FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo je cudno da Eldar nije skupio ni minutu za Lokomotivu dok naprimjer Nail Omerovic svaku igra za Osijek pa Sucic u Dinamu onda Sakota u Slaven Belupu cak i Advan Kadusic igra..Ocito da je prerano nakon tragedije napustio Tuzlu ocito nedovoljno psihicki pripremljen trenutno on je zagonetka jer imamo primjer Ilicica koji je nakon razvoda sa zenom propao
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nista ja nemam protiv Mehmedovica. Ima puno klubova u Bosni gdje se moze ozivljavati karijera. Sarajevo koje ima najjace uslove u drzavi to sebi ne smije dozvoliti.
Isti slucaj sa Ilievom, koji je imao povredu, pa branio par utakmica, pa ga opet nigdje nije bilo u rosteru.
Dobro su poceli sa Miomirom, i Julardzijom koji su odma mogli pomoci ekipi.
Ali evo i oni poceli ko i ovi prije njih.
Isti slucaj sa Ilievom, koji je imao povredu, pa branio par utakmica, pa ga opet nigdje nije bilo u rosteru.
Da mu je umjesto Mehmedović, prezime neko egzotično i da dolazi iz Kolumbije, drugačije bi se pričalo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ni Krdžalić i Karić također nisu dobili minute, gledao sam na TM, samo 2 zadnja vezna im igraju konstantno ovi ostali na kapaljku il' nikako.zgembo89 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 17:10Malo je cudno da Eldar nije skupio ni minutu za Lokomotivu dok naprimjer Nail Omerovic svaku igra za Osijek pa Sucic u Dinamu onda Sakota u Slaven Belupu cak i Advan Kadusic igra..Ocito da je prerano nakon tragedije napustio Tuzlu ocito nedovoljno psihicki pripremljen trenutno on je zagonetka jer imamo primjer Ilicica koji je nakon razvoda sa zenom propao
ne znam moze li Mehmedovic biti zelja Rozmana, jer ne znam gdje ga je mocao pratiti zadnjih 6 mjeseci.
Uglavnom vidjet cemo kako ce se decko uklopiti, mada zabrinjava cinjenica da nije dobio ni minutu fudbala u Lokomotivi.
Uglavnom vidjet cemo kako ce se decko uklopiti, mada zabrinjava cinjenica da nije dobio ni minutu fudbala u Lokomotivi.
Mehmedović, zaštićeno godište uvijek treba jedan u igri a 2 na klupi. Mislim da je dobar potez,dovesti mladog igrača koji ima iskustva igranja bar u našoj PLBIH. Šta je sa onim bekom što je u Slobodi,vraća li se ili ostaje još na pozajmicu?
Pa ni Rahmanović nije došao u nekoj vrhunskoj formi. Naprotiv, 2 loše sezone u Mariboru pa jedna ok sezona u Celju da bi došao u FKS i pokidao. Mehmedović je pokazao da zna igrati u našoj ligi i siguran sam da će biti dobar još je momak 2003. Isto ko da smo doveli nekog penzionera kojem je zadnja sezona u zivotu, a ne provjernog mladog igraca. Boze moj nije dobio priliku u HNLu ovdje sigurno hoce i pokazat ce sta zna.
- napoleon72
- Kontakt:
Sta ti ima odmah pomagat igrac kojeg dovodis uoci zimskih priprema. Svakako svi krecu fakticki od nule. Benko nije mogao igrat cijelu jesen, prosao zimske pripreme sa ekipom i odmah to proljece pokidao. Po meni je ovo pravo vrijeme za ovakve transfere jer sklapas ekipu za narednu sezonu, tad ce sva ova pojacanja proci dvoje pripreme s timom. Ove sezone titulu svakako ne mozemo osvojit a sanse da izgubimo Evropu su minimalne.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 dec 2023, 17:12Nista ja nemam protiv Mehmedovica. Ima puno klubova u Bosni gdje se moze ozivljavati karijera. Sarajevo koje ima najjace uslove u drzavi to sebi ne smije dozvoliti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mehmedovicu ako bude trebalo vremena (6 mjeseci) da se vrati poslat ga u slobodu ili velez ili igman pod uslovom da igra. ANICIC IMA 35 gidina teska povreda ugovor istice za 6 mjeseci mehmedovic je super dopuna. Vjerujem da nece dobit priliku sad da igra ako bude zahrdjo. Odradice pripreme dobice minutazu napriprmnim utakmicama i ti je to..
Buljubasic celik su igraci koji ce se forsirat za pravilo u21, ako ovaj bude hrdjav,..
Za GOLMANA JESTE OPASNO COVJEK JE konstantno povrijdjen, a Rogic je nikakva alternativa i on ako bude branio i 5 mjesto upitno
Buljubasic celik su igraci koji ce se forsirat za pravilo u21, ako ovaj bude hrdjav,..
Za GOLMANA JESTE OPASNO COVJEK JE konstantno povrijdjen, a Rogic je nikakva alternativa i on ako bude branio i 5 mjesto upitno
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 dec 2023, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa jbt momku je 20 godina, ne treba njemu puno fizicki da se spremi, evo taman ce proci zimske pripreme.
Nadam se da se neće bježati od igranja dvojice ili trojice, ako se može, U21 igrača u prvih 11.
Sretno Mehmedoviću!
Sretno Mehmedoviću!
-
- Kontakt:
Sta mu se desilo roditeljima? On kao on nije problem,odabrao je Lokomotivu prije nas i to je to. Poenta moje price je da mi imamo u akademiji ovakve igrace mozda i bolje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2023, 17:33Preteska sudbina je zatekla momka sa tek 19 godina.Nedo Allah nikome i sigurno je i to usporilo njegov napredak za 200%.I on je covjek,valja se vratiti nakon toga.A prije toga je pokazivao da zna i da moze.Nemamo sta puno izgubiti,pohvalno sto mu se dala prilika.Njemu nije 28 godina pa da ozivljava karijeru nego tek 20.Radije cu njega istrpiti nego TSS i Penarandu da me yebu direkt u mozak za atomsku platu.
Dobro ti nama dosao Eldare i da uskoro ponude za tebe budu kao i za Renana... 

