Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
cisto sumnjam,mada mi ovaj Platini nikad nije mirisaoHarrison je napisao/la:Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
zakljucak: smrdi lik
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ti stvarno imaš izjave za zapisat' života miHarrison je napisao/la:Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
- majestic24
- Kontakt:
mislim ipak da je sreca u pitanju. Ne bi me iznenadilo da dodje Raul na Santiago BernabeuHarrison je napisao/la:Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
a mislim da te nebi ni trebalo iznenadit da vam "opet" Ronaldo utrpa hat-trick na Trafford Oldumajestic24 je napisao/la:mislim ipak da je sreca u pitanju. Ne bi me iznenadilo da dodje Raul na Santiago BernabeuHarrison je napisao/la:Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
Bas bi volio da dobijemo vas, uvijek smo se poigravali sa vama i zajebavali se i na kraju prosli, tako bi i sada bilo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- majestic24
- Kontakt:
Nakon osmogodisnjeg zaustavljanja u 1/8 finala ,morao bi s dozom opreza govoriti malo. Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ne kontam poredenje...a i ne znam kako je to nasa odbrana sranje a to nam je daleko najaci dio ekipemajestic24 je napisao/la: Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Naravno da je stela, UEFA zeli novac..Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
RMCF je mamac za sve, evo i kroz ove duele su dobili jako puno novca, sumnjam moze biti srece, ali..npr.duel Bayern.M-Inter.M
RMCF ne gine neko od ManU, Barce, Chelsea, o Intera zbog toga stoje Mou bio trener njihov tj. aktuelni prvaci..
Kakav S04, Sahtar, Totenham
Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 mar 2011, 00:15, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Gdje ga nađe živ biomajestic24 je napisao/la:Nakon osmogodisnjeg zaustavljanja u 1/8 finala ,morao bi s dozom opreza govoriti malo. Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
Ferdinand i Vidić odigraju 5 tekmi u sezoni zajedno.Lucio i Samuel nisu više kao sa Mourinhom.Pepe Carvalho najjači stoperski par na svijetu nakon Vidić Ferdinand ali kao što sam iznad napisao prečesto je povrijeđen ili Ferdinand ili Vidić.majestic24 je napisao/la:Nakon osmogodisnjeg zaustavljanja u 1/8 finala ,morao bi s dozom opreza govoriti malo. Vasa obrana je s.ranje.Lako je bacati Crisa i Lovrena,mislis da ce to ici proitv Ferdinanda i Vidica ili Lucia i Samuela???
Ja bi volio Schalke,Tottenham ili Inter to su 3 najlošije ekipe.Barcu,Manchestera i Shaktara svakako treba odložit što je više moguće
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Barca vam je suđena sad odmah u cetvrt finalu i nova poniženja.
Cuj Carvalho Pepe najjaci par stopera na svijetu
pa da, to su oni što petarde primaju ko od šale....svaki cigo svog konja fali 
Cuj Carvalho Pepe najjaci par stopera na svijetu
- majestic24
- Kontakt:
Ako je tako,onda Realu i Manchesteru neginu protivnici Tottenham i Schalke. Da li bi bilo jace utakmice od Real M - Manchester United u polufinalu???Los_Blanos2 je napisao/la:Naravno da je stela, UEFA zeli novac..Nama ne gine Inter, u to sam nekako previse siguran, a ono zrijebanje koliko god se cinilo da je sve posteno mislim da ipak ima nacin kako oni stele parove.
RMCF je mamac za sve, evo i kroz ove duele su dobili jako puno novca, sumnjam moze biti srece, ali..npr.duel Bayern.M-Inter.Mima jos duela koje nebi sada nabrajao..
RMCF ne gine neko od ManU, Barce, Chelsea, o Intera zbog toga stoje Mou bio trener njihov tj. aktuelni prvaci..
Kakav S04, Sahtar, Totenhamako dobijemo nekog od ovih timova postavljam avatar tj.logo znak u njihovu cast, avatar ce ostati do prvog duela 1/4
Imali ko jos dase pridruzje ideji
Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
Ne želim više s tobom da se prepirem ipak imamo istog čovjeka na avataru,ali šta je tebi neobično što svako svoje konje fali za tebe je Alves najbolji desni bek na svijetu,Messi najbolji fudbaler svijeta dok su za mene to Arbeloa i Ronaldoizzo je napisao/la:Barca vam je suđena sad odmah u cetvrt finalu i nova poniženja.
Cuj Carvalho Pepe najjaci par stopera na svijetu![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
ma znamo ko je uvijek bio miljenik sreće
jedan od ova tri tima sigurno dobija Mančester United
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jedna tekma nije mjerilo kvaliteta o jeste, ehhh..izzo je napisao/la:Barca vam je suđena sad odmah u cetvrt finalu i nova poniženja.
Pepe, Carvlaho, Marcelo, S.Ramos za sada vrlo vrlo solidni, za razliku kad smo nekad primali u prosijeku po 2 gola po tekmi, ne samo u gostima, nego i kod kuce...
RMCF jos nije primio gola u LP ove sezone kod kuce
Danas Xabi haman 12.000km
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 mar 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Zašto svi smatraju Shaktar za slabu ekipu oni su top4 u Evropi trenutno uz Barcu,Reala i Unitedalegenda reala je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
jasta suLBJ MVP je napisao/la:Zašto svi smatraju Shaktar za slabu ekipu oni su top4 u Evropi trenutno uz Barcu,Reala i Unitedalegenda reala je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Los_Blanos2
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Zašto svi smatraju Shaktar za slabu ekipu oni su top4 u Evropi trenutno uz Barcu,Reala i Unitedalegenda reala je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
Pa eto upravo zato volio bih Sahtara jer su iz top4
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 mar 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Taj strašni RMFC nije izgubio tekme u prvenstvu dok nije došao na Nou Camp ,pa onda fasovao po guzovima 5 komada i još dobro prošao na kraju (a prije toga su iskaratali Bilbao sa 5 i Ajax u gostima sa 4 komada).Los_Blanos2 je napisao/la:jedna tekma nije mjerilo kvaliteta..izzo je napisao/la:Barca vam je suđena sad odmah u cetvrt finalu i nova poniženja.
Pepe, Carvlaho, Marcelo, S.Ramos za sada vrlo vrlo solidni, za razliku kad smo nekad primali u prosijeku po 2 gola po tekmi, ne samo u gostima, nego i kod kuce...
RMCF jos nije primio gola u LP ove sezone kod kuce
Kod tebe je pogrešna percepcija, Bilbao, Ajax,Lyon i slicno nisu mjerila kvalitete vaše odbrane.
- legenda reala
- Kontakt:
ma kad si ti šta znao ,kakav crni Shaktar oni jesu jaki ali za nešta više nemaju oni kvalitet ,kako li ih Arsenal dobi 5:1(nemoj mi reći kako oni dobiše Arsenal)patili se sa Partizanom u grupiLBJ MVP je napisao/la:Zašto svi smatraju Shaktar za slabu ekipu oni su top4 u Evropi trenutno uz Barcu,Reala i Unitedalegenda reala je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la: Totenham, Sahtar, S04
Sanse su nam 5%
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.