FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da ti dolazi igrac iz Køge BK jeste smijesno. Mislim razumijem da nije to taj nivo koji navijaci zasluzuju i razumijem da su nezadovoljni. Jednostavno ova uprava i rukovodstvo nemaju kapacitet za vise.
Možda ja griješim, živi bili pa vidjeli. Ja se nadam da sam ja budala i da griješim ali ovi igrači nisu ni za Željine klupe. Ispade nako da smo potpisali 9 juniora, neće vidjeti ni klupu a kamoli prvi sastav
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Doduse, ovaj Crnogorac je barem bio standardan dok je Zubanov grijao klupu u istom klubu.
Valjda ne slaže MagodaNajavio je je punu podršku ste izgradnji južne tribine stadiona Grbavica. Zanimalo nas je dokle je stigao ovaj projekt i je li zadovoljan sa FK Željezničar.
"Ono po čemu će Ministarstvo KS biti prepoznatljivo jeste ulaganje u infrastrukturu. Ministarstvo KS će graditi južnu tribinu stadiona Grbavica. Mogu reći da navijači Željezničara to desetljećima sanjaju. E, ove godine će taj san biti java. Sigurno nećemo zanemariti ni stadion Koševo. Tu čekamo konkretne projekte od FKS i da krenemo graditi", kazao je.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
Naravno da nemaju i treba da se pokupe pa put pod noge, vozdra. Koji ce nam samo stetu prave.Hansestadt je napisao/la: ↑30 jan 2024, 22:38Da ti dolazi igrac iz Køge BK jeste smijesno. Mislim razumijem da nije to taj nivo koji navijaci zasluzuju i razumijem da su nezadovoljni. Jednostavno ova uprava i rukovodstvo nemaju kapacitet za vise.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Meni je ona uprava se Edisom imala propusta ali su barem isli objavili javno i dug kluba koji je bio 9mil sad je ispod 5 mil
I imali smo pitanja svaka 3 mjeseca sa Kovacevicem a ovi sad su mi neekako uspavani ,malo vise transparetnosti malo vise marketinga i nekih stvari
Evo neki dan neko je na fb stranici napisao da se aktiviraju da snime neki izjavu ili nesto sa priprema i evo danas kritika je urodila plodom
Pa ima tu Ipe ima Mirza mali koji je radio odlicne sazetke sa utakmica pa snimite neki video sa igracima
Snimak sa treninga par minuta pa barem to nije tesko...
I imali smo pitanja svaka 3 mjeseca sa Kovacevicem a ovi sad su mi neekako uspavani ,malo vise transparetnosti malo vise marketinga i nekih stvari
Evo neki dan neko je na fb stranici napisao da se aktiviraju da snime neki izjavu ili nesto sa priprema i evo danas kritika je urodila plodom
Pa ima tu Ipe ima Mirza mali koji je radio odlicne sazetke sa utakmica pa snimite neki video sa igracima
Snimak sa treninga par minuta pa barem to nije tesko...
-
- Kontakt:
Nasa liga je u rangu Danske druge lige i to ozbiljno mislim. U toj istoj ligi Delac brani. Medjutim to ne mijenja cinjenicu da nasi navijaci zasluzuju vise.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:32Naravno da nemaju i treba da se pokupe pa put pod noge, vozdra. Koji ce nam samo stetu prave.Hansestadt je napisao/la: ↑30 jan 2024, 22:38Da ti dolazi igrac iz Køge BK jeste smijesno. Mislim razumijem da nije to taj nivo koji navijaci zasluzuju i razumijem da su nezadovoljni. Jednostavno ova uprava i rukovodstvo nemaju kapacitet za vise.
Ne grijesis ti i ja razumijem tvoju frustraciju i brigu. U zoni ispadanja smo i nije mi svejedno vidjeti kad potpisemo Zubanovica koji nije profesionalni igrac i koji je tu radi talova. To znaci da uprava, sd i sta znam ko vec, ne rade svoj posao, ne znaju, ne umiju, kako god.
