Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

babino
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la babino » 01 avg 2023, 11:41

manite se nurkica i njegovog privatnog zivota, ono sto mene brine je sto ce takav 'nikakav' doci za koji dan u repku i nece biti fokusiran.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 01 avg 2023, 11:59

tacno se vidi zasto smo supak evrope po svim pitanjima gdje se slavi zlostavljac i pita se zrtva zasto si ga se odrekao, bolesno društvo do bola

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 01 avg 2023, 12:02

Kaunas je napisao/la:
01 avg 2023, 11:32
lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 11:27
Kaunas je napisao/la:
01 avg 2023, 11:25

Ma da maltretirao ih zadnjih 2 godine a prije toga sve super bilo ovaj bio i na utakmicama sve regularno. To je dio koji se ne uklapa.
Možda je Mama šutila kao i 80% našeg naroda :!: :?:

Znaš li kada je Košarkaš KK Bosne ubio Mamu zbog oca???
"On je ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život."

Znači ovo ne traje od jučer, već od djetinjstva a da je takvo nešto tek saznao nema šanse. Na kraju krajeva i njega je zlostavljao, da nije i to tek sad saznao možda?
Priča koja i nije baš uvjerljiva.
Ja i? Ne znaš nikoga sa lošim familijarnim odnosima čitav život, a sve izgleda kako treba sa strane?

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 01 avg 2023, 12:17

babino je napisao/la:
01 avg 2023, 11:41
manite se nurkica i njegovog privatnog zivota, ono sto mene brine je sto ce takav 'nikakav' doci za koji dan u repku i nece biti fokusiran.
A njemu ce to jako tesko pasti... :kafa:
Jos od onih izleta u medijima gdje je otvoreno kritizirao izbor igraca (Garza) se vidjelo da se njemu bas i ne igra. Doduse, nije da ne izgleda kao mrtva macka na parketu i za Blazerse.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 avg 2023, 12:31

AshburtonG je napisao/la:
01 avg 2023, 12:17
babino je napisao/la:
01 avg 2023, 11:41
A njemu ce to jako tesko pasti... :kafa:
Jos od onih izleta u medijima gdje je otvoreno kritizirao izbor igraca (Garza) se vidjelo da se njemu bas i ne igra. Doduse, nije da ne izgleda kao mrtva macka na parketu i za Blazerse.
O tome i pisem. Doci ce bez treninga, sa tim privatnim sranjima, nece biti ni na 50% a uzeti ce minute momcima koji su tu od pocetka.

da je nas najbolji igrac uz musu jeste, ali tesko cemo nesto dobiti od njega ovo ljeto.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 avg 2023, 12:41

Brate dragi, ako nisi u mogucnosti dati 100% od sebe, otkazi. Ovako ce samo nama zivce drkat, a i sebe. Imas privatnih problema, dobro, zao nam je. Makar ces i sebe i nas postediti lose igre
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 13:05

Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 avg 2023, 13:07

Kakvu je sezonu odigrao dovoljno govori i to da mu je highlight godine svadja s ocem. Vec par godina Nurkic nije ozbiljan kosarkas, nazalost prije svega po reprezentaciju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 01 avg 2023, 13:13

Najsmješnije je što večina ovih koji kritikuju Jusufa ustajala u gluho doba noći kad sav normalan svijet spava da ga gleda.....

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2023, 13:16

Sarmica je napisao/la:
01 avg 2023, 13:13
Najsmješnije je što večina ovih koji kritikuju Jusufa ustajala u gluho doba noći kad sav normalan svijet spava da ga gleda.....
Da, I opet ce kad je to droga :(

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 01 avg 2023, 13:21

Kritikovati Juku je ok ako za to ima osnova.
Čovjek je na Eurobasketu odigrao super, ginuo. Igrao u prosjeku 30min po utakmici.
Da ga nije bilo, malo sutra bi se radovali.
A bio je tu i kad smo uzeli Francusku. Odazivao se uvijek kad mu je to NBA ugovor dozvoljavao.
Pustite privatni život.
Nek on dodje zdrav i prav, ima da podere ove levate.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 avg 2023, 13:22

Bundesliga je napisao/la:
01 avg 2023, 13:05
Kakav god da mu je otac, trebao ga je zvati na svadbu i barem da razgovaraju. Ne moraš ti biti s njim dobar, ali bit će mu žao kad ode pod zemlju a oni bili u zavadi ;)
Da,da trebala je i onda Jelena Dokic zvati Oca na svadbu :mrgreen: Kod Bosnje Babo prebije familiju i opet je glavni baja na selu :damn: Svako živi svoj život ,svakoga se čovjek može odreći :salutMene samo zanima kako Bosnjo svali sve mladu :rol: :kralj:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 13:27

lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 13:22
Da,da trebala je i onda Jelena Dokic zvati Oca na svadbu :mrgreen: Kod Bosnje Babo prebije familiju i opet je glavni baja na selu :damn: Svako živi svoj život ,svakoga se čovjek može odreći :salutMene samo zanima kako Bosnjo svali sve mladu :rol: :kralj:
Ne svaljujem ni na koga niti me zanima to. Kažem jer će mu biti žao kada mu otac umre a on s njim nije pričao, taman da je najveće smeće na svijetu. Dok je živ barem bi trebali pričati jedno s drugim jer kad ode pod zemlju onda je kasno. Da je meni sa rahmetli ocem popričati, a ovako ljudima roditelji živi a oni s njima ni ne pričaju. Shvatit ćete kad izgubite roditelja.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 01 avg 2023, 13:29

