English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rahimaga nije proslavio gol gospodski, a ovaj malac Palmer proslavio na kraju čini mi se, a i djeluje mi onako po faci ko **** od insana
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I treba slaviti golove.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma vanserijski talenat nema tu šta, City ga jednostavno nije mogao zadržati jer je kmečao nonstop da želi da ide za većom minutažom, a na njegovoj poziciji su Silva i Foden nema mjesta, kod vas može postati legenda kluba i nosioc ekipe idućih 10 godina.
Samo da ne bude KDB vol 2 al u zamijenjenim ulogama
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaki menadzer koji je uputio neke jeftine udarce protiv Artete je vec u sljedecem kolu dobio zuti zbog svadje sa sudijama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa rahim je trcao kad je dao gol pa eto ko stao, palmera misam vidio da je slavio pogodak.
https://dubz.live/mc/1b9dc7
https://dubz.live/mc/17640a
- ArtemisFowl
- Kontakt:
S pravom i treba prozivat suce. Kakav je ovo penal na Haalandu?
- Shategabri
- Kontakt:
-
Invincibles14
- Kontakt:
Malo se spominje kako igra Ward - Prowse za WH ove sezone
A onaj ga debil na engleskoj klupi standardno ne zove.
Ma englezi su prokleti, nakom 100 godina imaju uistinu kvalitetnu ekipu sa vrhunskim igracima, a zapali sa debilom od selektora koji u 2023oj poziva Filipsa, Hendersona i slicne. Pa to je za giljotine i nije mi jasno kako niko iz saveza ne reagujeInvincibles14 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 08:58Malo se spominje kako igra Ward - Prowse za WH ove sezone![]()
Celzi 2 kola zaredom 2 utakmice sezone nam dade
- Shategabri
- Kontakt:
Boehly je napravio ekipu koja je zabavna, to je budućnost fudbala.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.