FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
"Tonight I played like Miki Rapaić!"
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Eh tu dolazimo do ovog faktora gdje smo mi kao narod i kakvi smo. Svi puno zuje, a malo meda daju. Samo ti kazem da na te stvari utice milion faktora i najveci je ljudski. To je slika i prilika licemjerja koje je specificno za nas narod uopste.JVVVST je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:34Sve to stoji, ali ti kazem, navijacka baza iz koje se crpe clanovi neuporedivo je veca. Broj clanova bi trebao zavisiti od toga, a ne od rata, iskoraka, temelja kluba.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:22Treba potrenciratu clanstvo uvijek kao i klub kroz razne marketinske planove. Ali da ti odgovorim @JVVVST, naravno da je nase Sarajevo veci klub sto historijom sto igracima, ali navedeni ex-yu klubovi su dosta bolje hendlali raspad bivse drzave sto ekonomski, sto jel zbog toga sto nisu osjetili 5% vojske te iste nam bivse drzave kao mi. To je jedan od razloga, jedan od razloga ti je sto kod nas nema nigdje nikakvog sistema, u bukvalnom blatu sve.
Pa kad jos dodas kakvi su sve muljatori u klubu bili od dobijanja nezavnosti nase nam Domovine, klub nit je imao rezultata, niti mnoge druge stvari koje bi privlacili nove navijace, zadrzavali stare. U prevodu zbog toga kakvi smo kao narod, mi temelje svoga kluba moramo prakticki ponovo postavljati i taj proces je dug puno duzi nego sto mnogi misle. Evo deset godina, naravno uz duplu, kup, titulu nije los rezultat ali nit smo konzistentni nit smo napravili neki veci iskorak. Stoga kaskamo i za navijacima i sve ostalo.
Halalite na duzem postu!
Uostalom, evo ti nebrojeno puta spominjani Hajduk. Kakve su to oni rezultate imali u odnosu na Dinamo u tom periodu? Kakvu konzistentnost? Gdje su njima iskoraci? Za Dinamo znamo ko je i sta je. A onda uporedi broj clanova![]()
Edit: Da jos dodam, porediti se sa Hajdukon ne moze niko s prostora bivse drzave. Hajduk postoji i duze, bio je miljenik masa u svakoj varijanti bivse drzave izmedju 1918 i 1990.
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 10 jan 2024, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Fulio si temi,smrdiš užasnoMikiRapaic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:29https://www.transfermarkt.com/ante-rogu ... ler/226090
- TurkishAirlines
Zabrana pisanja na ovoj temi svim clanovima drugog pdf-a 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.
Ako bi već birao na koje dvije pozicije da dovedemo igrača, nek to bude desni bek i stoper.
I ako bi otišao Pena, lijevo krilo i to je to.
Ni za Ziljkića nema nikakvih informacija, a bilo se jedno vrijeme pravo puno pričalo da neće ostati.
Ako bi već birao na koje dvije pozicije da dovedemo igrača, nek to bude desni bek i stoper.
Ni za Ziljkića nema nikakvih informacija, a bilo se jedno vrijeme pravo puno pričalo da neće ostati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Bila je jedno vrijeme aktivna neka Turska ali to je ocito propalo cim je jos tu i ne spominje se nista.Izgleda da je odluceno da mu se dadne prilika jos jedne pripreme da odradi i da se vrati u formu,onu prepoznatljivu.Podrzavam u svakom slucaju ako je to.Samo nek se uozbilji.Trebao se malo ohladiti da dodje sebi sto se i ucinilo ali svi znamo da je Almedin najbolje krilo lige kad je u pravoj formi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:04Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.
Ni meni nije jasno sto su poslali Mulalica na posudbu i tako ostajemo samo na jednom desnom beku.Isto ako bi birao jos 2 pozicije da se dovedu pod hitno bek i stoper
Imamo pun qurac krila ljudi stvarno ne treba
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 jan 2024, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Ziljkica je babo posavjetovao, i on je ipak shvatio da i babo nesta zna.
Mogao bi i on biti pojacanje za narednu polusezonu.
Mogao bi i on biti pojacanje za narednu polusezonu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj Bože da se dozove.
