Ne pretvara se, to je Mirvic glavom i bradom koliko god to zvucilo cudno

Pogledaj mu instagram objave, identicno pise

Ne pretvara se, to je Mirvic glavom i bradom koliko god to zvucilo cudno
od muke se smijes ,samo da zaboravis na probleme,priznajKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:25Evo i Mirvica da proprati svoje botove![]()
![]()
Cemu upravo svjedocimo![]()
Najjaci likoviIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:18The mythomaniac killer is back!Pitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:47Jest,ahhaaa,
Grohotom se smijem!
Evo još jedne meduze mitomanske.Jesi ti onaj sto zna sve
o poslovnim carstvima i kapitalu G.Mirvica?
Vjerovatno samo klonirani Bot@virtualca!
Samo za moje vjerne obožavaoce,meduze mitomanske.
Samo za kuhinjske koljače,
**** na baterije,
Mafijaše na pogon kutije šibica,
Selfi onanisanjem napaćene spodobe Itd….
Trazili ste evo vam ga
Da Malo analiziramo sličicu:
Cartier sunčane cvike,sitnica-par milja$$$$
Jakna od gušćjeg perja najskupljeg Dizanjera na svijetu
Stefano Ricci -sitnica-desetak milja + $$$$$
Sramota me napisati cijenu.
Pele isto bezveze?!
Neki tamo Giuseppe Zanotti morao malog krokodilka
Odrat,da hadji Pele napravi.
Cijena ma sitnica-par milja $$$$
Suma sumarum- mogu vas sve pokupovat iz temelja,al
Da se svi skupite sa šumaraka,proplanaka i na onu livadu
od pomoćnog.
U medjuvremenu moji vjerni intimni pratioci meduze
Mitomanske bacite drkicu,duševni bijednici
P.S.Ove dvije “male” iz BL.Sitnica.Zimske radosti,skijanje na
Snijegu i klizanje po cundari.Sve za ljubav jedinu,
Jer bez starca nema udarca![]()
Zarekao sam se da vise necu pisati ovdje, prvenstveno radi zlonamjernih bots koji spinuju moje rijeci, cak i one izrecene u sali, ali moram napraviti exception
Vi ste jedan veliki gosopodin! Ne obazirite se na critike djece i placenika, samo tako nastavite! Sa velikim uzitkom citam vase postove, a sve prijedloge koje dostavljate ozbiljno razmatram
Da ste zivi i zdravi, kao pravi, iskusni navijac naseg FK Sarajeva sa konekcijama po svijetu, od Malezije do USA, i impeccable taste sto se tice odjece i obuce!
P.S. Licno preferiram Christian Louboutin cipele, ponajvise zbog boje na jednom specific mjestuNije bordo, ali it's the next best thing!
Zvuči predobro da bi bilo istinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:31Ne pretvara se, to je Mirvic glavom i bradom koliko god to zvucilo cudno![]()
nece sahtove krast pa da ga put dole nanesesvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:41
Selam i poštovanje
Ako Vas put nanese kroz Svrakino selo javite se
IsmirMirvic je napisao/la: ↑22 jan 2024, 13:18The mythomaniac killer is back!Pitarsam je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:47Jest,ahhaaa,
Grohotom se smijem!
Evo još jedne meduze mitomanske.Jesi ti onaj sto zna sve
o poslovnim carstvima i kapitalu G.Mirvica?
Vjerovatno samo klonirani Bot@virtualca!
Samo za moje vjerne obožavaoce,meduze mitomanske.
Samo za kuhinjske koljače,
**** na baterije,
Mafijaše na pogon kutije šibica,
Selfi onanisanjem napaćene spodobe Itd….
Trazili ste evo vam ga
Da Malo analiziramo sličicu:
Cartier sunčane cvike,sitnica-par milja$$$$
Jakna od gušćjeg perja najskupljeg Dizanjera na svijetu
Stefano Ricci -sitnica-desetak milja + $$$$$
Sramota me napisati cijenu.
Pele isto bezveze?!
Neki tamo Giuseppe Zanotti morao malog krokodilka
Odrat,da hadji Pele napravi.