Mene brine cinjenica da 20 dana pred utakmicu mi nismo pojacali defanzivni dio ekipe pa se i protiv treceligasa vidjelo da se bojimo prekida i da smo nesigurni. Coca je star, ne mozes od njega puno ocekivati. Drina nije uspio dogovoriti sa Realom pa je postao kurcevit, prestao radti na sebi i zavrsit ce ko Kemo Osmankovic. Galic je taraba, daj boze da se dozove, ali njemu nema spasa. Muftic je, meni, bio dobar i najmanje je kriv. Bio je previse izlozen, imao ispred sebe losu i nesigurnu odbranu pa je to i njega cinilo jos losijim. Svakako mi je on draza opcija od Dujmovica, pogotovo jer mi se cini da je jos uvijek u21.
Meni jedino sto daje nadu je cinjenica da smo lose zamjenili malo boljima. Radovac, Hiros i Karic su bolje opcije od Bibera, Turanjanina i Rustemovica. Raduje i to sto je Gasal odstranjen pa se otvara mjesto za nove omladince koji su bolji i pokazali su da mogu. Trener kaze da im jos uvijek svima daje sansu da se dokazu, ali se najiskrenije nadam da nije budala i da je zakljucio ko moze, a ko ne.
Zamislite samo cega se ovaj Magoda dosjetio, po njegovim rijecima, ministarstvo kulture i sporta je za 2023 godinu izdvojilo za FK Zeljeznicar i FK Sarajevo, pojedinacno po milion KM. Lik izjavljuje da nije zadovoljan rezultatima i da zeli da klubovi osvajaju trofeje, medalje, spominje neke lige sampiona itd, isto kao da je dao 20 miliona i Zelji i Sarajevu a ne milion.
Dinamo je samo od grada Zagreba(do 2019-te dobio preko 150 miliona KM). Dakle, po sopstvenom priznanju Milana Bandića, Grad Zagreb je u posljednjih 20-ak godina u Dinamo uložio oko 150 miliona KM, a tu ne misli stati..
Ublehasima poput doticnog samo treba ovo isprintati da procitaju..

Dinamo je samo od grada Zagreba(do 2019-te dobio preko 150 miliona KM). Dakle, po sopstvenom priznanju Milana Bandića, Grad Zagreb je u posljednjih 20-ak godina u Dinamo uložio oko 150 miliona KM, a tu ne misli stati..
Ublehasima poput doticnog samo treba ovo isprintati da procitaju..
-
- Kontakt:
Ovo podsjeća na Elsnera Vucenovica Husica al eto sačekati jos. Ovi ljudi ce nas odvesti u drugu ligu
- mamonelafo
- Kontakt:
I meni je žao naše djece, džaba su potpisivali, neće dobit šansu, a mi ni posudbu da im obezbijedimo, da mogu skupiti iskustva u seniorskom fudbalu. Ali i onda kad junior dobije šansu, dočekamo ga na nož, pa na svaku grešku mu sve po spisku.
A o ovim igračima koji su došli i(li) su na klupi, neka na terenu demantuju sve nas redom. Bolje da ja ispadnem glup, nego da se nama obije o glavu ovo sve.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Muftic nije U21 pa je zbog toga igrao Drljo.MrkiMedo je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:59Ne grijesis ti i ja razumijem tvoju frustraciju i brigu. U zoni ispadanja smo i nije mi svejedno vidjeti kad potpisemo Zubanovica koji nije profesionalni igrac i koji je tu radi talova. To znaci da uprava, sd i sta znam ko vec, ne rade svoj posao, ne znaju, ne umiju, kako god.
Mene brine cinjenica da 20 dana pred utakmicu mi nismo pojacali defanzivni dio ekipe pa se i protiv treceligasa vidjelo da se bojimo prekida i da smo nesigurni. Coca je star, ne mozes od njega puno ocekivati. Drina nije uspio dogovoriti sa Realom pa je postao kurcevit, prestao radti na sebi i zavrsit ce ko Kemo Osmankovic. Galic je taraba, daj boze da se dozove, ali njemu nema spasa. Muftic je, meni, bio dobar i najmanje je kriv. Bio je previse izlozen, imao ispred sebe losu i nesigurnu odbranu pa je to i njega cinilo jos losijim. Svakako mi je on draza opcija od Dujmovica, pogotovo jer mi se cini da je jos uvijek u21.