Nivo qurcobolje koji je pokazao je ogroman. Sad ima “svjež” start, tako da je sve na njemu. Rizikujemo i mi, mogli smo izvući nešto love, a sad ako podbaci, na ljeto ga ni Stupčanica neće htjeti.
Nivo qurcobolje koji je pokazao je ogroman. Sad ima “svjež” start, tako da je sve na njemu. Rizikujemo i mi, mogli smo izvući nešto love, a sad ako podbaci, na ljeto ga ni Stupčanica neće htjeti.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ziljkić se prvo mora uozbiljiti i shvatiti da se sve radi timski. Ne možeš ostaviti saigrača na vjetrometini i gladiti jaja na centru. Isto tako, ne možeš sam napadati i peljati loptu do iznemoglosti, time direktno štetiš samoj ekipi. Svi su mu najviše zamjerili to šetkanje u fazi odbrane. To je uradio protiv Borca kad smo primili gol u uvodnim minutama, syebao je svu pripremljenu taktiku i onda je krenulo vađenje do zadnjih minuta.
Znači, samo ozbiljnost i profesionalizam. Iza tog popravljenog segmenta, naredni je da peljanje svede na minimum. To kad uradi, niko mu "a" neće reći.
Znači, samo ozbiljnost i profesionalizam. Iza tog popravljenog segmenta, naredni je da peljanje svede na minimum. To kad uradi, niko mu "a" neće reći.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ziljkic ima 27 godina i zavrsen je igrac. Popraviti pristup moze, ali kasno je za ispravljanje tih bubica. Opet ce to isplivati kad-tad na povrsinu. Ne znam iskreno kako bi ga opisao. Dobaar igrac kojeg ne volim gledati, jer i kad ne iziritira nonsalancijom ili potezom viska - ja strepim da hoce. 

Ne znam možda se meni to samo učinilo ali kapitensku kako je dobio nekako je krenulo nizbrdo kod njega.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:33Ziljkic ima 27 godina i zavrsen je igrac. Popraviti pristup moze, ali kasno je za ispravljanje tih bubica. Opet ce to isplivati kad-tad na povrsinu. Ne znam iskreno kako bi ga opisao. Dobaar igrac kojeg ne volim gledati, jer i kad ne iziritira nonsalancijom ili potezom viska - ja strepim da hoce.![]()
Ibricic je rekao posle utakmice se sa zrinjskim da je Ziljkic povrijedjen dosao od reprezentacije.
Bio je na prozivci pa cemo vidjet sta ce bit
Cinimi se da smo doveli previse veliki broj igraca za prvih 15, i da prica necemo puno mjenjat zelimo uigrat itd nepije vode. Rozman radi isto ko i Dudic vares vasovski
RIZMAN JE DOVEO 8 igraca plus Senahid rece jos 1 sigurno dolazi a mozda i dva.. i nedaj boze da neizborimo evropu, pricabi bila mi smo dosli igraci su bili utuceni nisu imali kondicije morali smo mjenjat ekipu 9 smo mi sami doveli (to nece reci)
Julardzija hasic djuruckivic anjusic
Vs
Balta serbedzic renan buljubasic
Primamo puno golova dajemo poprilicno malo golova
Podrzavam Rozmana i pisao sam da mu treba priduzit ugovor. Dobra je stvar sto je u paketu dosao sa sd sa kojim radi vec 5 godina. Ali ako smo mi bili 4 na tabeli (realno smo 3 ci bili prije zadnjeg kola obezbjedili evropu) ja smatram ako si dosao u klub kad je samo jedno kolo odigrano (ne recimo 6 kola pogubljeni bodovi pa ti sad besto stizes da izgubili smo od sloge) uspio si dovest 3 igraca koje su ubacio direktno u prvih 11 igras sve utakmice na donacem terenu i sad divedes jos 6 igraca prodjes pripreme REALNO je da budes ubjedljivo 3 i osvois kup.
