Safet Sušić - Pape

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 mar 2011, 22:30

Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Susic nije ni kao igrac bio ona legenda koja mu se danas pripisiva. Jednostavno nije. Bio je dobar - da ... mozda jedan od 5 najjacih iz svoje generacije - da - ali najbolji igrac iz BiH uopste - HA HA HA HA ... de bola dobro je ..
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 22:33

Dobro da nisi i Barbarica turio na taj spisak :lol:
Sto se tice balvanoglavi Bosanaca postoje i kenjac-oglavi Hercegovci.Ali necemo se sad supati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 mar 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 22:35

MostaracVelezovac je napisao/la:Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Susic nije ni kao igrac bio ona legenda koja mu se danas pripisiva. Jednostavno nije. Bio je dobar - da ... mozda jedan od 5 najjacih iz svoje generacije - da - ali najbolji igrac iz BiH uopste - HA HA HA HA ... de bola dobro je ..
:D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 mar 2011, 22:35

MostaracVelezovac je napisao/la:Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Haj ne provaljuj se vise. Meni te zao stvarno... :cry:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2011, 22:37

ili..
Asmir Begovic, golman Stoke-a, stabilnog clana Premiershipa, 24-godisnji talenat kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli Manutd, Chelsea, Tott., i td, golman koji barem jos 10 godina moze braniti na vrhunskom nivou.
...i kojeg guza boli za BiH. :D

A sto se Papeta tice, koliko je vec stotina stranica ispisano monotonog teksta.
Igra nase reprezentacije je upravo u zadnja dva meca bila na veoma dobrom nivou. Kao i borbeni duh i raspolozenje. I to pored teskoca, prijetece suspenzije, kao i pokusaja sabotaze sa strane Begovica. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 mar 2011, 22:41

velez_mostar je napisao/la:

:D
nista pametnije nisam ni ocekivo... nista drugo ni ne znate sem pljuvat i kukat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 22:42

Principatus je napisao/la:
ili..
Asmir Begovic, golman Stoke-a, stabilnog clana Premiershipa, 24-godisnji talenat kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli Manutd, Chelsea, Tott., i td, golman koji barem jos 10 godina moze braniti na vrhunskom nivou.
...i kojeg guza boli za BiH. :D

A sto se Papeta tice, koliko je vec stotina stranica ispisano monotonog teksta.
Igra nase reprezentacije je upravo u zadnja dva meca bila na veoma dobrom nivou. Kao i borbeni duh i raspolozenje. I to pored teskoca, prijetece suspenzije, kao i pokusaja sabotaze sa strane Begovica. :lol:

Zasto onda nije mrtvu Albaniju pobjedio???Bod barem uzeo protiv Francuza??Sta je napravio, pobjedio one beduine, i nerijesio protiv Cane...izgubio od Meksika...
Ako cemo drk.at na pobjedu protiv nezaintresiranih Slovaka, onda ok..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 mar 2011, 22:44

...ne sam Safeteee...ludnica,sta je ovo..tresu se tribine..jao ovo je bilo za infarkt..
HVALA TI BOZE STO MI JE PAPE UZOR BIO,DANAS BIH POKVARENU MASTU IMAO!

TITULA NAJBOLJEG
F.K.SARAJEVO

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 mar 2011, 22:47

Ne zamjera ti niko na misljenju prijatelju, ti jednostavno ne znas sta pricas ...... :ugeek:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2011, 22:59

velez_mostar je napisao/la: Zasto onda nije mrtvu Albaniju pobjedio???Bod barem uzeo protiv Francuza??Sta je napravio, pobjedio one beduine, i nerijesio protiv Cane...izgubio od Meksika...
Ako cemo drk.at na pobjedu protiv nezaintresiranih Slovaka, onda ok..
Svako ko je gledao utakmicu protiv Mexika zna zasto smo izgubili. Pogledaj snimke fino na miru. Meksicki sudija se cak pri slobodnim udarcima ili penalima dosaptavao sa Mexikancima, nesto ociglednije nisam vidio, i to isti covjek koji je vec bio suspendovan. Ali samo nas savez moze dopustiti da nam takav neko sudi.

Nasa igra tamo, i to bez Dzeke i sa novim Besicem, je bila veoma dobra. Da, da Besica, jos jednog igraca kojeg je Susic ubacio. Slovacka je pala, zainteresovani, nezainteresovani, o tome mozemo do sutra nagadjati, bas me briga. Razbili smo ih.

Albanija je igrala i protiv drugih ekipa veoma tvrdo. Jak su kolektiv. Kad ih je neko porazio, onda sa 1:0 i take stvari. Rumuncima su u Rumuniji oteli bod. Kako je gol protiv nas pao sam se sjecas, vise sa srecom nego pameti. Ali ovdje se to preokrenulo kao da su nas istamburali.