Cijena ma sitnica-par milja $$$$
Suma sumarum- mogu vas sve pokupovat iz temelja,al
Da se svi skupite sa šumaraka,proplanaka i na onu livadu
od pomoćnog.
U medjuvremenu moji vjerni intimni pratioci meduze
Mitomanske bacite drkicu,duševni bijednici
P.S.Ove dvije “male” iz BL.Sitnica.Zimske radosti,skijanje na
Snijegu i klizanje po cundari.Sve za ljubav jedinu,
Jer bez starca nema udarca![]()
Zarekao sam se da vise necu pisati ovdje, prvenstveno radi zlonamjernih bots koji spinuju moje rijeci, cak i one izrecene u sali, ali moram napraviti exception
Vi ste jedan veliki gosopodin! Ne obazirite se na critike djece i placenika, samo tako nastavite! Sa velikim uzitkom citam vase postove, a sve prijedloge koje dostavljate ozbiljno razmatram
Da ste zivi i zdravi, kao pravi, iskusni navijac naseg FK Sarajeva sa konekcijama po svijetu, od Malezije do USA, i impeccable taste sto se tice odjece i obuce!
P.S. Licno preferiram Christian Louboutin cipele, ponajvise zbog boje na jednom specific mjestuNije bordo, ali it's the next best thing!
Ocigledno nije krio da je on, samo uporedi instagram postove i pisanja na forumu sve isto
Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao. Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?Bersaga je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:45Ti si svoje pokazao. Šta kažeš, nije mržnja? Ovo samo ti i Antikloc možete napisati.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:14
Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.
Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.
Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.
![]()
Ma samo da vas se riješiti, i liga i forum bi progledaliBersaga je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:13Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao. Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?
okmnon46 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:14Ma samo da vas se riješiti, i liga i forum bi progledaliBersaga je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:13Nikakav problem, znamo mi to samo se nemojte praviti cvjećke. Draži ti rivalitet sa Širokim nego sa Željom, lijepo Boga mi, dovoljno si rekao. Da doviš za svoj klub koliko doviš protiv Želje možda bi i bilo nešto od vas, selam.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2024, 03:47
Da Bog da ispali. Eto jel posteno? Ugasili se Amin. Jel problem?
svrsim ti u uho
Pa to ti automatski znači da ste i vi opsjednuti Sarajevom s obzirom da i vi kačite krpe posvećene nama, npr. ubica divova, eto i ta koju sam već spomenuo, spominjanje Sarajeva na skupštini...KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:57Gdje si vidio da sam napisao da je cudno?Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:26Baš čudno što se ta krpa okači na derbiju. Gdje je mozak druže? Imali ste i vi odgovor na istu i kačili je svaki derbi, ali...KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:41
Jos jedan pokusaj spina![]()
Cisto da se zna, godinama unazad na ogradi im “mrzim Zeljeznicar” znaci nikakav trans/krpa o njihovoj ljubavi prema Sarajevu i slicno, nego striktno “mrzim Zeljeznicar”, jedan od predsjednika njihovog udruzenja izjavio da je najznacajnija utakmica pitara kad je Zeljo izgubio od Videotona. I on sad pravi nekakav mit o mrznji prema Sarajevu. Dakle, i tu ste provaljeni i tu se zna ko je ko, ne mozete na silu, ne ide tako. Jos samo jedan dokaz kako ih vecina nema obraza ni stida pa prozivaju nekog za “silne kradje” i da su budzetski klub a njihova privatna prcija iz tog budzeta dobija i vise.Horor
![]()
![]()
Nisu na našoj skupštini pričali da je bolje da Zrinjski osvoji nego cigani, misleći na vas.
Ali ti si jedan kralj, uveseljavaš me redovno svojim postovima i stvarno ne bih volio da prestaneš pisati.To je vasa opsesija i opste poznato da vise mrzite Zeljeznicar nego sto volite Sarajevo, sto pokazuje i ta krpa i izjava doticnog predsjednika udruzenja da vam je izgubljena Zeljina utakmica najznacajnija ikad.
Samo malo aktiviras mozak druuuuuze![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.