2011, 10:55

jeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža... 8-) ..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu :lol: :lol: :lol:
Vidimo se u Prijedoru. Vrijeme je da vas neko mlatne gore! :twisted:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 mar 2011, 10:55

jeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža... 8-) ..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu :lol: :lol: :lol:
A jesi smijesan :o ,idi umij se pa dodji na ovu temu.
Samo jedan klub Velež Mostar

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 mar 2011, 10:59

Adnel je malo zesce zajeban lik...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 11:04

Adnel je napisao/la:
A jesi smijesan :o ,idi umij se pa dodji na ovu temu.

Mi se ne " umivamo"...A vi se "umivajte" kolio hoćete,ali u Prijedoru ćete proći ko prošle godine... :twisted:
Nadam se da se sjećaš rezultata

PFC

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 11:07

drH je napisao/la:
Vidimo se u Prijedoru. Vrijeme je da vas neko mlatne gore! :twisted:
$ се. " пун $, $ се " ? ", па $ $ $ $. $ ??

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 mar 2011, 11:11

Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO ;) .

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 11:16

Adnel je napisao/la:Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO ;) .

Pa nama i nije cilj evropa ove godine..Cilj nam je da budemo bolje plasirani nego prošle godine(11.mjesto)...Kad se infastruktura uredi,onda ćemo se boriti za Evropu...dotad ću biti zadovoljan da "klepamo" Velež i ostale.... :lol: :twisted:

P.S.Ukoliko bi, nekim čudom, ipak izborili Evropu,igrali bi na Gradskom u BL,koji ispunjava sve uslove za igranje Evropskih utakmica.Toliko..A nama je do BL pola sata autom.

PFC

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 mar 2011, 11:20

MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemo :) Rudar u Evropi :lol: Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće.. ;) . Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 11:21

Adnel je napisao/la:Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO ;) .
' " на терену $ & - у Европу, а & не. А ? је " прерано ? о ' 12 ? " &. % се " $, у праву ", ? ? је $ $ $ 50 &, " то $, равне цесте. ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 mar 2011, 11:21

Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba :mrgreen:

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 11:24

drH je napisao/la:Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba :mrgreen:
-, % Гавран - $ " " у $ на $ терену! :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 mar 2011, 11:26

Grad je nas DS je napisao/la:MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemo :) Rudar u Evropi :lol: Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće.. ;) . Pozdrav.
Normala brato samo bice vam tesko Velezu zabit gol jer sad imamo jednu odbranu koja je cvrsta sto dokazuju i ova 3 kola bez i jednog primljenog gola,ako budu igraci igrali kako su do sada onda ocekujem bod ,ako izgubimo u prijedoru to nije smak svijeta ima jos mnogo utakmica do kraja sezone ;) .

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 11:27

drH je napisao/la:Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba :mrgreen:

Tražite vi tu tricu negdje drugo 8-) ....Pa bože mili..ljudski se nadati.

PFC

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 mar 2011, 11:35

Adnel je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemo :) Rudar u Evropi :lol: Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće.. ;) . Pozdrav.
Normala brato samo bice vam tesko Velezu zabit gol jer sad imamo jednu odbranu koja je cvrsta sto dokazuju i ova 3 kola bez i jednog primljenog gola,ako budu igraci igrali kako su do sada onda ocekujem bod ,ako izgubimo u prijedoru to nije smak svijeta ima jos mnogo utakmica do kraja sezone ;) .
Mogla bi biti zanimljiva utakmica. Rudar isto nije odavno bolje izgledao, vi se isto dižete. U svakom slučaju, ovi naši su napravili dobru zalihu tako da si u pravu, ko god da izgubi, neće biti smak svijeta. Ima još 36 bodova u opticaju, ko zna gdje će to sve završiti..Jedino, imate se baš vozati do nas..S kraja na kraj svijeta..Mostar je prelijep, naročito stari grad ;) Skoro sam bio, uski oni puteljci..Bio sam u restoranu gotivnom, desno se skrene prije velikog mosta a onda opet preko nekog mostića...Bašta na rijeci...Malo sam OFF,a? :?

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 mar 2011, 11:39

Grad je nas DS je napisao/la:Mogla bi biti zanimljiva utakmica. Rudar isto nije odavno bolje izgledao, vi se isto dižete. U svakom slučaju, ovi naši su napravili dobru zalihu tako da si u pravu, ko god da izgubi, neće biti smak svijeta. Ima još 36 bodova u opticaju, ko zna gdje će to sve završiti..Jedino, imate se baš vozati do nas..S kraja na kraj svijeta..Mostar je prelijep, naročito stari grad ;) Skoro sam bio, uski oni puteljci..Bio sam u restoranu gotivnom, desno se skrene prije velikog mosta a onda opet preko nekog mostića...Bašta na rijeci...Malo sam OFF,a? :?
Eto nas u Prijedor, nadam se da ti je dobro u Mo bilo, dodji opet :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 mar 2011, 11:44

Bilo odlicno, hvala ;)

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 14 mar 2011, 13:21

Grad je nas DS je napisao/la:Mogla bi biti zanimljiva utakmica. Rudar isto nije odavno bolje izgledao, vi se isto dižete. U svakom slučaju, ovi naši su napravili dobru zalihu tako da si u pravu, ko god da izgubi, neće biti smak svijeta. Ima još 36 bodova u opticaju, ko zna gdje će to sve završiti..Jedino, imate se baš vozati do nas..S kraja na kraj svijeta..Mostar je prelijep, naročito stari grad ;) Skoro sam bio, uski oni puteljci..Bio sam u restoranu gotivnom, desno se skrene prije velikog mosta a onda opet preko nekog mostića...Bašta na rijeci...Malo sam OFF,a? :?
Vjerovatno "Kriva Cuprija" restoran...Ma da mi to bratski podijelimo,bod vama bod nama :lol: ...U svakom slucaju,kako god da bude,samo nek komsinice iduce godine igraju prigradski derbi sa Braniteljem :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 mar 2011, 17:00

Vjerovatno "Kriva Cuprija" restoran...Ma da mi to bratski podijelimo,bod vama bod nama :lol: ...U svakom slucaju,kako god da bude,samo nek komsinice iduce godine igraju prigradski derbi sa Braniteljem :D.

Ma jock brato Zrinjski nece ispast jer to je Politika sve ;) ,ispali su Orasje Posusje zar mislis da ce Politika dozvolit da im jos jedan ispadne .

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []