nece sahtove krast pa da ga put dole nanesesvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:41
Selam i poštovanje
Ako Vas put nanese kroz Svrakino selo javite se
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:18The mythomaniac killer is back!Pitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:47Jest,ahhaaa,
Grohotom se smijem!
Evo još jedne meduze mitomanske.Jesi ti onaj sto zna sve
o poslovnim carstvima i kapitalu G.Mirvica?
Vjerovatno samo klonirani Bot@virtualca!
Samo za moje vjerne obožavaoce,meduze mitomanske.
Samo za kuhinjske koljače,
**** na baterije,
Mafijaše na pogon kutije šibica,
Selfi onanisanjem napaćene spodobe Itd….
Trazili ste evo vam ga
Da Malo analiziramo sličicu:
Cartier sunčane cvike,sitnica-par milja$$$$
Jakna od gušćjeg perja najskupljeg Dizanjera na svijetu
Stefano Ricci -sitnica-desetak milja + $$$$$
Sramota me napisati cijenu.
Pele isto bezveze?!
Neki tamo Giuseppe Zanotti morao malog krokodilka
Odrat,da hadji Pele napravi.
Cijena ma sitnica-par milja $$$$
Suma sumarum- mogu vas sve pokupovat iz temelja,al
Da se svi skupite sa šumaraka,proplanaka i na onu livadu
od pomoćnog.
U medjuvremenu moji vjerni intimni pratioci meduze
Mitomanske bacite drkicu,duševni bijednici
P.S.Ove dvije “male” iz BL.Sitnica.Zimske radosti,skijanje na
Snijegu i klizanje po cundari.Sve za ljubav jedinu,
Jer bez starca nema udarca![]()
Zarekao sam se da vise necu pisati ovdje, prvenstveno radi zlonamjernih bots koji spinuju moje rijeci, cak i one izrecene u sali, ali moram napraviti exception
Vi ste jedan veliki gosopodin! Ne obazirite se na critike djece i placenika, samo tako nastavite! Sa velikim uzitkom citam vase postove, a sve prijedloge koje dostavljate ozbiljno razmatram
Da ste zivi i zdravi, kao pravi, iskusni navijac naseg FK Sarajeva sa konekcijama po svijetu, od Malezije do USA, i impeccable taste sto se tice odjece i obuce!
P.S. Licno preferiram Christian Louboutin cipele, ponajvise zbog boje na jednom specific mjestuNije bordo, ali it's the next best thing!
Hocete li mi ikad oprostiti sto sam odabrao ovaj nick? Nije mi cilj bio da vas sprdam, jednostavno se tako poklopilo. Ostanite mi zdravo.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Kakav krkanluk
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ocigledno nije krio da je on, samo uporedi instagram postove i pisanja na forumu sve isto
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bekrija pravi account na forumu, popisaj ove bordo kuje kao sto nas popisas katastrofalnim transferima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bersaga
- Kontakt:
Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao. Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?Bersaga je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:45Ti si svoje pokazao. Šta kažeš, nije mržnja? Ovo samo ti i Antikloc možete napisati.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:14
Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.
Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.
Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.
![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Ma samo da vas se riješiti, i liga i forum bi progledaliBersaga je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:13Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao. Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Bersaga
- Kontakt:
okmnon46 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:14Ma samo da vas se riješiti, i liga i forum bi progledaliBersaga je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:13Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao. Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47
Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
wickedwildwind
- Kontakt:
svrsim ti u uho
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Pa to ti automatski znači da ste i vi opsjednuti Sarajevom s obzirom da i vi kačite krpe posvećene nama, npr. ubica divova, eto i ta koju sam već spomenuo, spominjanje Sarajeva na skupštini...KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:57Gdje si vidio da sam napisao da je cudno?Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:26Baš čudno što se ta krpa okači na derbiju. Gdje je mozak druže? Imali ste i vi odgovor na istu i kačili je svaki derbi, ali...KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:41
Jos jedan pokusaj spina![]()
Cisto da se zna, godinama unazad na ogradi im “mrzim Zeljeznicar” znaci nikakav trans/krpa o njihovoj ljubavi prema Sarajevu i slicno, nego striktno “mrzim Zeljeznicar”, jedan od predsjednika njihovog udruzenja izjavio da je najznacajnija utakmica pitara kad je Zeljo izgubio od Videotona. I on sad pravi nekakav mit o mrznji prema Sarajevu. Dakle, i tu ste provaljeni i tu se zna ko je ko, ne mozete na silu, ne ide tako. Jos samo jedan dokaz kako ih vecina nema obraza ni stida pa prozivaju nekog za “silne kradje” i da su budzetski klub a njihova privatna prcija iz tog budzeta dobija i vise.Horor
![]()
![]()
Nisu na našoj skupštini pričali da je bolje da Zrinjski osvoji nego cigani, misleći na vas.
