Premijer liga BiH - aktuelno

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2024, 10:07

donDondon je napisao/la:
06 feb 2024, 09:57
fks74 je napisao/la:
06 feb 2024, 09:51
donDondon je napisao/la:
06 feb 2024, 09:34
ako neko skuplja bisere neka i ovo zatefteri
fk Dzabalama,Bekrija kao najjaci SD evrope dovede 20 igraca a ukupno ne potrosi mjesecno ni 3k,svi za Dz igraju

Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..

"Boljevic se sam javio, igra za smijesne pare.
Selimovic kluba nije imao godinu.
Hiros jedini ima nesto iza sebe da je bio na klupi u Osijeku.
Dujmovic vise nije branio nego sto je branio.
Charles posudba, procenat plate smijesan.
Zubanovic pocinje seniorsku karijeru.
Pavic dolazi iz druge poljske, iz lige iz koje je Galic dosao.
Crnogorac druga danska liga.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Radinovic osrednje ekipe CG lige."
Gdje onda potroše lovu, ako svi igraju džaba ?
u reprogram,dugovanja,biletarnica...Igraci mozda sta dobiju krajem sezone ako se izbori evropa
:D

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 06 feb 2024, 10:08

19. kolo
petak
18h Slg-Vel
subota
13h Igm-Gošk i Pos-Zvi
16h Želj-Zri
nedjelja
13h Sar-Šir
17.30h Bor-Tuz

20. kolo
pet
18h Gošk-Slg
sub
13h Zvi-Sar
16h Vel-Bor
ned
13h Tuz-Pos
15h Zri-Igm
17.30h Šir-Želj

Sve utakmice uživo na Areni

postoji šansa da se neki termin i promijeni

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 06 feb 2024, 10:20

Zna li neko ima li šta od VARa?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 feb 2024, 10:20

zeljovolimte je napisao/la:
06 feb 2024, 08:33
Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..

Boljevic se sam javio, igra za smijesne pare.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Radinovic osrednje ekipe CG lige.

Doveden je opet cijeli jedan novi tim. Ako se kurs klubs ne promjeni, iduce godine opet je borba.
Ovako se stvaraju mitovi, za 10 godina ispasti ce da su igraci placali da igraju za zeljeznicar :bow: :bow: :bow:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 06 feb 2024, 10:52

Shategabri je napisao/la:
06 feb 2024, 09:55
Antikloc je napisao/la:
06 feb 2024, 09:14
Suvorov je napisao/la:
06 feb 2024, 00:09

Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.
Jedino je Nirton je rekao da nije u redu.

To je bas zanimljivo, forumasu koji navija za drugi klub se bez problema usred normalne diskusije pise da je glupan, debil, spominje se familija. A nekom ko je stvarno debil se cuti jer je iz istog tora.
O cemu pricate ?! Pa ono plavo govedo - Svrljo ,Mrljo,Drljo kako se vec zove je samo malo povrijedio zglob ruke,nista mu nije. Ne vidim sto se ne bi salilo na taj racun.
A inace ovo bi trebao biti forum fudbalskih navijaca. Znaci sljama i odpada drustva. Pa ocekivati ovdje neku intelektualnu raspravu je smijesno i nepotrebno.
Kolega sa tribine, pričaj u svoje ime :lolno:

Ja sam akademski građanin :D

I piše se oTpada :mrgreen:

