Potpisao u zadnjem trenutku novi ugovor za Budućnost i mi dovedemo HreljuPasha je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:41Mislim da je neko pisao o tome.NekiForumas je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:34Ako je to istina velika greska. Pa kad smo igrali protiv Sim bau lik je sam unistio nas vezni red.
Duvnjak se umjesto njega odlučio za Hrelju...
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Nismo mi coravi ,citav zapad vidio da su nas ljudi ubili posjedom igrom a mi samo nabi dugu loptu i tako pravili sanse,nismo 3 pasa sastaviliAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:40Kakve sanse Buducnosti? Pogodili precku sa 16 metara i dali gol. Isto da ne gledamo iste utakmice.
Pa mi smo imali 2 stopostotne sanse, dva gola, ponisten gol i jos tri prilike iz suta koje su nasi igraci upropastili losim sutevima. Durmis i Sivac sami unistili par dobrih situacija. Igra nam nije bila najbolja, ali smo stvarali prilike. Vi u prilike Buducnosti racunate i faulove, ofsajde. Ljudi jednom osutali na gol.
Vrhunski Dzenis sa jednim golom u 11 utakmica.Nakon dvije utakmice bi mu svi **** sve po spisku.
Pojeli nas ljudi na sredini terena. Razumijem i da nemamo kvaliteta da držimo neki posjed, ali ja se ne mogu pomiriti sa činjenicom da kući čekaš kontru protiv yebenih Banovića...convict35 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:57Nismo mi coravi ,citav zapad vidio da su nas ljudi ubili posjedom igrom a mi samo nabi dugu loptu i tako pravili sanse,nismo 3 pasa sastaviliAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:40Kakve sanse Buducnosti? Pogodili precku sa 16 metara i dali gol. Isto da ne gledamo iste utakmice.
Pa mi smo imali 2 stopostotne sanse, dva gola, ponisten gol i jos tri prilike iz suta koje su nasi igraci upropastili losim sutevima. Durmis i Sivac sami unistili par dobrih situacija. Igra nam nije bila najbolja, ali smo stvarali prilike. Vi u prilike Buducnosti racunate i faulove, ofsajde. Ljudi jednom osutali na gol.
Vrhunski Dzenis sa jednim golom u 11 utakmica.Nakon dvije utakmice bi mu svi **** sve po spisku.
Samo da se završi ova polusezona, još Zvijezdu uzeti na ho ruk i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko prica o posjedu? Nauci citati.convict35 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:57Nismo mi coravi ,citav zapad vidio da su nas ljudi ubili posjedom igrom a mi samo nabi dugu loptu i tako pravili sanse,nismo 3 pasa sastaviliAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:40Kakve sanse Buducnosti? Pogodili precku sa 16 metara i dali gol. Isto da ne gledamo iste utakmice.
Celik!3,2,2.
Stoji da su imali inicijativu,Celik igrao na kontre(jedino kako trenutno moze igrati zbog katastofalnog veznog reda).Imali su tu precku I jos jednu polusansu u prvom i drugom i to je to.!Jesu nam sakrili loptu,ali imali smo bolje sanse,uostalom statistika kaze svoje!Losa igra,slazem se,tesko izborena pobjeda ali ipak zasluzena!convict35 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:57Nismo mi coravi ,citav zapad vidio da su nas ljudi ubili posjedom igrom a mi samo nabi dugu loptu i tako pravili sanse,nismo 3 pasa sastaviliAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:40Kakve sanse Buducnosti? Pogodili precku sa 16 metara i dali gol. Isto da ne gledamo iste utakmice.
Eto smanjili smo na +12
Nista jos nije gotovo

Nista jos nije gotovo

Nije tako. Vazda se nudio kad su svi dovedeni igraci ali uprava nije dozvolila dolazak jer nisu imali novcaPasha je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:41Mislim da je neko pisao o tome.NekiForumas je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:34Ako je to istina velika greska. Pa kad smo igrali protiv Sim bau lik je sam unistio nas vezni red.
