Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Odlično poluvrijeme,svaka čast!
Prekucao sa skokovima
12
12
- baboedindzeko09
- Kontakt:
umorio se
KD uzas.
Gordon 2/14 matori umislio da ima 20g.
Al sudije na silu navlace GSW 

Clutch

Juka i Book

- NerminFatic
- Kontakt:
Juka odlican, vrijedilo gledati.
Nego, ovako slab Durant, ovoliko TO (21?), uzasna 3/4 i Sunsi opet dobili.
Pa sta ce biti kad KD i Booker budu na svom nivou?

Koliko bi njima lego neki play veteran ko npr. Paul mjesto Gordona. Ovo je bas suterska ekipa. Jusuf u drugom poluvremenu, 2 poena jedan skok, ima bome i njegovog masla sto su se ovi vratili sa -16 u utakmicu. Ali drago mi je sto ce biti faktor u ovoj ekipi i trener ga gotivi ko Stotts ba početku.
Za prolom u trecoj cetvrtini je glavni krivac KD, a onda i Booker. Ovaj prvi je divljao.
Vidi se da im fali pravi play, ali opet su na kraju izvukli utakmicu. Juka u okviru mojih ocekivanja, ovo bi mogao biti njegov standard, nesto malo iznad 10 poena i 10 skokova, koja assist i to je to. Sasvim dovoljno da ispuni ocekivanja. Za njega je najbitnije da racionalno igra i ne pravi neke nerezonske greske.
U odbrani je bio dosta dobar, CP ga je doduse uzeo na iskustvo vise puta kad je imao missmatch ali ne moze on tu svakako nista s tromim nogama.
Vidi se da im fali pravi play, ali opet su na kraju izvukli utakmicu. Juka u okviru mojih ocekivanja, ovo bi mogao biti njegov standard, nesto malo iznad 10 poena i 10 skokova, koja assist i to je to. Sasvim dovoljno da ispuni ocekivanja. Za njega je najbitnije da racionalno igra i ne pravi neke nerezonske greske.
U odbrani je bio dosta dobar, CP ga je doduse uzeo na iskustvo vise puta kad je imao missmatch ali ne moze on tu svakako nista s tromim nogama.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NerminFatic
- Kontakt:
Gledaj ti mudraca, odmah se trazi mahana a covjek imao 14/14/3/2!
Za prvu tekmu odlicno, ali dzaba kad imas “kriticnog” bh.navijaca preko puta. 

Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 25 okt 2023, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
Bgm pozitivno iznenadjen
Nisam mislio ni da ce dobaciti do 10 poena, samo da nastavi ovako. Gledam po komentarima, poceo se dopadati i navijacima.

Nisam mislio ni da ce dobaciti do 10 poena, samo da nastavi ovako. Gledam po komentarima, poceo se dopadati i navijacima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoće li se i Durantu ulizivati kao i Lillardu, zna li se šta? 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ko se tuce taj se voli.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Veliki Nurk

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Koliko je čovjek fizički spremniji nego za onaj pretkvalifikacijski turnir u augustu, što i nije čudno jer ovim NBA-ovcima igranje za reprezentaciju čak i dobro dođe za podizanje spreme pred sezonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"