Ne mora biti intelektualna rasprava, al vala je malo postalo zamorno čitati ista prepucavanja i napushavanje jednih od strane drugih i no harm vrijeđanje.
Brate mili, dogovorite ko ljudi susret i riješite to, a ne ti meni mater, ja tebi sestru, a sve iz udobne fotelje i sa sigurne razdaljine.
Tastatura huligani :kafa:
Pa gdje si hakademski gradjanine ,nisam te prepoznao :mrgreen:
Kod naske u mahali ,akademski gradjani sluze samo za to da se kome imaju udarati cvoke :mrgreen:
Odpad/otpad pa jesam li rekao da su pravi navijaci nepismeni. :mrgreen:
Doduse sad se svasta navuklo u navijace. U moj vakat je bilo idealno da je navijac domac i da nema ni osnovnu,a prihvatljivo je bilo da nema srednju i da je iz nefunkcionalne porodice ,ostalim mimo tih kriterija ako im ima,nije se moglo vjerovati. Nisu pouzdani :mrgreen:
Ja nikome nista nikad ne psujem i ne treba psovati,ruzno je.
Ali zajebancija i humor bi trebali biti osnova foruma. Lagana prica,neopterecena. Tobe/Stojko i njegov humor su vrh vrhova. Podrzavam uvijek :mrgreen:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 feb 2024, 10:56

Stojko, Antikloc i mosarajvosa83 - zbir njihovog IQ je jednak sobnoj temperaturi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 feb 2024, 11:04

19vendetta87 je napisao/la:
06 feb 2024, 10:56
Stojko, Antikloc i mosarajvosa83 - zbir njihovog IQ je jednak sobnoj temperaturi
Možda, ali svaki od njih pojedinačno ima veći IQ od kontrasvih i meraka kombinovano
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 06 feb 2024, 11:15

boki86 je napisao/la:
06 feb 2024, 10:20

Mijic i Gambija proba.

Doveden je opet cijeli jedan novi tim. Ako se kurs klubs ne promjeni, iduce godine opet je borba.
Ovako se stvaraju mitovi, za 10 godina ispasti ce da su igraci placali da igraju za zeljeznicar :bow: :bow: :bow:
Ma molimo da igraju za nas, sigurno preplacujemo polovnjake kao vi..

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 feb 2024, 11:23

Antikloc je napisao/la:
06 feb 2024, 10:52
Antikloc je napisao/la:

O cemu pricate ?! Pa ono plavo govedo - Svrljo ,Mrljo,Drljo kako se vec zove je samo malo povrijedio zglob ruke,nista mu nije. Ne vidim sto se ne bi salilo na taj racun.
A inace ovo bi trebao biti forum fudbalskih navijaca. Znaci sljama i odpada drustva. Pa ocekivati ovdje neku intelektualnu raspravu je smijesno i nepotrebno.

Ne mora biti intelektualna rasprava, al vala je malo postalo zamorno čitati ista prepucavanja i napushavanje jednih od strane drugih i no harm vrijeđanje.
Brate mili, dogovorite ko ljudi susret i riješite to, a ne ti meni mater, ja tebi sestru, a sve iz udobne fotelje i sa sigurne razdaljine.
Kod naske u mahali ,akademski gradjani sluze samo za to da se kome imaju udarati cvoke :mrgreen:
Doduse sad se svasta navuklo u navijace. U moj vakat je bilo idealno da je navijac domac i da nema ni osnovnu,a prihvatljivo je bilo da nema srednju i da je iz nefunkcionalne porodice ,ostalim mimo tih kriterija ako im ima,nije se moglo vjerovati. Nisu pouzdani :mrgreen:
Ali zajebancija i humor bi trebali biti osnova foruma. Lagana prica,neopterecena. Tobe/Stojko i njegov humor su vrh vrhova. Podrzavam uvijek :mrgreen:
ne znam koje je to bilo vrijeme ali brkas pojmove navijaca i huligana,kad je to na tribini bilo pozeljno da budu ljudi bez osnovne i srednje skole,kakva je to prica
odoh se umiti pa moram ponovo procitati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2024, 11:32

06 feb 2024, 11:15
boki86 je napisao/la:
06 feb 2024, 10:20

Mijic i Gambija proba.

Ma molimo da igraju za nas, sigurno preplacujemo polovnjake kao vi..
Prosvijetli nas, kolike su plate kod naših polovnjaka ?

Herson

Post Postao/la Herson » 06 feb 2024, 11:51

Mlad, perspektivan i zeljan dokazivanja.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 feb 2024, 11:52

Antikloc je napisao/la:
06 feb 2024, 10:52
Antikloc je napisao/la:

ENo sad :mrgreen:
Ništa, sljedeću subotu dođi na zapad da opališ tu čvoku :mrgreen:

Šalu na stranu, pregrubo mi je to otpad.
E sad, jasno da je ona navijačka grupa uvijek vukla za sobom malo vutre, a bogme i štagod jače.
I koje kriminalno djelo jel.

A malo je dobre zayebancije kako na temi tako i na forumu.
Koševo Zapad

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 06 feb 2024, 11:58

Herson je napisao/la:
06 feb 2024, 11:51
Koga boli **** koliko ko ima godina,djete kluba sa ogromnim iskustvom,idemo na titulu !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 feb 2024, 11:58

Sad pricam sa jednim jakim ljudima u nasem sportu i govore kako Tegeltija ode jer nema vise para u Borcu, da Dodick ne zeli vise dodatno izdvajati za njih i politika im okrece ledja. Zato i dosta igraca im otislo, a ne znam jel dodao samo golman, nemam pojma da su jos koga doveli.

Ovo je mozda dobra prilika za opoziciju da se uplete i ubiru politicke poene preko Borca. Barem ja tako vidim situaciju tamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 feb 2024, 11:59

Herson je napisao/la:
06 feb 2024, 11:51
Ne sekiraj se :kafa: Lako ti se zajebavat sad kad je Pena uso u formu i kad vam se smjesi titula :lol:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 06 feb 2024, 12:13

Beduin je napisao/la:
06 feb 2024, 11:58
Sad pricam sa jednim jakim ljudima u nasem sportu i govore kako Tegeltija ode jer nema vise para u Borcu, da Dodick ne zeli vise dodatno izdvajati za njih i politika im okrece ledja. Zato i dosta igraca im otislo, a ne znam jel dodao samo golman, nemam pojma da su jos koga doveli.

Ovo je mozda dobra prilika za opoziciju da se uplete i ubiru politicke poene preko Borca. Barem ja tako vidim situaciju tamo.
Dečko prije nego stvoriš imaginarne jake ljude u sportu i odlučiš da izmisliš priču prvo stavi na papir i napravi neki koncept, jer ovo što si napisao je zbrda zdola :D Prva stvar, finansije u Borcu su stabilne i mogu slobodno reći situacija je što se toga tiče više nego dobra, druga stvar, Tegeltija nije ni primao platu u Borcu, i treća stvar Borac se rješio igrača koji nisu faktički ni igrali (osim golmana), znači rasteretili smo se koliko toliko da ne dajemo pare nekom ko ne igra, a i pored toga trenutni roster je na svim pozicijama popunjen taman da nigdje nema lufta....npr Kulašin nam se vraća u formu, Hrelja je tu, u defanzivi Subić. uglavnom nikada bolji potez uprave što je ekipu koja je igrala prvu polusezonu ostavila da se još uigra uz ove navedene koji se vraćaju u formu...Kulašin je krenuo da zabija i ako se vrati u formu od prošle sezone mogu samo reći čuvajte se, Enver on fire :wave:
LETS GO FIGHTER

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 feb 2024, 12:15

Zrinjski ce hladno uzeti titulu. Ubijedljivo su najjaci u ligi. Borac ce ispuhati kao balon, a nisu vala ni kvalitet za broj bodova koji su osvojili.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 feb 2024, 12:19

Ova 4 kola nastavka ce dati sve odgovore na pitanja oko titule. Ako Zrinjski prodje neokrznut, ne vidim nacin na koji Borac moze uzet titulu. Ali ako se zapne vec protiv Zelje, vjerujem da Borac nece dopustit sebi gubitak titule nebitno na koji nacin

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 feb 2024, 12:20

Dobar posao Zrinjskog , isusan stoper i za nasu ligu beton :clap: Bojim se da ce snsdova prcija na kraju zijaniti titulu od Zrinjskog , 7 bodova je nista.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, supervizor i 27 gostiju.