Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nek nam Juka Simonsa sredi, svakako su dobri haveri, a nama treba plej 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Tekashi je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:44+1VensanKasel je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:08Normalno , čisto da se popiša po dijasporskim kritičarima![]()
Citam jebu mu mrtve u toku utakmice. Uzas. Ne smije pogrijesiti jbt.
Juka je Otac.

Blue Train
Kakva salve hvalospjeva na racun Nurkica, nema ih u ostatku godine ko na zadnjoj stranici... ne cita lik forum ba, a i nemere vas nac i da cita 

Ali kakva 2 iritantna pasa nakon kojih je od sigurnog vodstva od 12 razlike dozvolio protivniku da spusti na 6 (ili 7) razlike unutar 20ak sekundi...i sve to u finišu meča kada se trebao slomiti protivnik.
Prvi pas preko cijelog terena u bunar a drugi odmah u sljedećem napadu kada je umjesto Garzi dodao loptu tabli.
Bilo je tu jos situacija.
A naravno, tu je i double double učinak.
Prvi pas preko cijelog terena u bunar a drugi odmah u sljedećem napadu kada je umjesto Garzi dodao loptu tabli.

Bilo je tu jos situacija.
A naravno, tu je i double double učinak.
Najvece razocarenje turnira, prodao nas ko malo ko.
Dokazao da mozga sekunde nema.
Dokazao da mozga sekunde nema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Glupo tele bio, glupo tele osto. Tolike godine se bavi kosarkom i ni dan danas ne zna zicer pogodit.
Jedan krevet za mog Jusufa. Idi u pic.ku mile materine i ti i Musa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj nas vise "castiti" svojim dolaskom, molim te ko Boga.Imas extra karijeru, pun love ko brod, ozenio se....Idi putuj svijetom i uzivaj kad je pauza.
Svaki put kad dodjes, kod nas je raspad sistema, jer TI svojim primjerom i ponasanjem to tako postavis.Da si TI profesionalac, ne bi tamo nekakvi gegici glumili velicine i igrali ko vucibatine.
Da Bog da se vise nikad ne odazvao.Amin.
Svaki put kad dodjes, kod nas je raspad sistema, jer TI svojim primjerom i ponasanjem to tako postavis.Da si TI profesionalac, ne bi tamo nekakvi gegici glumili velicine i igrali ko vucibatine.
Da Bog da se vise nikad ne odazvao.Amin.
Harize, samo nastavi!
Igraj ko Jokic za repku
Trut raspali
Trut raspali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Krmaaakkk kako ti igraš u NBA to je čudo nevjerovatno. Ne bih te ni u Cibonu stavio. Nemoj dolazit više i kukat majke ti, ni taj smještaj niste zaslužili koji ste imali. Idi pravi košarkaške terene, ali ne pokazuj djeci svoja košarkaška "umijeća" jer si balvan obični. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kad vidim ovakve komentare, bude mi jasno zasto Jokić nece da igra za svoju reprezentaciju. Nurkić se treba ugledati na Jokića.
I ja kad vidim ovakve bude mi jasno što smo rupa u svemu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije mi jasno kako moze igrati u nekom NBA timu... pa balvan masi okean sa broda.. 30 cm od ruke do kosa x 10 puta masi...ima samo visinu i gradju i to je to...balvan
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Bez Jokica Srbija ne bi bila na SP, bukvalno ih je sam odveo tamo razbivsi Grčku i Tursku, protiv Italije je dao 35 poena a Micic podbacio. Tako da se Jokic rijetko raspadne(samo SP 2019), dok ovaj nas se vrlo često raspadne. Nije adekvatna paralela
- VensanKasel
- Kontakt:
Lik igra godinama u NBA , u prvoj petorci . To balvan ne može .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno da nije , Jokić ne igra za reprezentaciju dok Juka igra .BIHpatriota je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:21Bez Jokica Srbija ne bi bila na SP, bukvalno ih je sam odveo tamo razbivsi Grčku i Tursku, protiv Italije je dao 35 poena a Micic podbacio. Tako da se Jokic rijetko raspadne(samo SP 2019), dok ovaj nas se vrlo često raspadne. Nije adekvatna paralela
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, MElloo, TripleThreat i 11 gostiju.