-
- Kontakt:
Hajd prestanite na forumu pisati o tom.
Dosta ljudi to ne zna i nema potrebe da igra s tim teretom. Bolestan smo narod ako mu ne krene dobro iskoristit će se protiv njega.
Sretno momku.
Dosta ljudi to ne zna i nema potrebe da igra s tim teretom. Bolestan smo narod ako mu ne krene dobro iskoristit će se protiv njega.
Sretno momku.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I jos davno prije njih Osmanhodzicnapoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 15:18Sto se Mehmedovica tice, nisam odusevljen, al generalno smo znali ubost sa Tuzlacima. Merso i Rahmanovic su ikone kluba i ponajbolji spic i desetka u zadnjih 15ak godina. Amer Bekic takodje veliki profesionalac i borac. Almir Bekic jest bio los al takodje profesionalac i "insan", nije bio mina u svlacionici nit neki bojkotas, to sto nije imao kvalitet je druga stvar. Saric tu i tamo, kod nas se nije aman pokazao al poslije je dobacio i do reprezentacije. Said u prvom mandatu najbolji igrac ekipe, u drugom ga niko nije ni zelio al et. Tako da mislim da i od Mehmedovica mozemo dobit dobre stvari.

Inače kada su u Zrinjski došli Janković i Ćuže došli su kao top igrači u top formama i sa hiljadama odigranih minuta 

Ma pusti, stalno se traži neka sitnica. I ja bih volio igrača koji je i u formi i sa dobrom karijerom i koji je mlad i koji je tražen i koji je svašta nešto, ali ne može.

- napoleon72
- Kontakt:
I Mirza Mesiczagorski je napisao/la: ↑26 dec 2023, 17:48I jos davno prije njih Osmanhodzicnapoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 15:18Sto se Mehmedovica tice, nisam odusevljen, al generalno smo znali ubost sa Tuzlacima. Merso i Rahmanovic su ikone kluba i ponajbolji spic i desetka u zadnjih 15ak godina. Amer Bekic takodje veliki profesionalac i borac. Almir Bekic jest bio los al takodje profesionalac i "insan", nije bio mina u svlacionici nit neki bojkotas, to sto nije imao kvalitet je druga stvar. Saric tu i tamo, kod nas se nije aman pokazao al poslije je dobacio i do reprezentacije. Said u prvom mandatu najbolji igrac ekipe, u drugom ga niko nije ni zelio al et. Tako da mislim da i od Mehmedovica mozemo dobit dobre stvari.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne