za ovakve stvari ne postoje opravdanja- Prije pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime kupiti lijekove koje moram piti zbog te embolije. Dabogda on imao bilione, a ne milione, ali, ako ima nesporazum, mora se razgovarati.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Don't believe the hype.
Hajde makar znamo na koga je glup.
Nijedan roditelj ne bi blatio svoje dijete ovako javno. Osim glupih.
Nijedan roditelj ne bi blatio svoje dijete ovako javno. Osim glupih.
Znači imaš različito mišljenje/poglede na život od oca i ne trebaš komunicirati sa njim
Seljačina je lagana riječ. Da tip ima 'kvaku u glavi' i da je papak se vidilo prije par godina kada se prvi put vratio u Tuzlu iz Amerike sa džipom pa prelazio preko livade i parkirao po trotoarima. Pare znaju udariti u glavu. Nagledao se toga po TK od ovih što su radili za američku vojsku i koji su uzimali po 200-300k KM za godinu a da ne pričam o 5 ili 10 miliona dolara...
Bitno da mu je na vjenčanju bio Dino Rađa i Gasol za instagrama.

Seljačina je lagana riječ. Da tip ima 'kvaku u glavi' i da je papak se vidilo prije par godina kada se prvi put vratio u Tuzlu iz Amerike sa džipom pa prelazio preko livade i parkirao po trotoarima. Pare znaju udariti u glavu. Nagledao se toga po TK od ovih što su radili za američku vojsku i koji su uzimali po 200-300k KM za godinu a da ne pričam o 5 ili 10 miliona dolara...
Bitno da mu je na vjenčanju bio Dino Rađa i Gasol za instagrama.
Ma sigurno je ova zena kriva,nece da ima nista sa roditeljima iz neke selendre,a on jado sta ce...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovo je dokaz da je loš čovjek. Sramota.
Vjerovatno ga je otac izyebao za neke pare.
Znam da mu je kupio novu S klasu i kucu uradio, onu seljacku na 5 spratova, bolje receno zgradu.
Znam da mu je kupio novu S klasu i kucu uradio, onu seljacku na 5 spratova, bolje receno zgradu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bez pozadine priče ga ne bih osudjivao, i moj poznanik se nedavno odrekao očevog prezimena pa niti ga to čini lošim čovjekom niti sam se raspitivao šta je u pitanju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Vjerovatno htio otac jos 100k mjesecno da mu sipa na racun. Mada vjerovatno je nesto oko zene, jer ne vjerujem da je stari toliki debil pa da sina zakida za neku ozbiljniju sumu novca. Znam i nju iz vidjenja, a ove djeveruse neke i licno, a sigurno stari nije bas cuo najbolje stvari. Cijelo njeno drustvo su djeca tuzlanske elite i firmasa, koje su blago receno zivile malo nemirnijim zivotom i vazda bile razuzdane po gidama.

Jos se otprilike i poklapa vremenski period s upoznavanjem doticne.
Znam kakvi su to ljudi. Preteški.
Otac sa sinom, brat sa bratom da ne priča, ništa neuobičajeno.
Otac sa sinom, brat sa bratom da ne priča, ništa neuobičajeno.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 31 jul 2023, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nije ovo lijepo nikako, kako kaže od 2017 ne pričaju a tek sad priča o tome. Šta god da je bilo otac je otac i tu milioni postaju nebitni...
nema potpisa
Kad vidis kako se oblači, sve na izvolite. Pametnija sad ona Anelova od nje.AshburtonG je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:03Vjerovatno htio otac jos 100k mjesecno da mu sipa na racun. Mada vjerovatno je nesto oko zene, jer ne vjerujem da je stari toliki debil pa da sina zakida za neku ozbiljniju sumu novca. Znam i nju iz vidjenja, a ove djeveruse neke i licno, a sigurno stari nije bas cuo najbolje stvari. Cijelo njeno drustvo su djeca tuzlanske elite i firmasa, koje su blago receno zivile malo nemirnijim zivotom i vazda bile razuzdane po gidama.![]()
A jesu li njemu roditelji razvedeni?
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ona je i dobra kakve su ostale. Na kraju se skoro sve udale za neke "strane" papke, jer ih iz TZ niko nije imao u opticaju.nerkolfc je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:14Kad vidis kako se oblači, sve na izvolite. Pametnija sad ona Anelova od nje.AshburtonG je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:03Vjerovatno htio otac jos 100k mjesecno da mu sipa na racun. Mada vjerovatno je nesto oko zene, jer ne vjerujem da je stari toliki debil pa da sina zakida za neku ozbiljniju sumu novca. Znam i nju iz vidjenja, a ove djeveruse neke i licno, a sigurno stari nije bas cuo najbolje stvari. Cijelo njeno drustvo su djeca tuzlanske elite i firmasa, koje su blago receno zivile malo nemirnijim zivotom i vazda bile razuzdane po gidama.![]()

Klasicna spika prosjecne imucne gimnazijalke iz GMSa.
-
- Kontakt:
Jel mu bio haver Lillard na svadbi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ni Melo ni Lillard, a toliko lizanje guzova e moj Nurk
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Koliko se može pročitati iz intervjua Jusuf nije razgovarao ni sa majkom a ni sa bratom
Haj sa roditeljima, mada je i to glupo. Al ne kontam sto nije sa mladjim bratom pricao. Sumnjam da mu je on trazio pare ili nesto. Djeluje mi Jusuf ko tip osobe koji ce odyebat 100 osoba i svi ce nesto biti krivi, a on nevinasce. Mada to je opet moje misljenje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.