Prem da zrunjski i borac imaju prednost u nekim stvarima posebno borac cije trener vec 1,5 snjima plus giks i vico. Dok zrinjski ima kostur ekipe uigrani su al bez obzira novi im je trener
Al eto ako bi te birac uzo u finalu radi SUDISKE PLJACKE (nekazem da to treba) ok, ili da te zrinjski uzme sa 1 razlike
Nemoze ni roznan i ibricic trosit koliko hoce i radit kako hoce i onda reci e mirzine ljetne pripreme su krive
Bio je na prozivci pa cemo vidjet sta ce bit
Cinimi se da smo doveli previse veliki broj igraca za prvih 15, i da prica necemo puno mjenjat zelimo uigrat itd nepije vode. Rozman radi isto ko i Dudic vares vasovski
RIZMAN JE DOVEO 8 igraca plus Senahid rece jos 1 sigurno dolazi a mozda i dva.. i nedaj boze da neizborimo evropu, pricabi bila mi smo dosli igraci su bili utuceni nisu imali kondicije morali smo mjenjat ekipu 9 smo mi sami doveli (to nece reci)
Julardzija hasic djuruckivic anjusic
Vs
Balta serbedzic renan buljubasic
Primamo puno golova dajemo poprilicno malo golova
Podrzavam Rozmana i pisao sam da mu treba priduzit ugovor. Dobra je stvar sto je u paketu dosao sa sd sa kojim radi vec 5 godina. Ali ako smo mi bili 4 na tabeli (realno smo 3 ci bili prije zadnjeg kola obezbjedili evropu) ja smatram ako si dosao u klub kad je samo jedno kolo odigrano (ne recimo 6 kola pogubljeni bodovi pa ti sad besto stizes da izgubili smo od sloge) uspio si dovest 3 igraca koje su ubacio direktno u prvih 11 igras sve utakmice na donacem terenu i sad divedes jos 6 igraca prodjes pripreme REALNO je da budes ubjedljivo 3 i osvois kup.
Prem da zrunjski i borac imaju prednost u nekim stvarima posebno borac cije trener vec 1,5 snjima plus giks i vico. Dok zrinjski ima kostur ekipe uigrani su al bez obzira novi im je trener
Al eto ako bi te birac uzo u finalu radi SUDISKE PLJACKE (nekazem da to treba) ok, ili da te zrinjski uzme sa 1 razlike
Nemoze ni roznan i ibricic trosit koliko hoce i radit kako hoce i onda reci e mirzine ljetne pripreme su krive
Pa možda zato što momku fali utakmica. Ako bi nastavio sjediti na klupi to bi za njega bilo baš loše. Umjesto njega dovedi nekog starijeg kome neće biti teško sjediti i riješio si problem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:04Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.
Šteta što Vršajević potpisa za Čelik moglo se tu šta zaganjatiMorpheus je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:07Pa možda zato što momku fali utakmica. Ako bi nastavio sjediti na klupi to bi za njega bilo baš loše. Umjesto njega dovedi nekog starijeg kome neće biti teško sjediti i riješio si problem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:04Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa jedino tako, nego me samo strah nekih eksperimenata umjesto da se dovede bek.Morpheus je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:07Pa možda zato što momku fali utakmica. Ako bi nastavio sjediti na klupi to bi za njega bilo baš loše. Umjesto njega dovedi nekog starijeg kome neće biti teško sjediti i riješio si problem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:04Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.
- TurkishAirlines
Kako velikog covjeka, kao ti, da bude icega strah osim dragog Allaha?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:14Pa jedino tako, nego me samo strah nekih eksperimenata umjesto da se dovede bek.Morpheus je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:07Pa možda zato što momku fali utakmica. Ako bi nastavio sjediti na klupi to bi za njega bilo baš loše. Umjesto njega dovedi nekog starijeg kome neće biti teško sjediti i riješio si problem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:04Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.
Opusteno ljudi, ne gube se zivoti. Samo zivci.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sto bi me bilo strah.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:14Pa jedino tako, nego me samo strah nekih eksperimenata umjesto da se dovede bek.Morpheus je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:07Pa možda zato što momku fali utakmica. Ako bi nastavio sjediti na klupi to bi za njega bilo baš loše. Umjesto njega dovedi nekog starijeg kome neće biti teško sjediti i riješio si problem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:04Potpuno mi je nejasno da Mulalić ide na posudbu, a mi ostajemo na jednom desnom beku.
Rozman sta pozeli Mirvic mu dovede.Sto se mene tice moze poceti i bez golmana.
Svjestan je da vise nema izgovora.Doveo sta je htio,otjerao isto.
Sudit cemo na kraju sezone.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.