Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesu napokon uspjeli na derbiju ispuniti arenu od 6 hiljada?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Stvarno dobro izgleda stadion,trava izgleda bas mocno,odma i ljepse za gledati koliko god bila losa utakmica.
Nedo dragi Bog.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
PRESTANI još si i mene navukao da pocnem pisati o tomeKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:11Jesu napokon uspjeli na derbiju ispuniti arenu od 6 hiljada?

Moze vise primiti stadion rodjeni.Devedesetka je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:12PRESTANI još si i mene navukao da pocnem pisati o tomeKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:11Jesu napokon uspjeli na derbiju ispuniti arenu od 6 hiljada?![]()
FK SARAJEVO.
Opasan Velež za sad, hajmo gol, hajmo
na tv ovaj teren stvarno dobro izgleda, nema govora.
nevjerovatno da jedini teren koji lose izgleda je pod BB a poslednji radjen?!
nevjerovatno da jedini teren koji lose izgleda je pod BB a poslednji radjen?!
-
- Kontakt:
Pod BB je iz nekog razloga sfuseren teren, izgleda pregazeno, kao da je star 5 godina. Ne znam do cega je, ali morace se brzo opet radit.
1921
Fakat stadion Veleza odlicno izgleda i stalno se poboljsava. Bolje od onog rugla gdje Zrinjski igra 100 puta. Naravno, bolji takodje od svakog starog stadiona ilu drzavi. Malo po malo, Velez dobi reprezentativan dom.
- invincible1921
- Kontakt:
Bolji velez, zrinski djeluje malo nemotivisa ..trebalo bi da iskoriste ovo
Teren

Teren

=\_1921_/=
Komotno mu je mogao dati crveni za ovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uh ubi Bruno Slobodana
Jel do mog tv-a ili kamera ima neki odsjaj?
Da je svaki teren u ligi kao ovaj tepih u Mostaru i da je svaki sudija nivo Peljte naša liga bi bila zanimljivija i bolja od HNL-a i srbijanske. A onda skontaš da su to neke osnovne stvari i temelji šta jedna liga treba imati, a mi nemamo ni jedno ni drugo i dalje...
Ima ovdje kvaliteta kod nas u i igračima i u trenerima i liga kao liga ima strašan potencijal da bude jako gledljiva i dobra baš radi ovih gradskih rivalstava i dosta velikih klubova sa finom tradicijom koje imamo, fale baš te osnovne stvari infrastruktura i suđenje, i dok je god tako nećemo naprijed.
Ima ovdje kvaliteta kod nas u i igračima i u trenerima i liga kao liga ima strašan potencijal da bude jako gledljiva i dobra baš radi ovih gradskih rivalstava i dosta velikih klubova sa finom tradicijom koje imamo, fale baš te osnovne stvari infrastruktura i suđenje, i dok je god tako nećemo naprijed.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 nov 2023, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zaista lijep prizor na TV-u, od tribina do terena, kao da nije PLBiH. Gledam sad ovog Guliašvilija, šta ti znači kad imaš ispravnu sportsku politiku u klubu, i za igrača i za klub, pošalješ ga na posudbu negdje gdje će biti redovan, bez nekog velikog rezultatskog pritiska, i za rezultat toga dobiješ spremnog igrača koji iza sebe ima odličnu sezonu. U Sarajevu bi debelo grijao klupu. Nešto sam ubjeđen da bi i mi imali višestruke koristi od Lukića kad bi jednu sezonu odradio na posudbi u npr Slogi Doboj, Posušju, Igmanu ili npr našoj filijali u prvoj RS, BSK-u.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ma znam nego ovaj provokator..mma_hz je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:15Moze vise primiti stadion rodjeni.Devedesetka je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:12PRESTANI još si i mene navukao da pocnem pisati o tomeKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:11Jesu napokon uspjeli na derbiju ispuniti arenu od 6 hiljada?![]()

Bice Gulaš strašan kad se vrati kod nas
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 13 nov 2023, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pocelo je par seljacina uz teren dobacivat svaki aut. Steta sto nema kamere i mikrofona s one strane da cujemo repertoar
Sumnjam da se razlikuje od bilo kog stadiona u BIH.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:27Pocelo je par seljacina uz teren dobacivat svaki aut. Steta sto nema kamere i mikrofona s one strane da cujemo repertoar
Sta su ovo digli rodjeni?
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Jes' vidio što ga stari smiruje..tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:27Pocelo je par seljacina uz teren dobacivat svaki aut. Steta sto nema kamere i mikrofona s one strane da cujemo repertoar

Jesi na utakmici?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:27Pocelo je par seljacina uz teren dobacivat svaki aut. Steta sto nema kamere i mikrofona s one strane da cujemo repertoar
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926