Itd. Itd. Sve u krug i poprijeko.
Iskreno? Upravo ne uzimam ove sve diskusije uopste vise za ozbiljno. Pisem jos samo onako, da lupim koju.
Jer kad citam, kako se poneki izvrcu, prevrcu samo kako bi i Asmirovo komicno, pa sramno ponasanje nekako prebacili na Susica, onda vidim koliko je sati. A inace je u BiH 5 do 12, pa nam je selektorska briga najmanja. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 mar 2011, 23:22

Ja mislim da Safet S. nije za selektora BiH ali sad je selektor i treba mu dati podrsku kao i nasim igracima.
Kritika je jedno pljuvanje je nesto drugo skroz a neki ne da pretjeruju nego idu u krajnost i bezobrazni su.
Safet Susic jest najbolji igrac BiH ili ti ga iz BiH to samo balavci mogu osporavati.
Slucaj Begovic je vise nego jasan,Asmir sam sebi "kopa rupu",sve je prouzrokovano njegovim nedolascima.Prvi puta mu je Pape oprostio iako se na krajnje bezobrazan nacin izvlacio(i ja sam mu dao podrsku,ono hajd desilo se) i pozvao ga opet a on opet NE!Ciro bi ga javno poslao u PM da je njemu to uradio dok bi ga ostali selektori markerom prekrizili za vrijeme njihovog mandata.Pape je opet izjavio da ovo nije NE "zauvjek".
Za ovu situaciju je Begovic kriv 90+% dok je jedina krivica Papeta sto je javno pricao o kaznjavanju....
RIP SALE VILENJAK

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2011, 00:35

Principatus je napisao/la:Upravo ne uzimam ove sve diskusije uopste vise za ozbiljno. Pisem jos samo onako, da lupim koju.
Samo ti lupaj, ima ko će klimati glavom. :D
Principatus je napisao/la: Jer kad citam, kako se poneki izvrcu, prevrcu samo kako bi i Asmirovo komicno, pa sramno ponasanje nekako prebacili na Susica, onda vidim koliko je sati. A inace je u BiH 5 do 12, pa nam je selektorska briga najmanja. :lol:
Samo taj rad slika i ponekad slika
Vom Jäger zum Gejagten

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 mar 2011, 11:10

molotovljev je napisao/la:...ne sam Safeteee...ludnica,sta je ovo..tresu se tribine..jao ovo je bilo za infarkt..
TITULA NAJBOLJEG
Ali grohotom :lol:
1921-2011

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 mar 2011, 12:48

Prvi Sušićev potez koji odobravam.
Hayley <3

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2011, 12:56

Esii TM87 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:...ne sam Safeteee...ludnica,sta je ovo..tresu se tribine..jao ovo je bilo za infarkt..
TITULA NAJBOLJEG
Da pogađam..tvoj uzor u odrastanju..Jure Guvo..

Ali grohotom :lol: :lol:
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 19 mar 2011, 13:03

molotovljev je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
TITULA NAJBOLJEG
Da pogađam..tvoj uzor u odrastanju..Jure Guvo..

s obzirom na godine,najvjerovatnije si pogodio :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 mar 2011, 13:10

geronimo je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Upravo ne uzimam ove sve diskusije uopste vise za ozbiljno. Pisem jos samo onako, da lupim koju.
Principatus je napisao/la: Jer kad citam, kako se poneki izvrcu, prevrcu samo kako bi i Asmirovo komicno, pa sramno ponasanje nekako prebacili na Susica, onda vidim koliko je sati. A inace je u BiH 5 do 12, pa nam je selektorska briga najmanja. :lol:
Sta ima Bayernovac? Razocarali ste Bundesligu i to bas protiv Italijana. :D

Gero jer ti to sad pises u Hieroglyphen? Nikako da skontam ovu zadnju recenicu.
Pa svaki put moram sebi tekstove oder Ex-Secer-a i Harishpa prevoditi, sad i tvoje? :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 mar 2011, 15:33

molotovljev je napisao/la:Da pogađam..tvoj uzor u odrastanju..Jure Guvo..

Pa hmm..zamalo.Ako je meni Guvo (bolje onda da si reko Lazo :mrgreen: ) onda je tebi Avdic (Zvaljo) :lol:

Kad vec spominjes imena,kod mene postoji mjesto samo za jednog lika,koji se krije iza incijala tvoje grupe 8-)

Zvuci poznato zar ne :mrgreen:

P.S Zao mi Hibica promjenio potpis i odma u trecu i po gasu :mrgreen:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2011, 16:08

Principatus je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Sta ima Bayernovac? Razocarali ste Bundesligu i to bas protiv Italijana. :D

Gero jer ti to sad pises u Hieroglyphen? Nikako da skontam ovu zadnju recenicu.
Pa svaki put moram sebi tekstove oder Ex-Secer-a i Harishpa prevoditi, sad i tvoje? :D
@Princi zadnja recenica ti je.........
Uz malu crnu bez secera koju ''pametnu''gukiram,a bogami i oplacem ali grohotom. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2011, 20:59

Pusic NAPOLJE
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.