Pa garantujem, boljeg od svih vaših igrača u odbrani. Bio bi vam u top3 igrača sigurno, smiješna plata. Ne može se ni nazvat platom, više topli obrok
Ne bismo o imenima javno, ako ima ko iz kluba da je zainteresovan još uvijek, bujrum
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa garantujem, boljeg od svih vaših igrača u odbrani. Bio bi vam u top3 igrača sigurno, smiješna plata. Ne može se ni nazvat platom, više topli obrok
Rijetko ko može biti bolji stoper od Horićasimonknows je napisao/la: ↑08 feb 2024, 12:56Pa garantujem, boljeg od svih vaših igrača u odbrani. Bio bi vam u top3 igrača sigurno, smiješna plata. Ne može se ni nazvat platom, više topli obrok![]()
Ne bismo o imenima javno, ako ima ko iz kluba da je zainteresovan još uvijek, bujrum![]()
Mislim da se varaš hahasimonknows je napisao/la: ↑08 feb 2024, 09:16Jedinstvo nažalost mislim da ispada uz Tošk ili Rudar.
Gadan vam je raspored prva 4 kola pravo. Mogli bi se naći u zoni ispadanja ako ne osvojite 3 boda minimalno.nebeskasila je napisao/la: ↑08 feb 2024, 13:53Mislim da se varaš hahasimonknows je napisao/la: ↑08 feb 2024, 09:16Jedinstvo nažalost mislim da ispada uz Tošk ili Rudar.
Hahahah brat sinebeskasila je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:59Ma gadno je u nas svako kolo ima 10godina ali mislim da necemo ispasti
Samo posteno do kraja pa sta budenebeskasila je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:59Ma gadno je u nas svako kolo ima 10godina ali mislim da necemo ispasti
Sa ovom upravom mislim da ce biti posteno 101% , pa i da ispadnemo nece biti nezasluženo. Iako mislim da necemo, sa tim bi sport na USK kantonu otisao u k. Da cijeli kanton nema jedan klub barem u 1. Ligi bilo bi sramota. Vidjecemo, pred nama jeharden je napisao/la: ↑08 feb 2024, 17:29Samo posteno do kraja pa sta budenebeskasila je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:59Ma gadno je u nas svako kolo ima 10godina ali mislim da necemo ispasti![]()
volili bi ovi da ispanemoharden je napisao/la: ↑08 feb 2024, 17:29Samo posteno do kraja pa sta budenebeskasila je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:59Ma gadno je u nas svako kolo ima 10godina ali mislim da necemo ispasti![]()
Ko ti drma kavez? Normalna rasprava, a ti tu ulijeces sa nekakvim glupostima.
zacepi gubicu
legenda reala je napisao/la: ↑09 feb 2024, 12:07Rudar se dobro pojacao igracki, ako ne bude ovih problema navijači uprava, mislim da ce glat opstati
MDK dovela jednog igraca i to je to mislim da nije dovoljno
Jedinstvo ima skroz tanak roster vidjecemo sta ce bitii al mozda i najslabija ekipa igracki u ligi
Tosk je doveo dobrog trenera, roster im je onako nista specijalno zasad
Zvijezda se pojacava nekim igracima al mni niko osim Huseinbasica nije neko extra pojacanje al vidjecemo mozda im se poklope neke stvari
Gradina je ostala skoro bez cijele ekipe iz prvog dijela oni ce biti bas losi drugi dio ako nesto ne promjene u ovih 15tak dana.
Gorazde je isto slabije igracki nego u prvom dijelu vidjecemo sta ce biti do pocetka sezone
Sloboda,Stupca zadrzali igrace i jos se pojacali ako je Skrijelj u Slobodi to je top krilo u ovoj ligi za mne najbolje
djete drago prvo bale obrisi kad pricas samnomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 feb 2024, 11:02Zaniolo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 10:11zacepi gubicuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 feb 2024, 07:28
Ko ti drma kavez? Normalna rasprava, a ti tu ulijeces sa nekakvim glupostima.Gdje si bio kad smo bili u Bihacu?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.