Bitno da ti znaš imam li šta pokazati.mma_hz je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:24Dà se ne lazemo ,da imas sta pokazati ,pokazao bi.
Tema je Anel Ahmedhodzic,sportski segment.Nisu tetovaze negove zene tema.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Davidoffgold
- Kontakt:
De momci opusteno, njegova zena, njegov instagram. Ni meni se ne svidja kad se neko tetovira, pogotov zensko (vjerovatno se i ona sad kaje) ali do sada realno nemaju nikakav skandal njih dvoje i bas su oke.
Une vie honorable est une vie éternelle
Ko i City kad je Ake na beku umjesto Gvardiola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al zato tudje analiziras i podjebajes.Komedija si ziva.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Gayloby ga izbacuje iz ekipe. Pa ti nemoj nosit dugine boje. 
A i ti si baš moralan, svaka čast.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nije lako ni Anelu pored ovakvog covjeka. Sve javno govori frajer bgt 
BašČelik!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Forumski puk je davno jos detektovao ovaj problem, a pojedini ga branili.
Nisa ga omađijala pošteno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AndreWilliams
- Kontakt:
Treba pokrenuti peticiju #freeAnel
-
Sindikat12
- Kontakt:
Jaooo Mirso, pa je li moguce.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nije mi jasna jedna stvar, hajde Anel malo losije prica/pise nas jezik. To mi je razumljivo momak je rodjen tamo, i ovo sto prica je odlicno. Medjutim gledam par ovih postova od Mirse, fakat je los sa pisanjem naseg jezika. Ne razumijem imam i ja rodbine vani ali brate sasvim uredno ljudi pisu govore naski. Yebo te on ko' da je rodjen tamo pa ne zna.
Une vie honorable est une vie éternelle
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nema ti to veze s dijasporom, nego odakle si otišao da bi došao u dijasporu.Davidoffgold je napisao/la: ↑26 dec 2023, 15:40Nije mi jasna jedna stvar, hajde Anel malo losije prica/pise nas jezik. To mi je razumljivo momak je rodjen tamo, i ovo sto prica je odlicno. Medjutim gledam par ovih postova od Mirse, fakat je los sa pisanjem naseg jezika. Ne razumijem imam i ja rodbine vani ali brate sasvim uredno ljudi pisu govore naski. Yebo te on ko' da je rodjen tamo pa ne zna.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.