Ali ti si jedan kralj, uveseljavaš me redovno svojim postovima i stvarno ne bih volio da prestaneš pisati.To je vasa opsesija i opste poznato da vise mrzite Zeljeznicar nego sto volite Sarajevo, sto pokazuje i ta krpa i izjava doticnog predsjednika udruzenja da vam je izgubljena Zeljina utakmica najznacajnija ikad.
Samo malo aktiviras mozak druuuuuze![]()
Kakav si ti kralj, baš je čudno i opsesivno kad navijači imaju pogrdnu krpu o gradskom rivalu.
Po tvojoj logici su i Grobari opsjednuti Zvezdom jer imaju podgrupu Anti-romi, Ultras Mostar opsjednuti Veležom jer imaju pogrdnu krpu za njih i obrnuto, svaka grupa koja ima krpu o rivalu je istim i opsjednuta. Kakva logika
Tvoj je izgleda odavno iscurio kroz uši.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
killafrommanilla
- Kontakt:
unisti brata forum, licnost mu je poremetio totalno 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav samo pokusaj inverzije. Horor.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:36Pa to ti automatski znači da ste i vi opsjednuti Sarajevom s obzirom da i vi kačite krpe posvećene nama, npr. ubica divova, eto i ta koju sam već spomenuo, spominjanje Sarajeva na skupštini...KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:57Gdje si vidio da sam napisao da je cudno?Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:26
Baš čudno što se ta krpa okači na derbiju. Gdje je mozak druže? Imali ste i vi odgovor na istu i kačili je svaki derbi, ali...![]()
Nisu na našoj skupštini pričali da je bolje da Zrinjski osvoji nego cigani, misleći na vas.
Ali ti si jedan kralj, uveseljavaš me redovno svojim postovima i stvarno ne bih volio da prestaneš pisati.To je vasa opsesija i opste poznato da vise mrzite Zeljeznicar nego sto volite Sarajevo, sto pokazuje i ta krpa i izjava doticnog predsjednika udruzenja da vam je izgubljena Zeljina utakmica najznacajnija ikad.
Samo malo aktiviras mozak druuuuuze![]()
Kakav si ti kralj, baš je čudno i opsesivno kad navijači imaju pogrdnu krpu o gradskom rivalu.![]()
![]()
Po tvojoj logici su i Grobari opsjednuti Zvezdom jer imaju podgrupu Anti-romi, Ultras Mostar opsjednuti Veležom jer imaju pogrdnu krpu za njih i obrnuto, svaka grupa koja ima krpu o rivalu je istim i opsjednuta. Kakva logika![]()
Tvoj je izgleda odavno iscurio kroz uši.
Vrati se na prvi post druuuuze i procitaj sta se komentarise
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Unisten mlad momak i najgore je sto on ne vidi koliko se blamira a niko od Zeljinih nece da mu kaze. Valjda i njima smijesno kada ga svi ismijavaju. Meni odgovara imati ovakvu maskotu kao sto je tetrijeb. Drag mi je pravokillafrommanilla je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:38unisti brata forum, licnost mu je poremetio totalno![]()
Sada se baciti neki meme ili isjeci neki dio mojih proslih postova. Pored svega na ledja mu se natovarila i odgodjena eholalija
fkshz4687 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:41nece sahtove krast pa da ga put dole nanesesvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:41
Selam i poštovanje
Ako Vas put nanese kroz Svrakino selo javite se
Oplaka sve vam ne yebem hahahahahaaha
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pitarsam aka Faćo je ocigledno revoltiran cinjenicom da je nas brat NoDi prvi se proslavio postom kad je ziogu romkinju, pa sad izmislja da je opalio, ne jednu, nego dvije cure iz BL...pateticno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Godpodine Mirvicu,IsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:18The mythomaniac killer is back!Pitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:47Jest,ahhaaa,
Grohotom se smijem!
**** na baterije,
Trazili ste evo vam ga
Pele isto bezveze?!
od pomoćnog.