Nakon što je prethodno dovedeno 12 igrača. Ne da nije bilo novca nego je novac potrošen na prethodne igrače koje je Duvnjak zatražio.denisov je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:12Nije tako. Vazda se nudio kad su svi dovedeni igraci ali uprava nije dozvolila dolazak jer nisu imali novcaPasha je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:41Mislim da je neko pisao o tome.NekiForumas je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:34
Ako je to istina velika greska. Pa kad smo igrali protiv Sim bau lik je sam unistio nas vezni red.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
I opet se vracamo na to, koliko god Duvnjak bio trener, svaki orelazni rok je odradio jako lose. Bukvalno nema igraca da valja, da oravi razliku koje je on doveo. Steta po njega.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
To mu i ja najvise zamjeram!Prelazni rok koji je odradio vec 2 sezone je uzasan!Osim ne kvaliteta,ta "pojacanja"su donijela i nemir u svlacionicu,narusila odnose medju igracima...Opet ima izuzetaka:Talha I donekle Bajramovic i Masic mogu proci ...Ostalo karastofaprisonbreak je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:18I opet se vracamo na to, koliko god Duvnjak bio trener, svaki orelazni rok je odradio jako lose. Bukvalno nema igraca da valja, da oravi razliku koje je on doveo. Steta po njega.
Citam ja izmedzu redova ,budi realan svi mi volimo klub i postujemo te momke iz uprave ali sve ostalo je cista k....aAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:06Ko prica o posjedu? Nauci citati.convict35 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:57Nismo mi coravi ,citav zapad vidio da su nas ljudi ubili posjedom igrom a mi samo nabi dugu loptu i tako pravili sanse,nismo 3 pasa sastaviliAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:40Kakve sanse Buducnosti? Pogodili precku sa 16 metara i dali gol. Isto da ne gledamo iste utakmice.
- prisonbreak
- Kontakt:
Upitno je kolikk su i Talha i Madic njegova pojacanja.FRLegioen je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:26To mu i ja najvise zamjeram!Prelazni rok koji je odradio vec 2 sezone je uzasan!Osim ne kvaliteta,ta "pojacanja"su donijela i nemir u svlacionicu,narusila odnose medju igracima...Opet ima izuzetaka:Talha I donekle Bajramovic i Masic mogu proci ...Ostalo karastofaprisonbreak je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:18I opet se vracamo na to, koliko god Duvnjak bio trener, svaki orelazni rok je odradio jako lose. Bukvalno nema igraca da valja, da oravi razliku koje je on doveo. Steta po njega.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Kad se priča o trenutnim igračima i potencijalnim pojačanjima, definitivno treba uzeti u obzir da sa ovom ekipom i u ovoj postavci niko ne može pokazati svoj maksimum. Ako je napadač npr. odsječen i nema lopti, kako možemo objektivno ocijeniti njegovu igru?
Siguran sam i da bi Talha bio još bolji da ima oko sebe kvalitetne saigrače. Ni Durmo ne bi primio ovoliko golova da je odbrana bolja.. mogu ovi momci i bolje, ali nekolicina, definitivno ne svi.
Siguran sam i da bi Talha bio još bolji da ima oko sebe kvalitetne saigrače. Ni Durmo ne bi primio ovoliko golova da je odbrana bolja.. mogu ovi momci i bolje, ali nekolicina, definitivno ne svi.
Ako hocemo da izmjerimo kvalitetu ovih igraca sjetimo se Senada Brkica i kako nad je covjek tri sezone ostavljao u ligi cisto individualno on sam na svoj kvalitet . Pa sad uporedite Masica ili bilo kojeg igraca u ovoj postavi osim Isaka naravno i shvstit cezćte kakvi su ovo u sustini igraci
3 zadnje domace utakmice dajemo go u zadnjoj minuti. To znaci da kad stisnemo voljni momenat da mozemo sta hocemo. Medjutim, problem je sto sve utakmice dovodimo u tu situaciju, a to nije dobro. Danas umjesto rutinske pobjede, za koju je sve bilo spremno, opet pravimo triler. Masic mora ono zabijati. Obe situacije se moraju zabiti.
Pravda za flash-a!!!
Ma Brkić je level iznad, igrač evropskog kalibra. Onakav udarac glavom ja više nisam vidio u Premier ligi nikad..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.