English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ogromna greška Benfice da u klauzulu nisu ugradili jos dodatnih 30 miliona na osvajanje zlatne lopte. Meni poznata ta klauzula, jel i vama?
I 2010. bi opet mogao igrati u Liverpoolu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:45
2010 godine bi mu maksimalni domet bilo igranje u Napoliju ili Villarealu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joj klauna, pa i Monaco je stavio u klauzulu ako Martial ikad osvoji BdO da im isplate 20 miliona 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bgm Tottenham ozbiljno radi, ne stede se pare.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal fkt zagrizo za Mayorala?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko zna,igra definitivno najbolju sezonu u zivotu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma de nijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:19Joj klauna, pa i Monaco je stavio u klauzulu ako Martial ikad osvoji BdO da im isplate 20 miliona![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Urugvajski Bendtner s tim da je Bendtner znao dati gol.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Pa bukvalno 80% igrača ima te klauzule o osvajanju Zlatne lopte, Zlatne kopačke, 1. strijelca lige i slično. Iako ih 0,1% dođe uopšte u priliku da ostvari predmet klauzule. Kao da je Martialov slučaj jedinstven pa ga potencirate. Pogotovo ofanzivni fudbaleri čiji je učinak lakše mjeriti u odnosu na defanzivce.
Znam u našoj ligi neke igrače koji imaju klauzule u vezi bonusa u slučaju poziva u nacionalnu selekciju. Sve na svom nivou.
Znam u našoj ligi neke igrače koji imaju klauzule u vezi bonusa u slučaju poziva u nacionalnu selekciju. Sve na svom nivou.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 11 jan 2024, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
To je zato sto imas Salaha koji zabija i donosi pobjede. Ako Salah zakaze i kad Liverpool izgubi bodove sjetices se ti sve i jednog njegovog zicera. Pogotovo ako na kraju sezone titula ode za 2-3 boda kao predhodnih sezona.
To nije argument sve dok se tako nešto ne desi, eto sinoć i bez Salaha i bez Arnolda kao glavnih kreatora napada Liverpoola ostvarila se pobjeda i to baš na pogon Darwina Nuneza.
Nije sve u Salahu iako je najbolji igrač ekipe.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zadnji igrac koji se ovoliko osporavao po forumu je Messi, a svi znamo kako je on završio.
Darwizzy

Darwizzy
Klikneš 3 puta i nađeš da je Nunez u Hojlundovim godinama prelazio iz Penarola u Almeriu sa 4 data gola u karijeri.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:10Drugim riječima. Da se zove i preziva Rasmus Hojlund.
Hojlundov trenutni problem (a dugoročno vjerovatno prednost) je to što je napad Uniteda pao na njegova mlađahna leđa. Pomoć sa krila nema nikakvu. Gledam United svaku utakmicu i ne pamtim niti pokušaj centršuta na napadača od strane Antonya ili Rashforda.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- JayCatwright
- Kontakt:
Prvo taj Hojlund ima 10 promašenih zicera haman.
Drugo, glup ti je argument jer, ta će Salah bio u Romi s 25 godina, Foden igrao sa 18 za City. Sjoooj
Drugo, glup ti je argument jer, ta će Salah bio u Romi s 25 godina, Foden igrao sa 18 za City. Sjoooj
Bukvalno si ti uporedio ta dva igrača i ja sam ti dao argument njihovih godina kao razlog zašto se ne mogu porediti. Pretpostavljam da je Hojlund sa 20 godina mnogo bolji igrač od Nuneza sa 20 godina.
To da Hojlund ima promašenih pa sigurno 6-7 zicera, tačan je podatak. Isto tako je tačno da niko nikada od Unitedovaca nije napisao da je Rasmus neka mašinerija, WC ili buduća Zlatna lopta. Većina navijača smatra da je on budućnost kluba uz Garnacha i Mainooa.
Goldbridge je jučer naveo 5 igrača oko kojih bi gradio ekipu i koji su nedodirljivi i redom su to bili:
1. Garnacho
2. Hojlund
3. Mainoo
4- Lisandro Martinez
5. Bruno/Casemiro
Potpuno se slažem sa prvih 4. Vagao je između Brune i Casemira i odabrao Brunu. Ja ne bih niti jednog od njih. Ipak su oko 30 godina.
Tako da je nama mnogo veći problem inetelektualac Rashford od Rasmusa.
To da Hojlund ima promašenih pa sigurno 6-7 zicera, tačan je podatak. Isto tako je tačno da niko nikada od Unitedovaca nije napisao da je Rasmus neka mašinerija, WC ili buduća Zlatna lopta. Većina navijača smatra da je on budućnost kluba uz Garnacha i Mainooa.
Goldbridge je jučer naveo 5 igrača oko kojih bi gradio ekipu i koji su nedodirljivi i redom su to bili:
1. Garnacho
2. Hojlund
3. Mainoo
4- Lisandro Martinez
5. Bruno/Casemiro
Potpuno se slažem sa prvih 4. Vagao je između Brune i Casemira i odabrao Brunu. Ja ne bih niti jednog od njih. Ipak su oko 30 godina.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 11 jan 2024, 20:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Druze Hojlund da je rodjen u Darwinovoj selendri bi do sad prodavao šupak po Urugvajskim favelama za dozu žutog.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:28
Klikneš 3 puta i nađeš da je Nunez u Hojlundovim godinama prelazio iz Penarola u Almeriu sa 4 data gola u karijeri.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa bukvalno milion postova bilo o njima kao flopovima i to od strane navijaca Uniteda, ja se ne sjecam da je neko njih nazvao nekom klasom, a Hojlunda bih sacekao jos jednu sezonu da bih ga otpisao, a ovu dvojicu vise ni rodjena majka ne smatra nista vise do flopomJayCatwright je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:04Dobar je impact Hojlunda, Antonya i Sancha.
Niko ne piše o ova tri panja kao flopovima, a svi plaćeni više i imaju veću platu.
Darwin uz Trenta i Salaha glavni protagonista Liverpoola u borbi za titulu, lafo flop![]()
Hladno zlatna lopta u roku od dvije sezone

Pa Darwin je sam sjedio na klupi kod Kloppa pocetkom sezone, prosle bio predmetom ismijavanja cak i vasih navijaca, sto samo govori da je za tako mlade igrace potrebno barem dvije sezone da bi dobio pravu sliku o njima jer nije svaki Haaland.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Kažem ti glup ti je argument jer možeš reći da je Macheda bolji igrač od Milita jer je Milito proigrao u 29 godini, a ovaj sa 17 godina dao gol za titulu Uniteda, imaš milion takvih primjera.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:39Bukvalno si ti uporedio ta dva igrača i ja sam ti dao argument njihovih godina kao razlog zašto se ne mogu porediti. Pretpostavljam da je Hojlund sa 20 godina mnogo bolji igrač od Nuneza sa 20 godina.
a nama je Nunez kao najveći problem i igrač koji nakon Salaha ima najbolju statistiku, a vama je Hojlund manji problem nego nama Nunez ? Jbg, hem se ukupovaš hem si subjektivan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.