Meni jedino sto daje nadu je cinjenica da smo lose zamjenili malo boljima. Radovac, Hiros i Karic su bolje opcije od Bibera, Turanjanina i Rustemovica. Raduje i to sto je Gasal odstranjen pa se otvara mjesto za nove omladince koji su bolji i pokazali su da mogu. Trener kaze da im jos uvijek svima daje sansu da se dokazu, ali se najiskrenije nadam da nije budala i da je zakljucio ko moze, a ko ne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- mamonelafo
- Kontakt:
Ako je ovo sve istina, nemam riječi. Živio SD i svako ko misli da radi dobar posao. Živjela uprava koja ovo sve odobrava i skupština što diže ruke. Dragi moj Željo, oprosti...irfo je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:51Sjajna pojačanja stižu
Znači jedan frajer koji je jedva zaigrao sa 24 godine profesionalni fudbal
Jedan sa začelja druge danske lige
Jedan iz osmog kluba prve lige federacije
Jedan što grije klupu u rumunjskom fenjerasu
I da, zaboravih ovoga što grije klupu u Slaviji sa 23 godine i ima 0 golova i 0 asistencija.
Svaka čast sportskom direktoru, direktorici, upravi i prvenstveno skupštini što su nas na najniže moguće grane spustili. Bolje bi Benjo Isović vodio Željezničar.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Iskreno bas me zanima kako cemo to ovu polusezonu uklopitibhsport je napisao/la: ↑31 jan 2024, 08:08Muftic nije U21 pa je zbog toga igrao Drljo.MrkiMedo je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:59Ne grijesis ti i ja razumijem tvoju frustraciju i brigu. U zoni ispadanja smo i nije mi svejedno vidjeti kad potpisemo Zubanovica koji nije profesionalni igrac i koji je tu radi talova. To znaci da uprava, sd i sta znam ko vec, ne rade svoj posao, ne znaju, ne umiju, kako god.
Da su nam zivi i zdravi navijaci i clanovi skupstine koji sve odobravaju.mamonelafo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 08:19Ako je ovo sve istina, nemam riječi. Živio SD i svako ko misli da radi dobar posao. Živjela uprava koja ovo sve odobrava i skupština što diže ruke. Dragi moj Željo, oprosti...irfo je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:51Sjajna pojačanja stižu
Znači jedan frajer koji je jedva zaigrao sa 24 godine profesionalni fudbal
Jedan sa začelja druge danske lige
Jedan iz osmog kluba prve lige federacije
Jedan što grije klupu u rumunjskom fenjerasu
I da, zaboravih ovoga što grije klupu u Slaviji sa 23 godine i ima 0 golova i 0 asistencija.
Svaka čast sportskom direktoru, direktorici, upravi i prvenstveno skupštini što su nas na najniže moguće grane spustili. Bolje bi Benjo Isović vodio Željezničar.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- dubioza144
- Kontakt:
Inace smo poznati po tome da smo uvijek dovodili igrace koji tek izadju iz sezone i koji odigraju maksimalan broj utakmica i minuta u sezoni 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Dovodili smo igrace dobre kad smo se borili za titule itekako dobre zavisi koliko pratite klub
Harun Karic je U21 pa ce igrati , sto znaci da odvratnog Drlju ne moramo gledati zbog U21 pravila.MrkiMedo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 08:30Iskreno bas me zanima kako cemo to ovu polusezonu uklopitibhsport je napisao/la: ↑31 jan 2024, 08:08Muftic nije U21 pa je zbog toga igrao Drljo.MrkiMedo je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:59
Ne grijesis ti i ja razumijem tvoju frustraciju i brigu. U zoni ispadanja smo i nije mi svejedno vidjeti kad potpisemo Zubanovica koji nije profesionalni igrac i koji je tu radi talova. To znaci da uprava, sd i sta znam ko vec, ne rade svoj posao, ne znaju, ne umiju, kako god.
Decko se ubio za atletike.
Nek neko javi Irfi da nema nista od Saudijaca i para, promaklo mu.
Ja nerealnog frajera, nije svjestan da ako opet neko šišmiša pojede mi smo druga liga.
Ja nerealnog frajera, nije svjestan da ako opet neko šišmiša pojede mi smo druga liga.
- NerminFatic
- Kontakt:
“Poređenja radi, u 2021. godini FK Sarajevo i FK Željezničar su dobili iznos od 250.000 KM, u 2022. godini je on iznosio 350 000 KM po klubu, dok je u 2023. iznosio milion KM po klubu.”(ministar KS Magoda)
Kako i gdje dobismo milion KM u 2023?
Kako i gdje dobismo milion KM u 2023?