Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
manite se nurkica i njegovog privatnog zivota, ono sto mene brine je sto ce takav 'nikakav' doci za koji dan u repku i nece biti fokusiran.
tacno se vidi zasto smo supak evrope po svim pitanjima gdje se slavi zlostavljac i pita se zrtva zasto si ga se odrekao, bolesno društvo do bola
Ja i? Ne znaš nikoga sa lošim familijarnim odnosima čitav život, a sve izgleda kako treba sa strane?Kaunas je napisao/la: ↑01 avg 2023, 11:32"On je ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život."
Znači ovo ne traje od jučer, već od djetinjstva a da je takvo nešto tek saznao nema šanse. Na kraju krajeva i njega je zlostavljao, da nije i to tek sad saznao možda?
Priča koja i nije baš uvjerljiva.
- AshburtonG
- Kontakt:
A njemu ce to jako tesko pasti...

Jos od onih izleta u medijima gdje je otvoreno kritizirao izbor igraca (Garza) se vidjelo da se njemu bas i ne igra. Doduse, nije da ne izgleda kao mrtva macka na parketu i za Blazerse.
O tome i pisem. Doci ce bez treninga, sa tim privatnim sranjima, nece biti ni na 50% a uzeti ce minute momcima koji su tu od pocetka.AshburtonG je napisao/la: ↑01 avg 2023, 12:17A njemu ce to jako tesko pasti...![]()
Jos od onih izleta u medijima gdje je otvoreno kritizirao izbor igraca (Garza) se vidjelo da se njemu bas i ne igra. Doduse, nije da ne izgleda kao mrtva macka na parketu i za Blazerse.
da je nas najbolji igrac uz musu jeste, ali tesko cemo nesto dobiti od njega ovo ljeto.
Brate dragi, ako nisi u mogucnosti dati 100% od sebe, otkazi. Ovako ce samo nama zivce drkat, a i sebe. Imas privatnih problema, dobro, zao nam je. Makar ces i sebe i nas postediti lose igre
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakvu je sezonu odigrao dovoljno govori i to da mu je highlight godine svadja s ocem. Vec par godina Nurkic nije ozbiljan kosarkas, nazalost prije svega po reprezentaciju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Najsmješnije je što večina ovih koji kritikuju Jusufa ustajala u gluho doba noći kad sav normalan svijet spava da ga gleda.....
Kritikovati Juku je ok ako za to ima osnova.
Čovjek je na Eurobasketu odigrao super, ginuo. Igrao u prosjeku 30min po utakmici.
Da ga nije bilo, malo sutra bi se radovali.
A bio je tu i kad smo uzeli Francusku. Odazivao se uvijek kad mu je to NBA ugovor dozvoljavao.
Pustite privatni život.
Nek on dodje zdrav i prav, ima da podere ove levate.
Čovjek je na Eurobasketu odigrao super, ginuo. Igrao u prosjeku 30min po utakmici.
Da ga nije bilo, malo sutra bi se radovali.
A bio je tu i kad smo uzeli Francusku. Odazivao se uvijek kad mu je to NBA ugovor dozvoljavao.
Pustite privatni život.
Nek on dodje zdrav i prav, ima da podere ove levate.
Da,da trebala je i onda Jelena Dokic zvati Oca na svadbuBundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:05Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi![]()

-
- Kontakt:
Ne svaljujem ni na koga niti me zanima to. Kažem jer će mu biti žao kada mu otac umre a on s njim nije pričao, taman da je najveće smeće na svijetu. Dok je živ barem bi trebali pričati jedno s drugim jer kad ode pod zemlju onda je kasno. Da je meni sa rahmetli ocem popričati, a ovako ljudima roditelji živi a oni s njima ni ne pričaju. Shvatit ćete kad izgubite roditelja.lumani je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:22Da,da trebala je i onda Jelena Dokic zvati Oca na svadbuBundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:05Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi![]()
Kod Bosnje Babo prebije familiju i opet je glavni baja na selu
Svako živi svoj život ,svakoga se čovjek može odreći :salutMene samo zanima kako Bosnjo svali sve mladu
![]()
![]()
Treba ga Beciragic ostavit kuci,nema od njega nista za ovu akciju, moze samo probleme napravit.
