ako nam oni uzmu titulu,bice ono "uzmi ubij,pa se pistolj"

Moderator/ica: vlakanje
nemoj samo bogati da mi nekom govorimo o posjeti. Grad od 250 000 do 300 000 ljudi, borac ubjedljivo prvi i sve to, pa opet spadnemo sa prosjeka od 8000 na prosjek od 2000 do 3000? je napisao/la:А " посјета, $ 2 500 $...
E moj ti,pojma ti nemas ko je sve pisao na ovoj temi,i kakve su se diskusije vodile,jako kvalitetne,da bi nam pozavidjeli i mnogo jaci klubovi.Lupetanje je ovo sto ti,Dule i vecina ostalih pisete,cast izuzetcima.SrdjanBL je napisao/la:Citao sam tu "Kolumu" ma finih stavri ali iskreno ima i lupetanja, kao npr. ono da Borac formira svoju fudbalsu akademiju kao sto FMP ima kosarksaku... Tesko ce to ici, ali eto nije losa ideja
avenija je napisao/la:ocekujem utakmicu koja ce nadmasiti kvalitetom i lige u okruzenju !
Neka Borac pobjedi ako je bolji ali ako ne zasluzi neka sudije ne pomazu toliko ..
u zenici zivim ..i jesu ispred sve se zna ..tikvan je napisao/la:avenija je napisao/la:ocekujem utakmicu koja ce nadmasiti kvalitetom i lige u okruzenju !
Neka Borac pobjedi ako je bolji ali ako ne zasluzi neka sudije ne pomazu toliko ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"nadmašiti",gdje živiš čovječe???
Čast Borcu,ali ako si gledao juče vječiti derbi u Srbiji,mogao si valjda skontat koliko su razredi oni ispred,bar pola milenijuma.
A šta je kompromis? Da budu 2 predsjednika i suspenzija reprezentacijetatamata2 je napisao/la:Razmatra se prijedlog,da napravimo neki dogovor,da i mi popustimo,eto nek suspenduju reprezentaciju ako bas mora,al klubove nek ne diraju.Vidjecemo hoce li biti prihvacen.Shaban je napisao/la:Banjalučani kako ćete se postaviti spram uprave ako Borac uzme titulu prvaka BiH a bude mu zabranjeno igrati u Europi zbog suspenzije Saveza a za koju su glasali i predstavnici vašega kluba
nemas ti sta razmisljat i razmatrat vec ces raditi kako ti uefa i fifa kaze .tatamata2 je napisao/la:Shaban je napisao/la:Banjalučani kako ćete se postaviti spram uprave ako Borac uzme titulu prvaka BiH a bude mu zabranjeno igrati u Europi zbog suspenzije Saveza a za koju su glasali i predstavnici vašega kluba
Ima Borac dovoljno para,samo je pitanje hoces-neces,nema volje.Nije prioritet.SrdjanBL je napisao/la:tatamata2, zasto je moje lupetanje? Zar ti stvarno mislis da Borac kao klub i Banjaluka kao grad moze da finansira fudbalsku akademiju, znas li ti koja su to ulaganja, u infrastrukturu prije svega u kadar itd. Mislim da se za to, za sada nema para, ali ideja kao ideja nije losa.
У ' су $ "? ?"?tikvan je napisao/la:avenija je napisao/la:ocekujem utakmicu koja ce nadmasiti kvalitetom i lige u okruzenju !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"nadmašiti",gdje živiš čovječe???
Čast Borcu,ali ako si gledao juče vječiti derbi u Srbiji,mogao si valjda skontat koliko su razreda oni ispred,bar pola milenijuma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.