Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Tako ti je to kod nas jarane, kad imamo jakog pleja ili krila onda nam fali jak centar, kad imamo jakog centra onda nam fali plej haha taki smo ti mi baksuz uvijekGifron je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:13Meni je fascinantnije da mi, donekle kao kosarkaska nacija, vec 10 godina nemamo novog playmakera koji bi bio pozvan jer je zasluzio i moze dati doprinos igri. A ne da je pozvan samo zato sto bukvalno nemamo nikog na toj poziciji, pa presjedi na klupi svaku mogucu utakmicu masuci peskirima.Ghuraba je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:02Nije to nikakva topla voda, jer svako ko imalo prati ovu reprezentaciju zna gdje smo jaki/slabi. Medjutim, malo mi je glupo izlaziti s tim u javnost, pogotovo jer je Roberson svakako otpao (odlucio je da ovog ljeta sanira tu neku povredu), a za neko novo ime ionako nema vremena.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 21:51Pa dobro je i rekao, mi osim Gegica trenutno nemamo nekog playmakera. Roberson je bio odlicna play, izvlacio nas uvijek sa sutevima za 3, a ovako smo ostali limitirani na toj poziciji
I onda se takvima koji su tu da samo sjede nista ne prigovara, a diskutuje se da li je NBA igrac trebao dobiti poziv ili ne.
Brate Garza ce biti naturalizovani igrac. Alibegovic takođe samo kao naturalizovan moze nastupati
Slazem se potpuno, ali mi jednostavno nemamo klupsku kosarku vec 15+ godina, tako da je to sve donekle i ocekivano. Nakon dobrog pocetka ove sezone, veliku nadu sam polagao u Gatarica, ali sta ce biti s njim nakon teske povrede, to samo Bog dragi zna.Gifron je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:13Meni je fascinantnije da mi, donekle kao kosarkaska nacija, vec 10 godina nemamo novog playmakera koji bi bio pozvan jer je zasluzio i moze dati doprinos igri. A ne da je pozvan samo zato sto bukvalno nemamo nikog na toj poziciji, pa presjedi na klupi svaku mogucu utakmicu masuci peskirima.
I onda se takvima koji su tu da samo sjede nista ne prigovara, a diskutuje se da li je NBA igrac trebao dobiti poziv ili ne.
Mene svaki put iznova zadivi svojim intelektom i cojstvom. Vanzemaljac po svemu ...
Vala da se i hoce negdje pomjeriti,izgubio sam interesovanje za ovaj Portland.
Tačno, on se često znao uništiti za par mjeseci pauze, pogotovo me je to nerviralo dok je igrao u NBA-u.