Garza, Miki i Kameni, pa da vidimo na cemu smo.
Steta pa ovaj momak nije imao neku osobu koja ce ga malo navigirat kroz zivot...I u Dameu je trazio zastitnika. Inace mu je pravo glupo da ovo iznosi u javnost, gasi požar benzinom..
Garza, Miki i Kameni, pa da vidimo na cemu smo.
Steta pa ovaj momak nije imao neku osobu koja ce ga malo navigirat kroz zivot...I u Dameu je trazio zastitnika. Inace mu je pravo glupo da ovo iznosi u javnost, gasi požar benzinom..
Roditelji su bitni ,ali roditeljima djeca treba da budu bitnijaBundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:27Ne svaljujem ni na koga niti me zanima to. Kažem jer će mu biti žao kada mu otac umre a on s njim nije pričao, taman da je najveće smeće na svijetu. Dok je živ barem bi trebali pričati jedno s drugim jer kad ode pod zemlju onda je kasno. Da je meni sa rahmetli ocem popričati, a ovako ljudima roditelji živi a oni s njima ni ne pričaju. Shvatit ćete kad izgubite roditelja.lumani je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:22Da,da trebala je i onda Jelena Dokic zvati Oca na svadbuBundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:05Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi![]()
Kod Bosnje Babo prebije familiju i opet je glavni baja na selu
Svako živi svoj život ,svakoga se čovjek može odreći :salutMene samo zanima kako Bosnjo svali sve mladu
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pa roditeljima djeca i jesu obično dosta bitnija. Samo kažem da nije lako biti roditelj, nije sve crno ili bijelo. Najviše se to shvati kada čovjek odraste ili postane i sam roditelj.
Napraviti dijete i biti "roditelj" nije ista stvar.Bundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:36Pa roditeljima djeca i jesu obično dosta bitnija. Samo kažem da nije lako biti roditelj, nije sve crno ili bijelo. Najviše se to shvati kada čovjek odraste ili postane i sam roditelj.
Koliko znam govana, vecinom muskarci koji nisu nikakvi roditelji.
Imas ovi nasih propalica, djeca dobiju pare za rodjendan, stari uzme pare ode u kafanu prokocka i popije.
Hariz je sa javnim napadanjem dokazao ono suprotno.Bundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:36Pa roditeljima djeca i jesu obično dosta bitnija. Samo kažem da nije lako biti roditelj, nije sve crno ili bijelo. Najviše se to shvati kada čovjek odraste ili postane i sam roditelj.
-
- Kontakt:
Znam i ja. I opet ne znaš pozadinu, znaš ono što ti se servira. Kriju ljudi dosta stvari. Ja ovdje govorim zbog Nurkića samoga, kakav god da mu je otac, njemu će biti žao što nije pričao s njim kada onaj umre. Njega će to jesti. Ako ništa, zaslužio je da priča s njim zbog toga što ga je podigao, hranio, školovao. Šta kod da je bilo iza kulisa barem mu duguje toliko da priča s njim. Ne branim lika, moguće i da jeste teški ološ samo govorim da ljudi često i previde neke stvari. Ima ljudi ostave bebu u kontejnerima. E, takvim likovima ne duguješ ništa, možeš ih poslati u pm.
Ne znamo ni ti ni ja. Al valjda Jusuf zna.Bundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 14:05Znam i ja. I opet ne znaš pozadinu, znaš ono što ti se servira. Kriju ljudi dosta stvari. Ja ovdje govorim zbog Nurkića samoga, kakav god da mu je otac, njemu će biti žao što nije pričao s njim kada onaj umre. Njega će to jesti. Ako ništa, zaslužio je da priča s njim zbog toga što ga je podigao, hranio, školovao. Šta kod da je bilo iza kulisa barem mu duguje toliko da priča s njim. Ne branim lika, moguće i da jeste teški ološ samo govorim da ljudi često i previde neke stvari. Ima ljudi ostave bebu u kontejnerima. E, takvim likovima ne duguješ ništa, možeš ih poslati u pm.
Mozda se to vec dugo vuce.
Mozda mu je stari zesce gofno da se nesto ne moze oprostiti a moze biti da je i Jusuf.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.