Mogu li i to da ti najavim?dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:01Jos kad bi pored igraca stigli i kakvi novi ljudi sa novim energijama u klub i da malo stanemo na zdrave noge
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- dubioza144
- Kontakt:
Ma ne pratit cemo samo zvanicnuBistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:02Mogu li i to da ti najavim?dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:01Jos kad bi pored igraca stigli i kakvi novi ljudi sa novim energijama u klub i da malo stanemo na zdrave noge

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Cut ce se InsAllah uskoro.dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:04Ma ne pratit cemo samo zvanicnuBistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:02Mogu li i to da ti najavim?dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:01Jos kad bi pored igraca stigli i kakvi novi ljudi sa novim energijama u klub i da malo stanemo na zdrave noge![]()
-
- Kontakt:
I cir bi halalio samo da krene nabolje
-
- Kontakt:
Nama trebaju bekovi i krila. Ocajne su nam te pozicije. Drljo i Amoah totalno neucinkoviti, Boljevic gerijatrija, bekovi za federalne.
- dubioza144
- Kontakt:
Najgore sto nam ide tezak raspored bez samopouzdanja nakon prvog dijela pa onda i nakon ovih prijateljskih ni igraci ni navijaci ne vjeruju da ce krenut dobro i ako otvore lose sezonu i ti novi sto dodju ce upast u sivilo u kojem vec jesmo, potreban im je neki dobar motivator psiholog da ih digne il makar nekih 8000 navijaca protiv zrinje sa nekom atmosferom ko u evropskim tekmama pa da makar u drugi dio udjemo nekako na dobar nacin
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
jah, vi, sa org-a, Bogom dati.enterofuryl je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:49A to ne mozes znati... Mozda jesam mozda nisam... Bujrum na org da diskutujes sa ljudima koji su blizu kluba i onima koji su u skupstini, a zna se koji su. Ne dozvoli da te drug Veteran brani tamo jer ovdje iznosis neistine.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:26Da nisi slučajno neki skupštinar pa ti smeta što sam našao iglu? Podsjećaš me na jednog kojem isto tako smeta kad im se kaže da su nesposobni.enterofuryl je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:09Samo laj i iznosi lazne info na forumu. Nastavi. Svakako ovaj i onaj tamo forum sluze za to.
Kasni zvanicna za Hirosa dosta
Jel vakat za crnju,a da nije napadac?

Jel vakat za crnju,a da nije napadac?

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Povedi nas Hiroše Ameru
E sta sve necu procitati na ovom forumu. Jasan dokaz da ljudi moraju shrati za nesto. Dovedes igeace na pozicijama na kojima si slab i koje je vecina prizeljkivala (licno nisam hirosa jer mislim da nije dobar u glavi al daj boze da grijesim) i ono pored svega toga kaze trebaju nam bekovi i krila.
Kralju nama treba kompket ekipa druga, po mogucnosti svi da kostaju po 2 3 miliona. E onda bi shrao kako nije to vise onaj radnicki klub.
Kralju nama treba kompket ekipa druga, po mogucnosti svi da kostaju po 2 3 miliona. E onda bi shrao kako nije to vise onaj radnicki klub.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Nije niko Bogom dat nego je to jedini forum navijaca Zelje gdje se zna da je cilj foruma diskusija o Zelji i vode ga dobronamjerni ljudi, sto se ne moze reci za ovaj i forum **, pogotovo ovaj portal koji je dokazani neprijatelj naseg kluba.ristagrad je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:33jah, vi, sa org-a, Bogom dati.enterofuryl je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:49A to ne mozes znati... Mozda jesam mozda nisam... Bujrum na org da diskutujes sa ljudima koji su blizu kluba i onima koji su u skupstini, a zna se koji su. Ne dozvoli da te drug Veteran brani tamo jer ovdje iznosis neistine.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:26
Da nisi slučajno neki skupštinar pa ti smeta što sam našao iglu? Podsjećaš me na jednog kojem isto tako smeta kad im se kaže da su nesposobni.
Oko org-a nema diskusije, to je nešto što ima tradiciju, i tu već druga generacija Željovaca piše, komunicira, raspravlja, svađa se, ali i konstruktivno razgovara. Dijele se i povjerljive informacije i informacije koje nisu za daljnu komunikaciju. I nema rasprave o tome šta taj forum predstavlja za sve navijače Želje.
Meni je skroz ovo okej trenutno, ovaj crnjo u napadu jos sto se spominju to je okej ekipa. Mislim da se vecina slaze da je dosta bolje nego prethodni prelazni rok, naravno ima se tu ocistiti jos 5-6 igraca, ali ne moze sve odmah.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Org je yebna mahala, ali exkluzivna doduse ne treba dusu grijesiti...pupa hava ko i sve ostaloVeteranSA je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:46Oko org-a nema diskusije, to je nešto što ima tradiciju, i tu već druga generacija Željovaca piše, komunicira, raspravlja, svađa se, ali i konstruktivno razgovara. Dijele se i povjerljive informacije i informacije koje nisu za daljnu komunikaciju. I nema rasprave o tome šta taj forum predstavlja za sve navijače Želje.
Evo i od mene neki optimizam.Imam osjecaj da ce ovo sve doc na svoje mjesto pogotovo sa Radovcem Hirošima i ovim garom.Trener je iskusan i imam povjerenje.Ove talasike Gasal Biber i ostali ce otic polako.Bice ovo dobro krenulo se ipak malo ozbiljnije.
- dubioza144
- Kontakt:
Jel se vežemo danas
-
- Kontakt:
Ok je i bez usporedbe sa proslim prelaznim rokom. Taj rok treba izbrisati iz pamcenja. Treba nam jos lijevi bek i roster je korektan ako u obzir uzmemo ambicije koje imamo, a to je ostanak u ligi. Naravno, uz pretpostavku da ce ih Bruno uspjeti probuditi i zainteresovati za igru.
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Orvel, PeppermintSA i 35 gostiju.