Treba ga Beciragic ostavit kuci,nema od njega nista za ovu akciju, moze samo probleme napravit.

Garza, Miki i Kameni, pa da vidimo na cemu smo.

Steta pa ovaj momak nije imao neku osobu koja ce ga malo navigirat kroz zivot...I u Dameu je trazio zastitnika. Inace mu je pravo glupo da ovo iznosi u javnost, gasi požar benzinom..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 avg 2023, 13:32

01 avg 2023, 13:27
lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 13:22
Ne svaljujem ni na koga niti me zanima to. Kažem jer će mu biti žao kada mu otac umre a on s njim nije pričao, taman da je najveće smeće na svijetu. Dok je živ barem bi trebali pričati jedno s drugim jer kad ode pod zemlju onda je kasno. Da je meni sa rahmetli ocem popričati, a ovako ljudima roditelji živi a oni s njima ni ne pričaju. Shvatit ćete kad izgubite roditelja.
Roditelji su bitni ,ali roditeljima djeca treba da budu bitnija :salut: Svako sebi gradi život.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 13:36

lumani je napisao/la:
01 avg 2023, 13:32
Roditelji su bitni ,ali roditeljima djeca treba da budu bitnija :salut: Svako sebi gradi život.
Pa roditeljima djeca i jesu obično dosta bitnija. Samo kažem da nije lako biti roditelj, nije sve crno ili bijelo. Najviše se to shvati kada čovjek odraste ili postane i sam roditelj.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 avg 2023, 13:55

01 avg 2023, 13:36
lumani je napisao/la:
Pa roditeljima djeca i jesu obično dosta bitnija. Samo kažem da nije lako biti roditelj, nije sve crno ili bijelo. Najviše se to shvati kada čovjek odraste ili postane i sam roditelj.
Napraviti dijete i biti "roditelj" nije ista stvar.
Koliko znam govana, vecinom muskarci koji nisu nikakvi roditelji.
Imas ovi nasih propalica, djeca dobiju pare za rodjendan, stari uzme pare ode u kafanu prokocka i popije.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 avg 2023, 14:01

01 avg 2023, 13:36
lumani je napisao/la:
Hariz je sa javnim napadanjem dokazao ono suprotno.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2023, 14:05

soko je napisao/la:
01 avg 2023, 13:55
Imas ovi nasih propalica, djeca dobiju pare za rodjendan, stari uzme pare ode u kafanu prokocka i popije.
Znam i ja. I opet ne znaš pozadinu, znaš ono što ti se servira. Kriju ljudi dosta stvari. Ja ovdje govorim zbog Nurkića samoga, kakav god da mu je otac, njemu će biti žao što nije pričao s njim kada onaj umre. Njega će to jesti. Ako ništa, zaslužio je da priča s njim zbog toga što ga je podigao, hranio, školovao. Šta kod da je bilo iza kulisa barem mu duguje toliko da priča s njim. Ne branim lika, moguće i da jeste teški ološ samo govorim da ljudi često i previde neke stvari. Ima ljudi ostave bebu u kontejnerima. E, takvim likovima ne duguješ ništa, možeš ih poslati u pm.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 avg 2023, 15:59

01 avg 2023, 14:05
soko je napisao/la:
01 avg 2023, 13:55
Znam i ja. I opet ne znaš pozadinu, znaš ono što ti se servira. Kriju ljudi dosta stvari. Ja ovdje govorim zbog Nurkića samoga, kakav god da mu je otac, njemu će biti žao što nije pričao s njim kada onaj umre. Njega će to jesti. Ako ništa, zaslužio je da priča s njim zbog toga što ga je podigao, hranio, školovao. Šta kod da je bilo iza kulisa barem mu duguje toliko da priča s njim. Ne branim lika, moguće i da jeste teški ološ samo govorim da ljudi često i previde neke stvari. Ima ljudi ostave bebu u kontejnerima. E, takvim likovima ne duguješ ništa, možeš ih poslati u pm.
Ne znamo ni ti ni ja. Al valjda Jusuf zna.
Mozda se to vec dugo vuce.
Mozda mu je stari zesce gofno da se nesto ne moze oprostiti a moze biti da je i Jusuf.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.