Zarekao sam se da vise necu pisati ovdje, prvenstveno radi zlonamjernih bots koji spinuju moje rijeci, cak i one izrecene u sali, ali moram napraviti exception
Vi ste jedan veliki gosopodin! Ne obazirite se na critike djece i placenika, samo tako nastavite! Sa velikim uzitkom citam vase postove, a sve prijedloge koje dostavljate ozbiljno razmatram
Da ste zivi i zdravi, kao pravi, iskusni navijac naseg FK Sarajeva sa konekcijama po svijetu, od Malezije do USA, i impeccable taste sto se tice odjece i obuce!
P.S. Licno preferiram Christian Louboutin cipele, ponajvise zbog boje na jednom specific mjestuNije bordo, ali it's the next best thing!
Pa ja Sam prije 24 godine osnovao/donio fudbalsko forumske
Zajebancije na ove prostore!
Ne pišem ja ovde zbog ovih par primitivnih botova ,nego
Zbog zlonamjernih gostiju-novinarcica koji “pokusavaju”
Da PLACENIM clancima uvedu nervozu i nered u
Bordo redove!!
Njima se Ja obracam,a sa ovim forumsko mitomanskim
meduzama se samo sprdam.Oni mi kao server sluze.
Volim da ih hracem,tlacim,ponizavam,a oni od nemoci
samo rokcu
To su vam sve napaceni
i noc i trolaju gluposti o svemu osim fudbslskim aktuelnostima!
P.S.Cekam da mi se cuvar Vile i moj Bodygard probudi pa
Da mI jedan “selfi” posalje od viletine i malog autica.
Nek se pacenici urahate.
“… i da imam 100 zivota,svaki bih za tebe daaooo
Volim te Saraj’voooo”!
Jer nikad ne zaboraviti:
MI SMO PITARI,NAJACI SMO NAJACI
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad nejac ispisas onda pocinjes bit u deluziji kao ovi vrapci.
Kakve traume imaju jbt
Kakve traume imaju jbt
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ne dovim ni za vas klub ni za svoj. Kada ti je klub poslozen od glave do pete nema potrebe za dovama (osim u situacijama kada penal odlucuje). Za sve ostalo moras dici guzicu i raditi. Vi niste tako navikli, zato ste tu gdje ste.Bersaga je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:13Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?
Bez dova ispred vas svjetlosnim godinama. Zamisli jos da dovimo gdje bi bili.Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.
PS A navikli ste vi kroz historiju dovi, dovi da sa neba nesto padne, pa hop dobiše djaba jednu tribinu, drugu, teren, pare za grijace trave otisle u privatne pare pa slagali da su vam ukrali, pomozi.ba, opstina Novo Sarajevo, Kanton Sarajevo(trpaju vas novcima)...
Ali djaba, prosjak je navikao da mu sve padne sa neba. Samo vi dovite, i treba tako.
Da, ako Bog da 2. Liga...
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Auuu kakav bratPitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:47Jest,ahhaaa,obagol je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:03Ti si mogao regenerisati muda jedino na Ziljkićevu fotografiju, u polutami svog sobička.Pitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 07:34Dobro jutro svima pa i Mitomanima!
Posto plaho plaknu pluća i regenerisah muda sa dve male
iz Ljute Krajine(BL) na BiH Olipijskoj ljepotici da se vratimo
Aktuelnostima.
Jer kad naša Zeljkana igra,čak i sa trećeligašima vazda ima
Materijala za sprdanciju,sale i zajebanciju.
Jer Zeljkana je kurava raspala.
Da podjemo od opreme u vidu svijetlo plavih spavaćica.
Znaci u subotu dokaze slike iz fitnes centra,a u nedelju u
Istim spavaćicama na tekmu?!
GOLEMO,bas.
Zeljkana dočekala da je ugosti trećeligaš na terenu koji
sluzi za ulaz u slučaju ratne opasnosti.
I,o sudbo kleta.Da se potrefi da igrač Željkane uleti bas u
ulaz atomskog skloništa i ko pauk se sklupčao u crnoj rupi.
Lijepo je vidjeti facu ovog ćele mislim da im je kapiten
Kako brižljivih pogledom prati situaciju svog povrijedjenog
Suigrača.Kapitenski,nema šta -Žalosno i tragično!
Grohotom se smijem!
**** na baterije,
Trazili ste evo vam ga
Pele isto bezveze?!
od pomoćnog.
Neka i ovdje post
Trenutno korisnika/ca: Anpa, delko, DoktorXabaras, NJAZRI i 11 gostiju.